Çocuk Hastalıkları Anneler ne olur bana yardım edin lütfen bu konuda bilginiz varsa paylaşın

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Defneminenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
365
213
1.buçuk aylık bebeğim var 1 haftalikken boynunun altından başlayarak tüm yüzünü saran kırmızı nokta nokta sivilce gibi şeyler çıktı başta önemsemedik ama sonra daha kötüye gitti doktora götürdük dermatit dedi ilaç verdi kullandık geçti ama şimdi tekrar ağız kenarında yine o kırmızılıklar oluşmaya başladı ne yapabilirim bana yardım edin onu öyle gördükçe çok üzülüyorum

Lutfen sampuanda babydream ve ilac yerine bepanten sürün benimde bebeğim var allah yardımcınız olsun uzulmeyin inşallah geçer gun asiri da yikayin ferahlasin yuzu gozu

Dermatit dedi şampuanıni da değiştirdik sebamed kullanıyorum geçer dedi ama tekrar yeniledi zaten anne sütü alıyor sadece
Benim kızımdada dalin alerji yapmıştı mustela kullandık geçmişti.
Tekrar başladıysa yediklerinizede dikkat edin, int alerji yapabilecek şeyleri araştırın yememeye özen gösterin.
Çokta küçük yavrum. Allah şifa versin

Benim kızımdada dalin alerji yapmıştı mustela kullandık geçmişti.
Tekrar başladıysa yediklerinizede dikkat edin, int alerji yapabilecek şeyleri araştırın yememeye özen gösterin.
Çokta küçük yavrum. Allah şifa versin
Acaba dalinin yumuşatıcısi ve detarjanıda yapmış olabilirmi

bebeğinizi 2 günde 1 kez yıkayın, sık sık yıkamayın, haftada bir kez şampuanlayın diğer günler sadece su
kıyafetlerinde deterjan yumuşatıcı sakın kullanmayın sadece sabun tozu
yaralar arttıysa o gün yediklerinizi gözden geçirin, daha sonra o yiyeceklere dikkat edin. sizin yedikleriniz sütünüze geçiyorsa bebeğinizin de buna alerjisi varsa yaralar artabilir.
bu dermatiti hemen geçiren bir krem vardı da piyasadan toplatıldı sağlık bakanlığı onayı yokmuş, onun muadiline de rast gelmedim henüz

Eczaneden alin bebeklere ozel bepanten. Her derde deva. Oglum 7 aylik. Yuzune eline poposuna her nere ise bir sey olunca bunu surdum. Sabredin inanin gecicek. Pek aglatmayin ki bunalip azmasin yuzundekiler. Yikayin ama giydirirken kurutma makinasi hep acik olsun usutmesin.

bebeğinizi 2 günde 1 kez yıkayın, sık sık yıkamayın, haftada bir kez şampuanlayın diğer günler sadece su
kıyafetlerinde deterjan yumuşatıcı sakın kullanmayın sadece sabun tozu
yaralar arttıysa o gün yediklerinizi gözden geçirin, daha sonra o yiyeceklere dikkat edin. sizin yedikleriniz sütünüze geçiyorsa bebeğinizin de buna alerjisi varsa yaralar artabilir.
bu dermatiti hemen geçiren bir krem vardı da piyasadan toplatıldı sağlık bakanlığı onayı yokmuş, onun muadiline de rast gelmedim henüz
corasatin mi yoksa

Acaba dalinin yumuşatıcısi ve detarjanıda yapmış olabilirmi
Kullanıyorsanız odur muhtemelen. Doktorum dalinin komple kozmetik ürünü sayılabilicek bir marka olduğunu ve hassas bünyelerde yaptığını söylemişti. Görür görmez dalin mi kullanıyosunuz dedi hatta.
Çok karşılaşıyoruz artık görünce anlıyorum demişti

Kullanıyorsanız odur muhtemelen. Doktorum dalinin komple kozmetik ürünü sayılabilicek bir marka olduğunu ve hassas bünyelerde yaptığını söylemişti. Görür görmez dalin mi kullanıyosunuz dedi hatta.
Çok karşılaşıyoruz artık görünce anlıyorum demişti
Evet kullanıyorum ama hemen bırakıyorum kullanmayı saolun çok teşekkür ederim

X