Çocuk Hastalıkları Anneler, lenf bezleri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bence antibiyotik vermeyin hemen, inip inmediğini kontrol edip öyle verebilirsiniz. Bizimkinde doktor antibiyotik kullandırmak istememişti.

Merhaba arkadaşlar, sanırım ben deliriyorum. Durmadan gözüm çocuğumun boynunda ki lenf bezlerine takılıyor. O an bayılma hissi gibi bişe geliyor içime. Sizlerde hiç böyle bir durum yaşadınız mı. Durup durup içime korku giriyor.kimseye de diyemiyorum beni anlamadıklarını düşünüyorum. Sizler nasıl alıştınız bu lenf bezi durumuna

seni o kadar iyi anlıyorum ki... malesef aynı durumu bende yaşıyorum ama kimseyle paylaşamıyorum. çünkü boşa evham yaptığımı düşünüyorlar. muhtemelende boşa evham yapıyorum çünkü doktora götürdüm neticesine tahlil ve tetkikleri yapıldı. ama annelik işte niyeyse hep en kötüsü geliyor aklıma. son götürdüğüm doktor bana onları bademcik gibi düşün dedi. şimdi o gözle bakmaya çalışıyorum.

Bu durum gerçekten beni çok yıpratıyor hayattan mutlu olmaz oldum. Yatıyorum kalkıyorum hep bu durum. İçim hep karanlık Millet dügünde oynuyor benim düğünlerde bile ağlayasım geliyor. 4 aylık hamileyim hemde ona rağmen hiç içimden bişe yemek içmek gelmiyor. 75 kilo ile hamile kaldım şimdi 63 kiloyum. Oğlum uyuyunca basını bekliyorum uyuyunca içimi daha bir karanlık sarıyor. Her gece boynunu bogazını yokluyorum. Kalbim çok agrıyor resmen. Ben bununla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Yarın psikiyatri ye gideceğim ama bir sonuç alacağımı pek sanmıyorum.

Oğlum da çok düşkün bana yüzüm asık görünce onun da bütün morali bozuluyor. Tahlil sonuçlarımız temiz ama içimi kemiriyor hergün bu duygu

kaç yaşında çocuğun birde ne kadar zamandır varlar

oğlum 3,5 yasında yaklaşık 3 aydır falan var sedhak,beni en iyi sen anlarsın.sende hergün bakıyor Musun çocuğunun sağına soluna. Hergün dua ediyorum hasta falan olmasın diye.siz çocuğunuz her hasta olduğunda şişiyor mu lenf bezleri.inmesi için antibiyotik kullanıyor musunuz

Bu korku sanırım beni öldürecek.doktorlar gözün hep üstünde olsun sebepsiz yere şişmemeli dediler hergün inceliyorum çoçuğumu. Oğlum artık kendini sevdirmiyor bana kaçıyor sağına soluna bakıyorum diye

Evet şişiyor canım ama hastalık sonrası bikaç hafta sonra inmeye başlıyor ama tam kaybolmuyor tabi. onlar orda sabit duruyor. antibiyotik kullanmıyorum bu arada.

Merhaba,sizlere çok soru soruyorum hakkınızı helal edin. Çocuğun uçağa binmesinde bir sorun olur mu lenf bezleri açısından. Basınç bir sıkıntı yarattır mı acaba. Doktora sordum ama bu konu da bi fikrim Yok diyor

Cocugunuzun sağlığı şuan nasıl büyüme flaan vat mi. Bende uğraşıyorum suan bu dertle cok korkuyorum

Cocugunuzun sağlığı şuan nasıl büyüme flaan vat mi. Bende uğraşıyorum suan bu dertle cok korkuyorum
Pfaba sendromu ve fmf varmış oğlumun. Pfaba yüzünden lenfleri sismiş. 1 sene oldu. Ateşi çıkacağı zaman daha da büyüyor ateş döndükten sonra küçülüyor ama asla tamamen kaybolmuıor

Benim.oglumunda kasigida da var bı haftadır antibiyotik kullanıyoruz ama diğer tarafında da oluştu sanirim çok endiseliniyorum antibiyotik bitince inermi hastaneye goturemiyorum. Herhangi bi şikayeti yok oğlumun ama kafayı yicem bilginiz varsa bira olsun yardımcı olun nolir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…