Çocuk Hastalıkları anneler yardım edin lütfen...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

BENNARCICEGIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2007
41
0
kızım 1 yaşında şurup içiremiyorum kusuyor.tadı güzel şuruplar arıyorum.öksürük şurubu sekrol var kusuyor.grip ve soğuk algınlığı için katarin ve peditus aldık onları içincede kusuyor.bu şurupların yerine ne verebilirim.sizden cevap bekliyorum yazın ben doktora sorup vericem...(ateş düşürücü calpolü çok seviyor) a.s.a.s.a.s.

ben ateş düşürücü olarak tylol ve ibufen kullanıyorum.biri portakal diğeri çilek aromalı.oğlum bayılıyor.bunları dene derim...
ama yinede içiremiyorsan sakın zorlama.doktoruna sor ve yiyeceklerin içine katabileceğin şuruplardan iste.

kızım 1 yaşında şurup içiremiyorum kusuyor.tadı güzel şuruplar arıyorum.öksürük şurubu sekrol var kusuyor.grip ve soğuk algınlığı için katarin ve peditus aldık onları içincede kusuyor.bu şurupların yerine ne verebilirim.sizden cevap bekliyorum yazın ben doktora sorup vericem...(ateş düşürücü calpolü çok seviyor) a.s.a.s.a.s.
Şırıngaya katıp azar azar içirebilirsin canım.İçeceklerin içine de katıp içirebilirsin.Geçmiş olsun...

sekrol balgam söktürücü doğal kusması peditus katarin aynı sınıf grip ilaçları gayet normal
sürekli verdiğinizde sürekli kusuyormu yoksa iki üç kere verdikten sonra kusuyor diye bırakıyormusunuz benim kızımda kusardı önce telaşlanırdım afedersiniz kusmasını incelediğimde balgam çıkarırdı ve rahatlardı birde ona dikkat edin geçmiş olsun

sekrol balgam söktürücü doğal kusması peditus katarin aynı sınıf grip ilaçları gayet normal
sürekli verdiğinizde sürekli kusuyormu yoksa iki üç kere verdikten sonra kusuyor diye bırakıyormusunuz benim kızımda kusardı önce telaşlanırdım afedersiniz kusmasını incelediğimde balgam çıkarırdı ve rahatlardı birde ona dikkat edin geçmiş olsun

sağol canım kızım şurubu ağzına aldığı gibi kusuyor yutmuyor bile offff şimdide öksürüyor

arkadasım benım kızımda öyleydi bir tane şurup içiremiyordum doktora sormustum içmiyor ne yapabılırım dıye doktor bana benım yapabılecegım bırsey yok içireceksin demistı her doktor bır olmaz sen yıne sor baska bır doktora suan kızım 3yasında 2yasını doldurduktan sonra yavas yavas severek içmeye basladı..şimdi bazen anne ben şurup istiyorum dıyor.......inşallah senınkıde cabuk alısır....

benim kızım da 10 aylık ,aynı durum bende de var..tadı ii olsun kötü olsun şurup içirene kadar savaşıyoruz,çok zorladığımızda bazen kusuyor..ben yemeğini yedirirken arada şurubun kutusunu göstermeden veriyorum ve yemeğine devam ettiriyorum..böyle daha ii oluyor..tabi ki şurubu yutarken anlıyor ama iş işten geçmiş oluyor,midesinin bulanmasına vakti olmuyor..sen de dene ,tavsiye ederim..bu durumun ne kadar üzücü olduğunu çok ii bilirim..

aynı sorun bendede var kızıma bebekliğinden beri şurup içiremiyorum şu an 3 yaşında hala içmiyor.şırıngayla da denedim şurup miğdeye gitmeden kusuyo.
doktora söyledim yiyeceğine koyabilirsin dedi.
ancak bu şekilde verebiliyorum.bazen öylede anlıyo şurup var içinde diyo.
şimdi ne zaman doktora götürsem söylüyorum şurubu yiyeceğin içine koyuyorum diye
olur diyorlar.
allah kolaylık versin canım.

çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için,bugün dr tekrar aradım başka şurup adı verin dedim hepsinin tadı birbirine benzer meyva suyuna karıştır dedi.bende çilek ezip biraz şeker koydum şurubuda ekledim yedi ve çoooooooooooooook mutlu oldum ama kusacak diye çok korktum.şimdi saat 18 da tekrar vericem onu düşünüyorum sevgiler...

X