- 17 Aralık 2015
- 26.741
- 48.805
- 598
- Konu Sahibi yoyoeffectli
tirnak kenarindaki etlerde soyulma oluyormu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger her hangi bir saglik sorunu yoksa yapacagini ve ise yarayan tek cozum kendi yemek isteyene kadar yedirmeye zorlamamak. Belli oğunlerde yemek teklif edin hayir derse hic orali olmayin karsisinda guzelce siz yiyin. Bu ara ogunlerde atistirmalikta vermeyin birseyler. Teklif edin reddetdikce sen bilirsin diyip siz istahli istahli yiyin. Hic orali olmayin. Atalarimizin bu hususta guzel bir sozu var. Aç olan taşı yer .Herkese merhaba.Yakında 3 yaşına girecek bir kızım var. İlk 1,5 sene çok iyi yemek yerdi. Yani çeşitli ve yeterli beslenirdi. Ama 2 yaş dönemi ve şimdiye dek ne yapsam da asla yemiyor. Sevdiği birkaç şeyi dönüşümlü yapıyordum yiyordu. Artık onu da yemiyor. Aç kalmasın diye peynir, zeytin, salam, tatlı biber, havuç, ceviz, badem gibi şeyler veriyorum. Ama kızlar mahvoldum ben artık. Ona akşam yemeklerini nasıl yediriceğimi sevdireceğimi hiç bilmiyorum. Gerçekten çok çaresizim. Lütfen bana bir yol söyleyin yapayım. Aç uyumasını istemiyorum yavrumun![]()
Bence hiç gerek yok dediğim gibi sağlıksız her şeye öyle bir iştahı var ki. Önüne geçmesem neler neler yer. İşte sağlıklı şeyleri Nasıl yemeli napmalıyımİştah açıcı takviyeler denediniz mi?
Ay inşallah ben de çocuğumun yaptığım yemekleri yemesini görürümannemin söylemesine göre 4 yaşımdan 13 yaşıma kadar zorla yemek yemişim hatta ben de hatırlıyorum yedirmek için kuzenimle yarıştırırdı beni yemezsem de tehdit ederdiama sonra bir iştah açıldı ki hala durduramıyorum
sanırım bazı çocuklarda oluyor canım öyle şu an yeğenimde aynı şekilde ablam iştah açıcı veriyor diye biliyorum doktor vermiş :)
DeneyeceğimEger her hangi bir saglik sorunu yoksa yapacagini ve ise yarayan tek cozum kendi yemek isteyene kadar yedirmeye zorlamamak. Belli oğunlerde yemek teklif edin hayir derse hic orali olmayin karsisinda guzelce siz yiyin. Bu ara ogunlerde atistirmalikta vermeyin birseyler. Teklif edin reddetdikce sen bilirsin diyip siz istahli istahli yiyin. Hic orali olmayin. Atalarimizin bu hususta guzel bir sozu var. Aç olan taşı yer .
inşallah canım benim, benim gibi fazla kaçırmasındaAy inşallah ben de çocuğumun yaptığım yemekleri yemesini görürüm![]()
Ben çok iştahsız bir çocuktum o yüzden sordum bunu. Annem ağladığını söyler bir keresinde. Yaklaşık beş yıl önce iştahım bir açıldı pir açıldı. Ama tabi keske ufak yaşlarda yemem gerekenleri yeseydim.Bence hiç gerek yok dediğim gibi sağlıksız her şeye öyle bir iştahı var ki. Önüne geçmesem neler neler yer. İşte sağlıklı şeyleri Nasıl yemeli napmalıyım![]()
Sanki ben yazmışım bunları birebir aynı şeyler oğlum 2,5 yaşında ama durum aynı sizin ki gibi ha bu arada kızımda 9 yaşında onunda diğerinden aşağı kalır yanı yok yemek yedirmek benim en büyük yaram valla etrafta iştahlı çocuk gördükçe içim kavruluyor kahroluyorum haa diğer çocuklara maşallah suphanallah ama insan imreniyor işte keşke yeseler diyeAyni model bende de var. 3,5 yaşında. 1 yıldır durum aynı. Yediği şeylerden de vazgeçti. Süt ve meyve ile yaşiyor. Sade pilav, patates kızartması ve sade makarna diğer yedikleri ki bunları da reddettiği oluyor. Sütü de biberonda olmazsa kabul etmiyor. Bir ara kilo verdi. Doktor boyu kilosu ortalamanın üstü bence yapacak birşey yok diyor. Konuyu takipteyim.
Balığa alerjisi var artık balığa yanaşamıyoruz maalesef.Balik yagi şuruplarını denediniz mi bilmiyorum ama benim oglumun 2 yasina kadar emzirmem sebebiyle istahi yoktu hep meme seklindeydi. Anne sutunden sonra biraz açıldı ama tam degildi o balik yagi surubu istahini açtı benim oğlumun ama her cocukta ise yarar mi bilmiyorum![]()
Yok tırnaklarının kenarı soyulmuyor. Yok sınırlı değildi ilk menülerinde her türlü sebze meyve et ürünleri vardı. Yiyordu. Nolduysa yemiyor artık. Şu anda acıkmış pizza istiyor benden![]()
Aynı şeyleri yaşıyorum. Benimki 5 yaşına girecek. Çözümü kafaya takmamakta buldum. Bir de kreşe gidince biraz biraz yemeye başladı. Akşam yemeğini beğenmedi mi haşlıyorum bi makarna salça yoğurt falan koyuyorum meyve suyuyla azıcık besleyici olsun diye oturup onu yiyor. Yemezsen başka yemek yok diyorum. Haftada bir gün mutlaka tavuk pilav bayılıyor. Ben de küçükken yemek yemezmişim bana çekmiş malesef. Hatırlıyorum 5. Sınıfta annem zorla eliyle yedirirdi. 20 kiloydum ergenliğime kadar. Boşverin düzelir düzelmezse de kendi bilir. Stres yaptıkça inat ediyorlar.