Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor azıcık ekleyebilirsiniz dedi ona rağmen içmiyorMamayı bilmiyorum ama lütfen 2 aylık çocuğa pekmez falan vermeyin zaten alerjikmiş.
Vanilya şurubu kullanabilirsin sanırım bi ara oğluma da alerjisi var diye düşünüp testleri çıkana kadar bu mamadan vermişti doktor o zaman araştırmıştım.doktor azıcık ekleyebilirsiniz dedi ona rağmen içmiyor
Biberonu mu sevmedi acaba, biberonu değiştirseniz. Ya da kaşıkla verseniz almıyor mu yine?Sevgili anneler bebeğim 2 aylık ve süt alerjisi var. benimde sütüm yok 1 gündür mama vermeye çalışıyorum aç ağlıyor yiyemiyor pekmez falan denedim boş. Sizin bebekleriniz ne kadar sürede alıştı ya çocuğum hiç alışmışmazsa lütfen bu mamayı kullanan anneler yorum yapsın lütfen
en iyi biberonu almıştım eski usul biberonu da denedim bugün gittim lasihon marka da aldım yok 2 gün oldu azıcık içiyor ağlıyor ne zaman alışır bilmiyorumBiberonu mu sevmedi acaba, biberonu değiştirseniz. Ya da kaşıkla verseniz almıyor mu yine?
Lansinoh anti kolik yenidogan için olan biberonu kullaniyorum ben. Ondan mı aldınız eğer o değilse tavsiye ederimen iyi biberonu almıştım eski usul biberonu da denedim bugün gittim lasihon marka da aldım yok 2 gün oldu azıcık içiyor ağlıyor ne zaman alışır bilmiyorum
aldım ondan da aldım 4 gün oldu çok acıkınca yiyiyor azıcık sonra bırakıyor ne zaman alışır bilmiyorumLansinoh anti kolik yenidogan için olan biberonu kullaniyorum ben. Ondan mı aldınız eğer o değilse tavsiye ederim
anne sütü ve mama birbirine karışınca sorun yaratmaz mi. Mamadan nefret ediyordu sütümü de bayılarak yemiyordu hatta meme reddi vardı zar zor bir memeyi kabul ettirdim ve yine açtıO zaman eds araştırın. Mamsyı o şekilde verin hem de sütünüz artar.
Normal mama verince içiyor mu? Alerji belirtileri neydi? Doktorlar bazen olur olmadık şeylere alerji diyor.Sevgili anneler bebeğim 2 aylık ve süt alerjisi var. benimde sütüm yok 1 gündür mama vermeye çalışıyorum aç ağlıyor yiyemiyor pekmez falan denedim boş. Sizin bebekleriniz ne kadar sürede alıştı ya çocuğum hiç alışmışmazsa lütfen bu mamayı kullanan anneler yorum yapsın lütfen
10 belirti varsa 10 da vardı çocukta normal mama içince şikayetleri başlıyor bu mama iyi geliyor ama tadı çok kötü diye içmek istemiyor bir nevi açNormal mama verince içiyor mu? Alerji belirtileri neydi? Doktorlar bazen olur olmadık şeylere alerji diyor.
Benim bebeğimde de 2 aylıkken meme reddi oldu mama denedik onu da içemedi emerken ve mama içerken kıvranıp ağlıyodu. Alerji mamasını da veremedik. Şırıngayla besleye besleye bugüne geldim. Sütümü sağıp şırıngayla besliyorum. Alerji mamasını vanilya alıp deneyin. Belki sizde işe yarar.10 belirti varsa 10 da vardı çocukta normal mama içince şikayetleri başlıyor bu mama iyi geliyor ama tadı çok kötü diye içmek istemiyor bir nevi aç
ben meme reddini halletmiştim ama ağır bir enfeksiyon geçiriyorum ağır iğneler kullanıyorum sütten kesmek zorunda kaldımBenim bebeğimde de 2 aylıkken meme reddi oldu mama denedik onu da içemedi emerken ve mama içerken kıvranıp ağlıyodu. Alerji mamasını da veremedik. Şırıngayla besleye besleye bugüne geldim. Sütümü sağıp şırıngayla besliyorum. Alerji mamasını vanilya alıp deneyin. Belki sizde işe yarar.
Kakasında kan oluyor mu? Alerji mamasını şırıngayla vermeyi deneyebilirsinizben meme reddini halletmiştim ama ağır bir enfeksiyon geçiriyorum ağır iğneler kullanıyorum sütten kesmek zorunda kaldım
Biraz zaman verin ve sabredin mutlaka içecektir kaşıkla dene şırıngayla dene ama iki aylık cocugada pekmez verilmezSevgili anneler bebeğim 2 aylık ve süt alerjisi var. benimde sütüm yok 1 gündür mama vermeye çalışıyorum aç ağlıyor yiyemiyor pekmez falan denedim boş. Sizin bebekleriniz ne kadar sürede alıştı ya çocuğum hiç alışmışmazsa lütfen bu mamayı kullanan anneler yorum yapsın lütfen
Sizinle aynı durumdayım şuan oğlumun çoklu besin alerjisi var. Biz alfomino kullanıyoruz tadı o kadar kötü değil ama yemiyor pekmek katıyorum yine yemiyor napacagimi şaşırdım. Emziği kestim vermiyorum. Dün gece 12 de zorla 50 CC mama verdim 6.30 ağa kadar uyanmamis zorla kaldırdım yine 50 CC verdim uyudu. 50 CC yide zorla veriyorum 25 CC olunca yemeyi kesiyorSevgili anneler bebeğim 2 aylık ve süt alerjisi var. benimde sütüm yok 1 gündür mama vermeye çalışıyorum aç ağlıyor yiyemiyor pekmez falan denedim boş. Sizin bebekleriniz ne kadar sürede alıştı ya çocuğum hiç alışmışmazsa lütfen bu mamayı kullanan anneler yorum yapsın lütfen
bende o istemeden sürekli vermeye çalışıyordum yemiyordu ama artık o isteyince vermeye başladım yemeye başladı sizde öyle deneyin o ağlayınca verin ben ağlamadan verdiğimde bile hala yemiyorSizinle aynı durumdayım şuan oğlumun çoklu besin alerjisi var. Biz alfomino kullanıyoruz tadı o kadar kötü değil ama yemiyor pekmek katıyorum yine yemiyor napacagimi şaşırdım. Emziği kestim vermiyorum. Dün gece 12 de zorla 50 CC mama verdim 6.30 ağa kadar uyanmamis zorla kaldırdım yine 50 CC verdim uyudu. 50 CC yide zorla veriyorum 25 CC olunca yemeyi kesiyor
Vanilya şurubu kullanabilirsin sanırım bi ara oğluma da alerjisi var diye düşünüp testleri çıkana kadar bu mamadan vermişti doktor o zaman araştırmıştım.