- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.836
- 348
Bence antibiyotik vermeyin hemen, inip inmediğini kontrol edip öyle verebilirsiniz. Bizimkinde doktor antibiyotik kullandırmak istememişti.Sevgili anneler merhaba tekrardan, benim oğlum 5 gündür atesliydi 39 derece oldu ateşi çoğunlukla. Doktora götürdüm Boğaz’ı kızarmış ve virüs kaynaklı olduğu için antibiyotik veremeyiz kendi kendine geçmesini beklemek zorundayız dediler. Bugün daha yeni düştü ateşi lakin çenesinin altında ki lenf bezi bana büyümüş geliyor. Bu şişlik kendiliğinden iner mi ?her enfeksiyon sonrasında antibiyotik mi kullanmak gerekli şişliği geriletmek için? Bilginiz varmı bu konuda gerçekten hergün içimde korku ile utanıyorum
seni o kadar iyi anlıyorum ki... malesef aynı durumu bende yaşıyorum ama kimseyle paylaşamıyorum. çünkü boşa evham yaptığımı düşünüyorlar. muhtemelende boşa evham yapıyorum çünkü doktora götürdüm neticesine tahlil ve tetkikleri yapıldı. ama annelik işte niyeyse hep en kötüsü geliyor aklıma. son götürdüğüm doktor bana onları bademcik gibi düşün dedi. şimdi o gözle bakmaya çalışıyorum.Merhaba arkadaşlar, sanırım ben deliriyorum. Durmadan gözüm çocuğumun boynunda ki lenf bezlerine takılıyor. O an bayılma hissi gibi bişe geliyor içime. Sizlerde hiç böyle bir durum yaşadınız mı. Durup durup içime korku giriyor.kimseye de diyemiyorum beni anlamadıklarını düşünüyorum. Sizler nasıl alıştınız bu lenf bezi durumuna
ben 3 ayda bir götürüyordum ama bu defa doktorumuz artık getirme gerek yok dedi. sadece çok büyürlerse ve ateşli hastalık geçirirse getir dediSedhak, kaç ayda bir götürüyorsunuz çocuğunuzu doktora kontrole
kaç yaşında çocuğun birde ne kadar zamandır varlarBu durum gerçekten beni çok yıpratıyor hayattan mutlu olmaz oldum. Yatıyorum kalkıyorum hep bu durum. İçim hep karanlık Millet dügünde oynuyor benim düğünlerde bile ağlayasım geliyor. 4 aylık hamileyim hemde ona rağmen hiç içimden bişe yemek içmek gelmiyor. 75 kilo ile hamile kaldım şimdi 63 kiloyum. Oğlum uyuyunca basını bekliyorum uyuyunca içimi daha bir karanlık sarıyor. Her gece boynunu bogazını yokluyorum. Kalbim çok agrıyor resmen. Ben bununla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Yarın psikiyatri ye gideceğim ama bir sonuç alacağımı pek sanmıyorum.
Evet şişiyor canım ama hastalık sonrası bikaç hafta sonra inmeye başlıyor ama tam kaybolmuyor tabi. onlar orda sabit duruyor. antibiyotik kullanmıyorum bu arada.oğlum 3,5 yasında yaklaşık 3 aydır falan var sedhak,beni en iyi sen anlarsın.sende hergün bakıyor Musun çocuğunun sağına soluna. Hergün dua ediyorum hasta falan olmasın diye.siz çocuğunuz her hasta olduğunda şişiyor mu lenf bezleri.inmesi için antibiyotik kullanıyor musunuz
Ben pek alaka kuramadımMerhaba,sizlere çok soru soruyorum hakkınızı helal edin. Çocuğun uçağa binmesinde bir sorun olur mu lenf bezleri açısından. Basınç bir sıkıntı yarattır mı acaba. Doktora sordum ama bu konu da bi fikrim Yok diyor
orda lenf bezi olmaz bildiğim kadarıylaBi de arkadaşlarım, kafa da lenf bezi şişliği oluşabilir mi
Pfaba sendromu ve fmf varmış oğlumun. Pfaba yüzünden lenfleri sismiş. 1 sene oldu. Ateşi çıkacağı zaman daha da büyüyor ateş döndükten sonra küçülüyor ama asla tamamen kaybolmuıorCocugunuzun sağlığı şuan nasıl büyüme flaan vat mi. Bende uğraşıyorum suan bu dertle cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?