- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
-
- Konu Sahibi Defneminenes
Dermatit dedi şampuanıni da değiştirdik sebamed kullanıyorum geçer dedi ama tekrar yeniledi zaten anne sütü alıyor sadeceKullandığınız şampuan mama vs alerji yapmış olabilir. Doktor teşhiste ne dedi?
Bebanten şu pişik için sürdüğümüzmu kış olduğu için çok da fazla yıkayamıyorumLutfen sampuanda babydream ve ilac yerine bepanten sürün benimde bebeğim var allah yardımcınız olsun uzulmeyin inşallah geçer gun asiri da yikayin ferahlasin yuzu gozu
Benim kızımdada dalin alerji yapmıştı mustela kullandık geçmişti.Dermatit dedi şampuanıni da değiştirdik sebamed kullanıyorum geçer dedi ama tekrar yeniledi zaten anne sütü alıyor sadece
Acaba dalinin yumuşatıcısi ve detarjanıda yapmış olabilirmiBenim kızımdada dalin alerji yapmıştı mustela kullandık geçmişti.
Tekrar başladıysa yediklerinizede dikkat edin, int alerji yapabilecek şeyleri araştırın yememeye özen gösterin.
Çokta küçük yavrum. Allah şifa versin
deterjan yumuşatıcı kullanmayın amanAcaba dalinin yumuşatıcısi ve detarjanıda yapmış olabilirmi
corasatin mi yoksabebeğinizi 2 günde 1 kez yıkayın, sık sık yıkamayın, haftada bir kez şampuanlayın diğer günler sadece su
kıyafetlerinde deterjan yumuşatıcı sakın kullanmayın sadece sabun tozu
yaralar arttıysa o gün yediklerinizi gözden geçirin, daha sonra o yiyeceklere dikkat edin. sizin yedikleriniz sütünüze geçiyorsa bebeğinizin de buna alerjisi varsa yaralar artabilir.
bu dermatiti hemen geçiren bir krem vardı da piyasadan toplatıldı sağlık bakanlığı onayı yokmuş, onun muadiline de rast gelmedim henüz
Dediklerinize dikkat edeceğim inşallah geçerdeterjan yumuşatıcı kullanmayın aman
bebeğiniz hassas belli ki, sabun tozu alın dalan yada hacışakir
Kullanıyorsanız odur muhtemelen. Doktorum dalinin komple kozmetik ürünü sayılabilicek bir marka olduğunu ve hassas bünyelerde yaptığını söylemişti. Görür görmez dalin mi kullanıyosunuz dedi hatta.Acaba dalinin yumuşatıcısi ve detarjanıda yapmış olabilirmi
evetcorasatin mi yoksa
Evet kullanıyorum ama hemen bırakıyorum kullanmayı saolun çok teşekkür ederimKullanıyorsanız odur muhtemelen. Doktorum dalinin komple kozmetik ürünü sayılabilicek bir marka olduğunu ve hassas bünyelerde yaptığını söylemişti. Görür görmez dalin mi kullanıyosunuz dedi hatta.
Çok karşılaşıyoruz artık görünce anlıyorum demişti
Corasatin kullandık zaten o geçirdi ama şimdi tekrarladıgından beri sürüyorum bi fayda etmiyor