- 16 Ocak 2021
- 81
- 86
- 8
- 30
- Konu Sahibi Esmanur7816
-
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Sağlıkla büyüsün kuzulariniz .Bence ikisine de haksızlık olmaması adına aynı anda ayırın yatakları tabi bu biraz zorlu olabilir sizin için ,senelik izin falan alacaksanız o arada yapın derim.Tabi işin uzmanı değilim ama düz mantık bakıyorum
Gece beslenmesini de sanırım 6-7 aydan sonra azaltmak / kesmek gerek .Uzun zaman oldu çok hatırlamıyorum ama bende ek gıda düzenini oturtunca gece beslenmesini azaltarak kesmiştim bu da zor oldu ama başardım sende başarabilirsin.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederimMama olayını bilmiyorum ama ikinci çocuğum olduğunda ilki aynen sizinki gibi yanıma gelmek istedi. Kıskanmasın diye aldım. Ben de aynen sizin gibi yorulunca önce bebeğimi yatağına alıştırdım sonra büyük olanı kendi odası ve yatağına. Bunu bilimsel bir veri doğrultusunda yapmadım. Sadece küçüğü anlamazdı daha. Büyük olanı göndersem kıskanabilirdi. Bu içgüsüyle yaptım.
Ben 2.ci bebeğimi öyle bir emzirirdim ki gece kalkmazdı maşallah 41 kere kızını sık sık doyur ama gece ye kalmadan hatta şu an 1.buçuk yaşında kızım gece yemek vermem gece uyuyuyana kadar sık sık yedir karnı tok tutan şeyler olsun mesela benim sütüm 8.buçuk aylıkken bitti bende çorba yediririm sütlü bisküvi sütlü ekmek ezerdim tok tutan şeyler yedir bebişin benim yerime öp ve sulu Bi yemek yaparken kimyon kat ve o yemeğin suyuna ekmek koyup blendırdan geçirip yedirebilirsin ben kızıma öyle yaptım benim kızım down 1, 5 yaşında dişleri yok ama çiğnemeyi öğrendiMerhaba kizlar
5 yaşında bir oğlum var 6 aylikta bir kizim ikiside yanımda yatıyor yatak boydan boya ben çalıştığım dönem kızım ayağa alıştı oğlum kendi yataginda uyuyordu fakat doğumdan sonra hep yanımda olmak istedi
Kızımın kare yatağı var park yatak ama kesinlikle yatmıyor baş bas ağlıyor oğlumda seslere karşı hassas o ağlayınca oda ağlıyor özellikle geceleri birini susturken diğeri derken yoruluyorum sinirleniyorum sar başa ayağıma alıyorum.
Bu ise aynı anda mi baslamak gerek yani kızı beşiğine oğlumu karşı odama yatağına aynı zamanda mi alistirmam lazim..
