Çocuk Hastalıkları Anneler, lenf bezleri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
Hepinize merhaba..beni cok endiselendiren uykumu kaciran bir sorunum vr...
Kızım 3.5 yasinda...ve kulak arkasinda, kafa arkasinda,boyunda,kasığında ele gelen sisik lenf bezleri var. 3 doktora goturdum elle.bakip patalojik deil cocujlarda cok olur dediler..en son da ultrason yaptirdim.reaktif cikti lenf bezleri..sorun yok dedi doktor..enfeksiyon kaynakli yani..ama.ben durunamiyorum.kafam.rahatlamio..surekli bakiorum sizin cocuklarda var mi?

Canım benim oğlumda bebekken farketmistim, çok korkmuştum bende. Çocuk onkolojiye kadar gittik birşey çıkmadı çok şükür. Doktor olsa anlardır, kafana takma yani..

bendede vardi hala var
bi zararini gormedim arada sisiyo boyle

Dr sorun yok dedigine gore rahatlamayacak hicbir sebep yok bence.lutfen gonlunuzu ferah tutun.sorun yokmus iste ne guzel.benim de cenemin altinda senelerdir duran beze var olabiliyir yani

Dr sorun yok dedigine gore rahatlamayacak hicbir sebep yok bence.lutfen gonlunuzu ferah tutun.sorun yokmus iste ne guzel.benim de cenemin altinda senelerdir duran beze var olabiliyir yani
Aslinda araatirmalarima.gore.olmayan insan yok.kilolularda belli.olmuo cocuklarda ve zayiflarda.ele.gelio.sanirim

Benim oglumun da lenf bezleri sismisti ve doktor beni cok korkutmustu;enfeksiyon da olabilir,lenfoma da,lösemi de diye.Iki hafta ağlamıştım taa ki sonuclar temiz cikana kadar, büyük derttir bilirim ama size doktor önemli bisey yok demis neden bu evham anlayamadim.

Yasayan var mi.baska coxugunda
Sizin nie 2 haftada.cikti sonuc ne yaptilar ki benim bir ultrasonla

doktor ordusu sorun yok demiş hala sorun ediyorsunuz.burada ibretlik korku hikayesi mi duymak istiyorsunuz anlamadım
Tam tersine.bir anne olarak bunun normal.oldugunu duymak.istiyorum.bu konuda.psikolojik.olarak.anksiyeteli oldugumda dogrudur.kırıcı olmaniza gerek yok..bu dusuncelerle.savasmak.zor

Benim oğlumda boyunlarda var elle kontrolde normal dediler ultrasonla bakildi agrisi yok çocukta ama doktor normal dedi bir sıkıntı yok dedi. Geçen sene bakıldı, 3.5 yaşındayken iki tane farkli kbb ye götürdüm.

Gectiler mi.bir yilda..belki.baska yerlerde de var biZ bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…