merhaba arkadaşlar ... 5 aylık bir yiğenim var 2 gündür ateşi 38 dereceden aşağı düşmüyor ... bugün doktora gittiler , doktor orta kulak iltihabı demiş antibiyotik vermiş .. kullandılar ama ateş hala yüksek .. biraz evvel konuştum 38.9 a kadar çıkmış ılık duş aldırmış biraz dştü dedi ... doktor ; öksürük , ishal , kusma olursa hemen getir demiş ...şimdi hfif bi öksürük varmış çocukta ... şimdi antibiyotik kullanıyorlar ya gece fitil koymayı düşünüyor ablam .. böyle bir durumla karşılaşan anneler var mı ... akşam fitil koysak çocuk için zararlı olur mu ... lütfen acil yardım edin bize
Doktorla tekrar görüşün ateşi düşmüyor diye ama bildiğim kadarıyla bebeklerin ateşi iltihap iyileşne kadar düşüp çıktığı......
Fitil niye zararli olsun ki.ben kizim a verirdim doktor vermisti ates dusurucu diye.6 saatte koruyordu.yinede beklerdim ama rahat uyurdu kuzum.
Bana gore en iyi ates dusurucudur fitil...kuzuyada cok gecmis olsun.
merhaba arkadaşlar ... 5 aylık bir yiğenim var 2 gündür ateşi 38 dereceden aşağı düşmüyor ... bugün doktora gittiler , doktor orta kulak iltihabı demiş antibiyotik vermiş .. kullandılar ama ateş hala yüksek .. biraz evvel konuştum 38.9 a kadar çıkmış ılık duş aldırmış biraz dştü dedi ... doktor ; öksürük , ishal , kusma olursa hemen getir demiş ...şimdi hfif bi öksürük varmış çocukta ... şimdi antibiyotik kullanıyorlar ya gece fitil koymayı düşünüyor ablam .. böyle bir durumla karşılaşan anneler var mı ... akşam fitil koysak çocuk için zararlı olur mu ... lütfen acil yardım edin bize
antibiyotik kullanıyor ama fitil bi zarar vermez demiteşekkür ederim
antibiyotik kullanıyor ama fitil bi zarar vermez demiteşekkür ederim
Antibiyotik hemen etki etmez , yaklaşık 48 saati bulur ateşin düşmesi
Eğer öksürük başlarsa getirin dediyse götürün doktora, yada telefon edin.
Bebek epey küçük, eğer doktor verdiyse fitil kullanabilirsiniz tabiki
Düzenli ateş takibi ve ılık kompres yapmakta fayda var
Bebekler ateşe dayanıklıdır ama yinede yüksek ateşte havale de geçirme ihtimalleri de var
Kulak iltihabı zor atlatılan enfeksiyonlardan biridir
Umarım çabucak atlatır yavru
biraz düşmüş arkadaşlar ama yükselme olasılığı var dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?