- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- Konu Sahibi cicekcicek
SİNEHAS
NE KADAR ÇOK NURSELİ İDİZE BENZİYORSUN yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canımtşk ederim canım.
çok tatlı çıkmışsınız allah bağışlasın
çiçek gzlerinin yeşili doğayla ne güzel bütünleşmiş,süper
Bu oğlanlar da annelere hayran hayran bakıyorlar da bittim,Can da kerem de öyle,ne güzel,annelere aşıklar!Allah ayırmasın,çok tatlı çıkmışsınız ikiniz de Sultan.bu arada ne kadar genç duruyorsun,18 gibi,genç anne olmuşsun
BURADA ZEYNOMDA GÖRÜNÜYOR ... kaydirigubbakcemile2
saol canım
çokta yaşlı sayılmam 22 yaşımdayım ay utandım şimdi hihihi:kedi:
Hani sen hamileyken düğün için aldığın elbisenle fotonu koymuştun da gözlerin kapalıydı ya,nedense ben seni daha yaşlı düşünmüştüm,yaşlı derken 26-27.Ben de 30 a gireceğim de,yaşlı kaldım biraz.:kedi:
kuzucuklarımızın ve bizim fotolarımızzzzzzzzzzz:ecrin_bebek:
teşekkür ederiz teyzesi.attık kendimizi bağ bahçeye böyle. dediğin gibi canım şöyle güzel bir fotoğraf çektirelim diyoruz ama maşallah kıpır kıpır olduklarından olmuyo bir türlü. ama iyi oldu farkettiğimiz. sonra pişman olmayalım hiç beraber fotoğrafımız yok diye. bundan sonra onu her çektiğimde bir tane de kendimle çekicemAliye ne güzel bir bahçe orası öyle,kızın da maşallah pek şık olmuş kurdelalı,çok güzel çıkmışsınız,Benim de kızımla doğru dürüst fotom yok ,ben de onu farkettim,ama ne zaman kucağıma alıp çekinmek istesem kızım bir türlü düzgün durmuyor ki,fıkır fıkır maşallah.
istisnasız bütün anneler ve bebişleri çok tatlı çıkmış. güzel bir topik olmuş çiçekçim eline sağlık. yalnız farkettimki kızımla adam gibi bir fotoğrafım yok son zamanlarda.ha bire onu çekiyorum.bi bakayım da ben koyayım bir fotoğraf
Yok canım ikiniz de gayet iyigörünüyorsunuz maşallah.
Çok tatlısınız maşallah.
SİNEHAS
NE KADAR ÇOK NURSELİ İDİZE BENZİYORSUN yerimseniben
saol canım
çokta yaşlı sayılmam 22 yaşımdayım ay utandım şimdi hihihi:kedi:
facetede görmüştüm cnm bu fotoyu kızın babasının kopyası sende annenin kopyasısın maşallah
maşallahçok tatlısınız
annelik hepimize çok yakışmış. bir ömür boyu aynı karede kalalım onlarsız olmaz
Süpersinizzzz:::)))))
ben hala gönderemiyom
kafam basmadı yaaaa
gelişmiş düzen falan nerde ki?????::(())))))