- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellemem gardaşım sessiz sessiz bekliyor heralde hırs yaptı heralde küsmemiştir herkes herkese takılıyorBen ikimizin de yerine 1 olurum
Elleme o kus bana
Oyle bi kural yok twiti mesela ben de canim cekene verdim oyumu
İyiki pastayıda ben yapmamışım bak az oy aldıYaw bari burda 1.olayim teselli olsun bana kuslarimin gozu yasli zatihep o nevo yuzden demis miydim
Ne pansiyonu bildiğiin apart yemeğimizide kendimiz yaptıkGunaydinlar pansiyon sakinleri
Hırs mı hiç tarzım değil o yüzden sinirliyimEllemem gardaşım sessiz sessiz bekliyor heralde hırs yaptı heralde küsmemiştir herkes herkese takılıyor
Şaka yapıyosun demi neden sinirlisin ki ? Hırs kötü birşey değil azimli olmak iyidir hoşturHırs mı hiç tarzım değil o yüzden sinirliyim
Artık uzatmayın canım büyütecek bir konu değil kapatalım artık ayrıca gerçek manada hırs hiç sevmemŞaka yapıyosun demi neden sinirlisin ki ? Hırs kötü birşey değil azimli olmak iyidir hoştur
Canim sonuçta yarışma bu küsecek birsey yok bak benim sesim çıkıyor mu pırasam 7 de kaldı hele pancarlımı hiç sorma ilerlemiyor .. Burda yarışmak çok güzel bence sizleri tanımakEllemem gardaşım sessiz sessiz bekliyor heralde hırs yaptı heralde küsmemiştir herkes herkese takılıyor
Kusmus isteEllemem gardaşım sessiz sessiz bekliyor heralde hırs yaptı heralde küsmemiştir herkes herkese takılıyor
Cok da guzel yapmisti halbukiİyiki pastayıda ben yapmamışım bak az oy aldı
Ne pansiyonu bildiğiin apart yemeğimizide kendimiz yaptık
Opem de barisakhem ben seni tutuyorum mamalarda biliyorsunHırs mı hiç tarzım değil o yüzden sinirliyim
Ben biliyorum seni hep o uykusuzluktan yoksa sen seversin beniArtık uzatmayın canım büyütecek bir konu değil kapatalım artık ayrıca gerçek manada hırs hiç sevmem
Gunaydin canim aksama Hercai var
Yeni fragmandaki sarkiÇok güzelmiş
Canımsın Reyyanım naif güzelim benim ❤❤Canim sonuçta yarışma bu küsecek birsey yok bak benim sesim çıkıyor mu pırasam 7 de kaldı hele pancarlımı hiç sorma ilerlemiyor .. Burda yarışmak çok güzel bence sizleri tanımak
Uzatmayın dedi yarışmacı arkadaş, gardaşımKusmus iste
Cok da guzel yapmisti halbuki
Opem de barisakhem ben seni tutuyorum mamalarda biliyorsun
Ben biliyorum seni hep o uykusuzluktan yoksa sen seversin beni
Ya ben anlatamıyorum sanırım.neden bu kadar uzatıyorsunuz ki herkesin şaka yapmaya üstüme gelmeye hakkı var ama benim sinirlenmeye hakkım yok öyle miKusmus iste
Cok da guzel yapmisti halbuki
Opem de barisakhem ben seni tutuyorum mamalarda biliyorsun
Ben biliyorum seni hep o uykusuzluktan yoksa sen seversin beni
Canımsın Reyyanım naif güzelim benim ❤❤
Kırmızı pabuçlum sakin ol canim benim..Ya ben anlatamıyorum sanırım.neden bu kadar uzatıyorsunuz ki herkesin şaka yapmaya üstüme gelmeye hakkı var ama benim sinirlenmeye hakkım yok öyle mi
Ben sakinim sadece meramımı aktarmaya çalışıyorum ama sanırım boşa uğraşıyorumKırmızı pabuçlum sakin ol canim benim..