Bebek Beslenmesi Anneler yardim bebegimemi uyutamiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

annecik24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
14
0
33
Meraba arkadaslar ben 8ay once dogum yaptim bi oglum var ellerinizden oper
Dogdu dogali uyku problemi yasiyor her yolu denedim ama olmuyor gunduzleri en fazla 1saat uyuyor oda kucagimda birakinca uyaniyor cunku, geceleri ise 2saatte bi uyaniyor emmek icin yada benmle yatmak icin yada yatagna yatirdiktan on dk snra uyaniyor yoruldum artik yardim edinn

Valla canım moral bozmak istemem ama.. böyle başlamış böyle gider.. Uyku düzeni de bir huy iste.. inşallah uykucu bebislerden olur seninki de.. ama pek umudum yok :-( allah yardimcin olsun.. 1.5 yaşından sonra değişir belki.. yani memeyi bıraktığında..

Aynen Allah yardimcin olsun zor çok zor bizzat yaşadım kafayı yiyecek gibi olurdum sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar sabır Allah sabır sallardim ama şimdi 9 aylik olduk ve masaalah herşey yoluna girdi ... Ben gece uykusu cozumunu gündüz uyutmayarak buldum . ve birde bol bol temiz hava

Offf desene yandimm Saat 8den beri uyutmya calisiyorum halada uyumadi tam anlamiyla gozleri kapali gogsumde yatiyor ytagina koyunca gozler fal tasi Birazdan sahurada kalkcaz vay benim halime

Uyutmassam buseferde deli gibi agliyor mecbur emziriyorum o arada siziyor koynumda, fazla disariya cikaramiyorum ev yemekti fln derken bide yurtdisinda kaliyoruz havalar pek guzel olmuyor herzaman,belki iki uc gunde bi kac saat dolastiriyorum

Offf desene yandimm Saat 8den beri uyutmya calisiyorum halada uyumadi tam anlamiyla gozleri kapali gogsumde yatiyor ytagina koyunca gozler fal tasi Birazdan sahurada kalkcaz vay benim halime

Allah yardımcın olsun.. bi noktadan sonra koyveriyor insan.. amaaan sağlıklı olsun da diyorsun
ne de olsa uyumuyormus senin kerata.. bari kucağında uyutmaya alıştırma.. emzir, karnı doyunca hemen bırak besigine aç titresimi, müziğini de çalıştır.. yanına birkaç ilgi çekici sevdiği nesnelerden koy.. kendi kendine kalmayı öğrensin.. Kucağa alisirsa vay haline.. Birkaç aya yatağa aranıza bile daliverir

Esim sabah 5de ise gitcegi icin ses cikartamiyoruz artik böyle geldim böyle giderim deyip kadere razi gelcem :) Allah yardimcimiz olsun

Hiç korkma canım sık dişini aynı böyleydi benimkide artık sinirden ağlıyordum sabahlara kadar. Yavas yavas her uyuduğunda yanına yada yatağına yatır uyanınca gene al gene uyuyunca yatır böyle böyle alışacak. Uyku düzenine bir yaşını beklemek lazım bir yasını doldurdugunda gündüz İki kere ikişer saat uyuyor gecede bir sefer ya uyanıyor ya uyanmıyor. Sabret canım. Kucağında uyuma olayını bıraktırma lazım bir iki gün ugrasmak bırakır sabırlı ol

uyumadan 1 saat once dus aldırın
guzelce bebe yagıyla tum vucuduna masaj yapın ortalama 20 dk
sonra emzırın
ondan sonra uyur kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…