Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tariflerini arıyoruz....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

En Başarılı bulduğunuz Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    585
  • Anket Kapalı .
:KK36:Ben ikimizin de yerine 1 olurum:KK70:

Elleme o kus bana:110:

Oyle bi kural yok twiti mesela ben de canim cekene verdim oyumu:KK70:
Ellemem gardaşım sessiz sessiz bekliyor heralde :KK70: hırs yaptı heralde küsmemiştir herkes herkese takılıyor :KK39:

gunaydin-7.gif

Ellemem gardaşım sessiz sessiz bekliyor heralde :KK70: hırs yaptı heralde küsmemiştir herkes herkese takılıyor :KK39:
Canim sonuçta yarışma bu küsecek birsey yok bak benim sesim çıkıyor mu pırasam 7 de kaldı hele pancarlımı hiç sorma ilerlemiyor .. Burda yarışmak çok güzel bence sizleri tanımak 😘💋😘💋

Kusmus iste :KK42:
İyiki pastayıda ben yapmamışım bak az oy aldı :deli:
Cok da guzel yapmisti halbuki🙄
Ne pansiyonu bildiğiin apart yemeğimizide kendimiz yaptık :KK70:
:rolleyes:
Hırs mı hiç tarzım değil o yüzden sinirliyim
Opem de barisak:KK60:hem ben seni tutuyorum mamalarda biliyorsun:oops:
Artık uzatmayın canım büyütecek bir konu değil kapatalım artık ayrıca gerçek manada hırs hiç sevmem
Ben biliyorum seni hep o uykusuzluktan yoksa sen seversin beni:oops:
Gunaydin canim aksama Hercai var😍

🌹Ey ALLAHIM! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen'den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. (Amin) hayırlı cumalar.....🤲🌹

Canim sonuçta yarışma bu küsecek birsey yok bak benim sesim çıkıyor mu pırasam 7 de kaldı hele pancarlımı hiç sorma ilerlemiyor .. Burda yarışmak çok güzel bence sizleri tanımak 😘💋😘💋
Canımsın Reyyanım naif güzelim benim 😍😍😍😍❤❤

Uzatmayın dedi yarışmacı arkadaş, gardaşım :KK39:

Ya ben anlatamıyorum sanırım.neden bu kadar uzatıyorsunuz ki herkesin şaka yapmaya üstüme gelmeye hakkı var ama benim sinirlenmeye hakkım yok öyle mi

X