Anneler ve çocukları haydi resimleyın kendinizi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chevi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buda ogluşum

Eklentiler

• $DSC_0008.jpg
    $DSC_0008.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 43
Hepinize o meleklerinize maşallah çok tatlısınız bende çocuk istiyorum ama 3senedir olmuyo keşke benimde olsada resmimizi koysam buraya belki bi gün olur inşallah bu ay hamileyimdir nolur olan anneler olmayanlar için dua edin allaha emenet olun allah yavrularınıza sağlıklı uzun ömürler versin inş.

dualarım seninle bitnm..allah hayırlısıyla kavustursun seni yüreğindekine..

pınaripekçi ve kızını çok seviyorumopuyorumnanaktan

tatlm...cansın.. opuyorumnanaktan

maşallah bitnm..

Allah tüm yavruları anneciklerine bağışlasın.Allah ayırmasın sizi arkadaşlar. Tüm bebişler na kadarda tatlı.Allah bizede nasip etsin.:))

yavrularım

Eklentiler

• $DSC_0420 copy.jpg
    $DSC_0420 copy.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 41
oğluşumla böyle farklı resim çekilmeyi hiç düşünmemiştim,hoşuma gitti,bende yapacam.buarada çok şekersiniz anne oğul

çok tatlı kareler eklenmiş yokluğumda harikalar harıkasınız :nazar:

Hepinize o meleklerinize maşallah çok tatlısınız bende çocuk istiyorum ama 3senedir olmuyo keşke benimde olsada resmimizi koysam buraya belki bi gün olur inşallah bu ay hamileyimdir nolur olan anneler olmayanlar için dua edin allaha emenet olun allah yavrularınıza sağlıklı uzun ömürler versin inş.
canım benim seni çookkkkk iyi anlıyorummmmm :sinifsinif: :1no2: :teselli: :1hug:boshayallersmile :gitme: 5 yıllık evliyim ve 4 yıldır hiçççç hamiş olmadım bebişe hasretim canım inşallah dualarım seninle Rabbim hayırlı-sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere inşallah evlatları olanalarında Yüce Rabbim analı-babalı,sağlıklı-sıhhatli büyütmek nasip etsin inşallah :Saruboceq:

canım benim seni çookkkkk iyi anlıyorummmmm :sinifsinif: :1no2: :teselli: :1hug:boshayallersmile :gitme: 5 yıllık evliyim ve 4 yıldır hiçççç hamiş olmadım bebişe hasretim canım inşallah dualarım seninle Rabbim hayırlı-sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere inşallah evlatları olanalarında Yüce Rabbim analı-babalı,sağlıklı-sıhhatli büyütmek nasip etsin inşallah :Saruboceq:

:Saruboceq: inşallah...
gönlünüzden geçenlere sahip olursunuz...

Kız çivim mapushane damlarından kurtulmuşsun bakıyorum da ...
Hoşgeldin sefalar getirdin...

olumunekankayizsmile nan kaç gun oldu banım açılalı yenimi gördün :)
huj buldum pıldırcınım:)

Ahh çivim ahhh gülazer kaçgünlerdir saçını süpürge ediyor...
Anne yok baba yok perişan oldum...
Geldiğine sevindim heycan lazım topiğe bu arada kurbanım sensin hahaytdelikafaduldendelikafadulden

Back