evet cok.hakli.bir soru.bu ..cok.evhamliyimm cocukla.alakaliHerşeyi yaptirmissiniz,doktor sorun yok demiş .Kafanız neden rahatlamiyor hala anlamadım.
Yok.agrisi..yani yeni deil.onceden hastaliklarda sismis.kalmis demekmisDıştan dokunduğunuzda ağrısı var mı?
Triod lerini ölçtürün bi istersenizYok.agrisi..yani yeni deil.onceden hastaliklarda sismis.kalmis demekmis
Baktirdim.normal kanda sorun yokTriod lerini ölçtürün bi isterseniz
O zaman sorun yok demek kiBaktirdim.normal kanda sorun yok
Aslinda araatirmalarima.gore.olmayan insan yok.kilolularda belli.olmuo cocuklarda ve zayiflarda.ele.gelio.sanirimDr sorun yok dedigine gore rahatlamayacak hicbir sebep yok bence.lutfen gonlunuzu ferah tutun.sorun yokmus iste ne guzel.benim de cenemin altinda senelerdir duran beze var olabiliyir yani
Evet bir de kontrolu yapilmis rahat olunAslinda araatirmalarima.gore.olmayan insan yok.kilolularda belli.olmuo cocuklarda ve zayiflarda.ele.gelio.sanirim
Sizin nie 2 haftada.cikti sonuc ne yaptilar ki benim bir ultrasonlaBenim oglumun da lenf bezleri sismisti ve doktor beni cok korkutmustu;enfeksiyon da olabilir,lenfoma da,lösemi de diye.Iki hafta ağlamıştım taa ki sonuclar temiz cikana kadar, büyük derttir bilirim ama size doktor önemli bisey yok demis neden bu evham anlayamadim.
Tam tersine.bir anne olarak bunun normal.oldugunu duymak.istiyorum.bu konuda.psikolojik.olarak.anksiyeteli oldugumda dogrudur.kırıcı olmaniza gerek yok..bu dusuncelerle.savasmak.zordoktor ordusu sorun yok demiş hala sorun ediyorsunuz.burada ibretlik korku hikayesi mi duymak istiyorsunuz anlamadım
Gectiler mi.bir yilda..belki.baska yerlerde de var biZ bilmiyoruzBenim oğlumda boyunlarda var elle kontrolde normal dediler ultrasonla bakildi agrisi yok çocukta ama doktor normal dedi bir sıkıntı yok dedi. Geçen sene bakıldı, 3.5 yaşındayken iki tane farkli kbb ye götürdüm.
SaolunDr sorun yok dedigine gore rahatlamayacak hicbir sebep yok bence.lutfen gonlunuzu ferah tutun.sorun yokmus iste ne guzel.benim de cenemin altinda senelerdir duran beze var olabiliyir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?