Anneler ve çocukları haydi resimleyın kendinizi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chevi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy ama olmazki ama ama olan var olmayan var ama ama :emir_bebek:
hepiniz ayrı ayrı cok tatlısınız masallah diyim nazar degmesin
Allahım tüm isteyenlere anne olmayı nasip etsin inşş :nazar:

:CüvCüv: amin inşallahhhhhh

ben bu topiği çok svedim ne tatlı kareler var öylee
hepinizeee :nazar: :nazar: :nazar:

çok ama çookk tatlısınızz

user138120_pic82263_1265919122.jpg

user138120_pic82261_1265919122.jpg

bunlarda dıptısmın objektifinden kuzucukla ben... canlarım.. opuyorumnanaktan​

Son düzenleme:
buda benimm bebishhkoooMMMMopuyorumnanaktan
dsc002421svjzh2tq.jpg

[pınarım ya maşallah canım benim sana ve kızına yini bebeğine sağlıklar dilerim çok tatalısınızzz oyyyyyyyy

Kızım ve ben.
Oğlumu yakalarsam onunla da bir foto çekip ekleyeceğim.

picture.php

Hepinize o meleklerinize maşallah çok tatlısınız bende çocuk istiyorum ama 3senedir olmuyo keşke benimde olsada resmimizi koysam buraya belki bi gün olur inşallah bu ay hamileyimdir nolur olan anneler olmayanlar için dua edin allaha emenet olun allah yavrularınıza sağlıklı uzun ömürler versin inş.

canım üzülme lütfen elbet birgün olur sıkma canını allahım sana da dünyalar tatlısı bir melek verir inşallah.

Hepinize o meleklerinize maşallah çok tatlısınız bende çocuk istiyorum ama 3senedir olmuyo keşke benimde olsada resmimizi koysam buraya belki bi gün olur inşallah bu ay hamileyimdir nolur olan anneler olmayanlar için dua edin allaha emenet olun allah yavrularınıza sağlıklı uzun ömürler versin inş.

Insallah allah sanada en kisa zamanda bir yavru nasip eder..sen umudunu yitirme zaten herkesin öyle haaa deyince olmuyor birazcik sabret insallah allahim sanada nasip eder kucagina almayi ve saglikla büyütmeyi

pınaripekçi ve kızını çok seviyorumopuyorumnanaktan

kızım benim

Eklentiler

• $1 (1026).jpg
    $1 (1026).jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 53
Back