Anneler ve Anne adayları, sizlerin fikirleri bizim için çok önemli... Buyrunuz!

ficipii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
9
0
28
Anne olarak fikirleriniz bizim için çok önemli. Sadece annelere özel bir uygulama çıkarıyoruz. Uygulama da anneler birbirlerine tecrübelerini aktarabiliyor, aynı zaman da eskiden kullanmadığınız çocuğunuza ait eşyaları da satışa çıkartabiliyorsunuz... Aylık olarakta 4,99 TL gibi bir ücrete bu uygulamadan faydalanabiliyorsunuz. Bir anne olarak bu uygulamayı kullanır mıydınız? Bu olsa daha iyi olur/değişmeli dediğiniz veya eklemek istediğiniz bir şey var mı? Fikirleriniz bizim için çok kıymetli. Geri dönüşünüzü bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler...

Zaten burada benzer uygulamalar yapılıyor forumlarda..üstüne 5 tl alabileceğiniz daha orjinal bi fikir bulsaniz🤷‍♀️

Anne olarak fikirleriniz bizim için çok önemli. Sadece annelere özel bir uygulama çıkarıyoruz. Uygulama da anneler birbirlerine tecrübelerini aktarabiliyor, aynı zaman da eskiden kullanmadığınız çocuğunuza ait eşyaları da satışa çıkartabiliyorsunuz... Aylık olarakta 4,99 TL gibi bir ücrete bu uygulamadan faydalanabiliyorsunuz. Bir anne olarak bu uygulamayı kullanır mıydınız? Bu olsa daha iyi olur/değişmeli dediğiniz veya eklemek istediğiniz bir şey var mı? Fikirleriniz bizim için çok kıymetli. Geri dönüşünüzü bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler...
Anlattığınız tarzda ücretsiz bir çok platform varken aylık 5 lira ödemek kimsenin işine gelmez. Ödeme uygulamayı yüklerken bir sefere mahsus olsa talep görebilir ama aylık bir ödeme alıyorsanız herhangi bir hizmet sunmanız beklenir.

Biz turk milleti olarak zaten konu komsu arkadaslik ve aile kavramlariyla buyuyoruz ve yardimlasma dayanisma bilgi alisverisi bizim icin cok on planda. İst’un gobeginde ailemden uzakta oturuyorum ama komsularim her seyime yardim eder ve fikir alisverisi de yapariz.

ustelik cogu insan bir sekilde ailesiyle ya da akrabalariyla yakin oturuyor, fikir alisverisi ya da yardimlasma acisindan soyluyorum.

Ozetle objektif olmak gerekirse, boyle bir uygulama icin aylik 5 tl vermeye bence gerek yok, ben vermem yani

X