Bir de kızım anne sütü almıyor yoğun bakımda yatınca benimnsut kesildi bir daha ne yaptıysam gelmedi şimdi mama alıyor günde 3 öğün ek gıda veriyorum 1 çay bardağı 200 günlük oldu ve gece 3 kere mamaya kalkıyor bunu şimdi mi kesmem gerekli yoksa kendiliğinden kesiliyor mu bu mama işi ysni acikinca 10 saniye geçse kıyamet koparıyor ne yapacağım yardımcı ölümü tecrübelerin anneler teşekkür ederim
Bide çocuklarını yanında yatırma lütfen Allah korusun Bi anlık bebeğin üstüne yatılır boğulurBen 2.ci bebeğimi öyle bir emzirirdim ki gece kalkmazdı maşallah 41 kere kızını sık sık doyur ama gece ye kalmadan hatta şu an 1.buçuk yaşında kızım gece yemek vermem gece uyuyuyana kadar sık sık yedir karnı tok tutan şeyler olsun mesela benim sütüm 8.buçuk aylıkken bitti bende çorba yediririm sütlü bisküvi sütlü ekmek ezerdim tok tutan şeyler yedir bebişin benim yerime öp ve sulu Bi yemek yaparken kimyon kat ve o yemeğin suyuna ekmek koyup blendırdan geçirip yedirebilirsin ben kızıma öyle yaptım benim kızım down 1, 5 yaşında dişleri yok ama çiğnemeyi öğrendiher gün ekmekli bişeyler yediriyorum kilo alsın ve tok tutsun diye
Kızınıza sağlık mutluluk dilerim ,gözlerinin içi hep gülsün ınsallah.fakat ekmek üzerinde çok durmuşsunuz ekmek kilo aldiriyor tok tutuyor evet ama uzun vadede sağlık açısından büyük tehlike.baktığımız zaman çoğu hastalığın sebebi unlu mamüller. Minimuma indirmekte fayda varBen 2.ci bebeğimi öyle bir emzirirdim ki gece kalkmazdı maşallah 41 kere kızını sık sık doyur ama gece ye kalmadan hatta şu an 1.buçuk yaşında kızım gece yemek vermem gece uyuyuyana kadar sık sık yedir karnı tok tutan şeyler olsun mesela benim sütüm 8.buçuk aylıkken bitti bende çorba yediririm sütlü bisküvi sütlü ekmek ezerdim tok tutan şeyler yedir bebişin benim yerime öp ve sulu Bi yemek yaparken kimyon kat ve o yemeğin suyuna ekmek koyup blendırdan geçirip yedirebilirsin ben kızıma öyle yaptım benim kızım down 1, 5 yaşında dişleri yok ama çiğnemeyi öğrendiher gün ekmekli bişeyler yediriyorum kilo alsın ve tok tutsun diye
6 yaşında oğlum 1.5 yaşında kizim üçümüz birlikte yatiyoruz oglum üzülüyor onla uyumazsam aman ne kadar daha birlikte yatcamki diye düşünüyorum tabiki sizin bebeğiniz çok küçük bence biraz daha bekleyin size çok ihtiyaci var daha diş cikarma dönemleri olacak.kizimda hala gece iki defa uyanip mama iciyor vermezsem uyuyamiyor dönüp duruyo.bebeginizin şuanda ihtiyaci var zamanla kendi azaltip bırakır zaten.Merhaba kizlar
5 yaşında bir oğlum var 6 aylikta bir kizim ikiside yanımda yatıyor yatak boydan boya ben çalıştığım dönem kızım ayağa alıştı oğlum kendi yataginda uyuyordu fakat doğumdan sonra hep yanımda olmak istedi
Kızımın kare yatağı var park yatak ama kesinlikle yatmıyor baş bas ağlıyor oğlumda seslere karşı hassas o ağlayınca oda ağlıyor özellikle geceleri birini susturken diğeri derken yoruluyorum sinirleniyorum sar başa ayağıma alıyorum.
Bu ise aynı anda mi baslamak gerek yani kızı beşiğine oğlumu karşı odama yatağına aynı zamanda mi alistirmam lazim..
Bir de kızım anne sütü almıyor yoğun bakımda yatınca benimnsut kesildi bir daha ne yaptıysam gelmedi şimdi mama alıyor günde 3 öğün ek gıda veriyorum 1 çay bardağı 200 günlük oldu ve gece 3 kere mamaya kalkıyor bunu şimdi mi kesmem gerekli yoksa kendiliğinden kesiliyor mu bu mama işi ysni acikinca 10 saniye geçse kıyamet koparıyor ne yapacağım yardımcı ölümü tecrübelerin anneler teşekkür ederim
Kızınıza sağlık mutluluk dilerim ,gözlerinin içi hep gülsün ınsallah.fakat ekmek üzerinde çok durmuşsunuz ekmek kilo aldiriyor tok tutuyor evet ama uzun vadede sağlık açısından büyük tehlike.baktığımız zaman çoğu hastalığın sebebi unlu mamüller. Minimuma indirmekte fayda v
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?