• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

En Başarılı bulduğunuz Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    585
  • Anket Kapalı .
:KK36:Ben ikimizin de yerine 1 olurum:KK70:

Elleme o kus bana:110:

Oyle bi kural yok twiti mesela ben de canim cekene verdim oyumu:KK70:
Ellemem gardaşım sessiz sessiz bekliyor heralde :D hırs yaptı heralde küsmemiştir herkes herkese takılıyor :39:

gunaydin-7.gif

Ellemem gardaşım sessiz sessiz bekliyor heralde :KK70: hırs yaptı heralde küsmemiştir herkes herkese takılıyor :KK39:
Canim sonuçta yarışma bu küsecek birsey yok bak benim sesim çıkıyor mu pırasam 7 de kaldı hele pancarlımı hiç sorma ilerlemiyor .. Burda yarışmak çok güzel bence sizleri tanımak 😘💋😘💋

Ellemem gardaşım sessiz sessiz bekliyor heralde :KK70: hırs yaptı heralde küsmemiştir herkes herkese takılıyor :KK39:
Kusmus iste :KK42:
İyiki pastayıda ben yapmamışım bak az oy aldı :deli:
Cok da guzel yapmisti halbuki🙄
Ne pansiyonu bildiğiin apart yemeğimizide kendimiz yaptık :KK70:
:rolleyes:
Hırs mı hiç tarzım değil o yüzden sinirliyim
Opem de barisak:KK60:hem ben seni tutuyorum mamalarda biliyorsun:oops:
Artık uzatmayın canım büyütecek bir konu değil kapatalım artık ayrıca gerçek manada hırs hiç sevmem
Ben biliyorum seni hep o uykusuzluktan yoksa sen seversin beni:oops:
Gunaydin canim aksama Hercai var😍

🌹Ey ALLAHIM! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen'den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. (Amin) hayırlı cumalar.....🤲🌹

Canim sonuçta yarışma bu küsecek birsey yok bak benim sesim çıkıyor mu pırasam 7 de kaldı hele pancarlımı hiç sorma ilerlemiyor .. Burda yarışmak çok güzel bence sizleri tanımak 😘💋😘💋
Canımsın Reyyanım naif güzelim benim 😍😍😍😍❤❤

Uzatmayın dedi yarışmacı arkadaş, gardaşım :39:

Ya ben anlatamıyorum sanırım.neden bu kadar uzatıyorsunuz ki herkesin şaka yapmaya üstüme gelmeye hakkı var ama benim sinirlenmeye hakkım yok öyle mi

Ya ben anlatamıyorum sanırım.neden bu kadar uzatıyorsunuz ki herkesin şaka yapmaya üstüme gelmeye hakkı var ama benim sinirlenmeye hakkım yok öyle mi
Kırmızı pabuçlum sakin ol canim benim..😘

Back