• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi anneler lütfen yardım edin moralim cok bozuk!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

suuucum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
491
4
0
Kütahya
bebeğime aptamil conformil kullanıyorum 1 aydır kabız, en iyi kabız etmeyen mama hangisi lütfen söyleyin çok caresizim:(

aptamiller benim bebeklerimide kabız ederdi ben bebelac kullandım hem daha ekonomik hemde kabızlık sorunu olmadı denemenizi öneririm birde poposuna kulak pamuğu çubuğuyla yada derece ucuyla zeytinyağı sürebilirsiniz işe yaramıştı bizde olmadı mamalara az zeytinyağı koyabilirsiniz

Vallahi mama pek kullanmadik biz hangisi kabiz eder hangisi ishal pek bilmem ama mamanin icine 1 cay kasigi kadar zeytin yagi katarsan belki sorununda cözülebilir :44:saglikla büyük bebegini:nazar:

Biz de bir dönem conformil kullandık hazmı daha kolay diye.Bize kabız yapmadı.Bence bu konuda doktoruna danışarak mamayı değiştirmelisin.Bence de günde bir çay kaşığı zeytinyağını sütün içine koy iyi gelir.Poposuna sürmek de işe yarar ama onu pek önermiyo doktorlar alışkanlık yapmasın diye.

kızlar hepinize tşk ederım en iyi mama hangisi acil cvb veriri misiniz şimdi aldıracağım eşimde telde haber beklıyor benden acil söyler misniz

kızıma hep similac verdim çok güzel bir mama reklamı olmadıgı için fazla duyulmamış olabilir ama bence similac...

Sma benim oğlumu kabız yapmadı,iyi gelir inşallah,aptamilin mutlaka kabızlık için olan maması vardır ama bence doktoruna danışmalısın.

Sma benim oğlumu kabız yapmadı,iyi gelir inşallah,aptamilin mutlaka kabızlık için olan maması vardır ama bence doktoruna danışmalısın.

kabızlığı gitti hala inanamıyorum aptamili bırakınca,ama bebişim bu mamanın tadını sevmedi zoraki emiyor,göğsümü emmeyide azalttı iştahı kesildi sanki aptamili bırakınca :(

golden doat dıye bi mama duydum yeni doğanlar içinde var mı? ve kullananlar var mı?

Golden goat benim bebeğimi kabız yaptı çok fena üstelik te tadını sevmedi. Hiç tavsiye etmiyorum ve 2 tane çocuk doktoruna sordum ikisi de tavsiye etmediler. Üstüne üstlük çocuğum aptamil'e geri döndükten sonra sisteminden o mamayı atana kadar 4 gün ishal gibi oldu ve mama yeme düzenini hala oturtamadım. şimdi eskisinden daha az yiyor ve doğru düzgün kilo almadı 10 gündür. Ben golden goat'u 10 gün önce falan denedim bu arada.

ben 2 aylıktan beri bebelac kullanıyorum. hiç bir sorun yaşamadım.
sma çok pahalı bir mama.
bebelac hem güzel hem ekonomik.

Back