Antibiyotik tedavisi yapildi küçülme var mı diye tedaviden sonra tekrar ultrasonla baktilar kan tahlilleri vs. iki hafta sürdü en sonunda enfeksiyon dediler ve ben cok rahatlamistim.Yasayan var mi.baska coxugunda
Sizin nie 2 haftada.cikti sonuc ne yaptilar ki benim bir ultrasonla
Sizin yavrunuzunda cesitli yerlerindemiydi acaba.gecmis.olsun buaradaBenim oğlumda 1 yaşında lenf bezleri hastalıktan dolayı şişti sonra inmedi sürekli testler tahliller yapıldı arastirildi kanı yurtdışına kadar gitti sonra 1 sene enfeksiyon servisinde takibi yapıldı enfeksiyon bişey bulamayınca onkolojiye yolladı 8 ayda onkolojiye test ler tahliller yapıldı 2 tarafında da vardı şişlik ve gözle farkediliyordu ama enteresan bi şekilde benim oğlum hiç hasta olmuyor gayet saglikliydi neden bu kadar test tahlil yapıldı inanin şuan şaşıyorum istanbula gittim cerrah paşaya orda da testler tahliller her doktor başka bir tahlil istiyordu 2 sene sürekli gittim geldim profesör bi doktor tanıdığım vardı durumu ona anlattım benim oğlumda da var ergenlikte geçer dedi oğlum şuan 8 yaşında hala lenf bezleri şiş duruyor ama hiç bir sıkıntımız yok içinizi ferah tutun çocukta genel bi rahatsızlık hastalık yoksa sorun etmeyin
Reaktif dedilerse korkmayın.cocuklarda çok sık olurmuş.benim geçen haftalarda oldu hissettiğim 1 sislik.kbb ye gittim Dr 2 tane dedi tam ceneçaltinda.boyun ultrasonu çekildi reaktif dendi. Tedavi ve takip gerektirecek ya da patolojik bir şey değilmiş.20 lik dişlerimle ilişkilendiriler.yani vücut bir sebepten savaş halindeyken lenf bezleri şisermiş. Can tatlı ben de çok korktum ama evlat da başka sizi çok iyi anlıyorum .hiç endiselenmeyinHepinize merhaba..beni cok endiselendiren uykumu kaciran bir sorunum vr...
Kızım 3.5 yasinda...ve kulak arkasinda, kafa arkasinda,boyunda,kasığında ele gelen sisik lenf bezleri var. 3 doktora goturdum elle.bakip patalojik deil cocujlarda cok olur dediler..en son da ultrason yaptirdim.reaktif cikti lenf bezleri..sorun yok dedi doktor..enfeksiyon kaynakli yani..ama.ben durunamiyorum.kafam.rahatlamio..surekli bakiorum sizin cocuklarda var mi?
Yok geçmedi geçenlerde infulenza a oldu o zaman iyice belirginleşti doktor yine normal dedi.Gectiler mi.bir yilda..belki.baska yerlerde de var biZ bilmiyoruz
Hepinize merhaba..beni cok endiselendiren uykumu kaciran bir sorunum vr...
Kızım 3.5 yasinda...ve kulak arkasinda, kafa arkasinda,boyunda,kasığında ele gelen sisik lenf bezleri var. 3 doktora goturdum elle.bakip patalojik deil cocujlarda cok olur dediler..en son da ultrason yaptirdim.reaktif cikti lenf bezleri..sorun yok dedi doktor..enfeksiyon kaynakli yani..ama.ben durunamiyorum.kafam.rahatlamio..surekli bakiorum sizin cocuklarda var mi?
[/QUOTE merhaba boyutlarına bakildimi
Yavrunuzun şişlikleri hala gözle görülüyor müBenim oğlumda 1 yaşında lenf bezleri hastalıktan dolayı şişti sonra inmedi sürekli testler tahliller yapıldı arastirildi kanı yurtdışına kadar gitti sonra 1 sene enfeksiyon servisinde takibi yapıldı enfeksiyon bişey bulamayınca onkolojiye yolladı 8 ayda onkolojiye test ler tahliller yapıldı 2 tarafında da vardı şişlik ve gözle farkediliyordu ama enteresan bi şekilde benim oğlum hiç hasta olmuyor gayet saglikliydi neden bu kadar test tahlil yapıldı inanin şuan şaşıyorum istanbula gittim cerrah paşaya orda da testler tahliller her doktor başka bir tahlil istiyordu 2 sene sürekli gittim geldim profesör bi doktor tanıdığım vardı durumu ona anlattım benim oğlumda da var ergenlikte geçer dedi oğlum şuan 8 yaşında hala lenf bezleri şiş duruyor ama hiç bir sıkıntımız yok içinizi ferah tutun çocukta genel bi rahatsızlık hastalık yoksa sorun etmeyin
Evet onlar hiç ınmedi hala görünüyorlarYavrunuzun şişlikleri hala gözle görülüyor mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?