- 14 Temmuz 2019
- 142
- 359
- 53
- Konu Sahibi yoyoeffectli
-
Ocak ayında kontrolü var doktorda. Kesinlikle söyleyeceğim. Sanmıyorum herhangi bir rahatsızlık olduğunu. Sevdiği şeyleri çok güzel yiyordu. Tencere yemeği çorba sulu karışık şeyleri hayatta yemiyor. Zorla ya da isteyerek asla 1 lokma koymaz ağzına. Çok da inatçı. Ev yapımı sadece peynirli pizza, sade haşlama makarna, tavuk, pilav. Yediği nadir şeylerden. Artık bunları da yemiyorSalamın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum o nedenle yedirmeyin derim .
Tatlı biber için de şu an zaten mevsimi değil.
Bir rahatsizligi filan olanilir mi ? O nedenle yemiyor olabilir .Mesela anemi?
Benim 2 buçuk yasinda oğlumda tıpatıp aynı.Yediklero sadece makarna, pilav ,patatesli yumurta ,patates kızartması,çorba ve hamsi.dediginiz gibi nazende köfte ve lahmacun.Asla başka bişey yediremiyorum.Daha gecen hafta kan testi verdim herşey normal.AnlayamiyorumHerkese merhaba.Yakında 3 yaşına girecek bir kızım var. İlk 1,5 sene çok iyi yemek yerdi. Yani çeşitli ve yeterli beslenirdi. Ama 2 yaş dönemi ve şimdiye dek ne yapsam da asla yemiyor. Sevdiği birkaç şeyi dönüşümlü yapıyordum yiyordu. Artık onu da yemiyor. Aç kalmasın diye peynir, zeytin, salam, tatlı biber, havuç, ceviz, badem gibi şeyler veriyorum. Ama kızlar mahvoldum ben artık. Ona akşam yemeklerini nasıl yediriceğimi sevdireceğimi hiç bilmiyorum. Gerçekten çok çaresizim. Lütfen bana bir yol söyleyin yapayım. Aç uyumasını istemiyorum yavrumun
Şansım varsa bazen köfte yer. Yoksa o da yok. Bir tek kahvaltısı iyi maalesef. Sizlerin de çocukları böyle mi?
Aynı şeyleri yaşıyorum. Benimki 5 yaşına girecek. Çözümü kafaya takmamakta buldum. Bir de kreşe gidince biraz biraz yemeye başladı. Akşam yemeğini beğenmedi mi haşlıyorum bi makarna salça yoğurt falan koyuyorum meyve suyuyla azıcık besleyici olsun diye oturup onu yiyor. Yemezsen başka yemek yok diyorum. Haftada bir gün mutlaka tavuk pilav bayılıyor. Ben de küçükken yemek yemezmişim bana çekmiş malesef. Hatırlıyorum 5. Sınıfta annem zorla eliyle yedirirdi. 20 kiloydum ergenliğime kadar. Boşverin düzelir düzelmezse de kendi bilir. Stres yaptıkça inat ediyorlar.Herkese merhaba.Yakında 3 yaşına girecek bir kızım var. İlk 1,5 sene çok iyi yemek yerdi. Yani çeşitli ve yeterli beslenirdi. Ama 2 yaş dönemi ve şimdiye dek ne yapsam da asla yemiyor. Sevdiği birkaç şeyi dönüşümlü yapıyordum yiyordu. Artık onu da yemiyor. Aç kalmasın diye peynir, zeytin, salam, tatlı biber, havuç, ceviz, badem gibi şeyler veriyorum. Ama kızlar mahvoldum ben artık. Ona akşam yemeklerini nasıl yediriceğimi sevdireceğimi hiç bilmiyorum. Gerçekten çok çaresizim. Lütfen bana bir yol söyleyin yapayım. Aç uyumasını istemiyorum yavrumun
Kreşe gidiyor şu an Noel tatilindeyiz. Maalesef orada da öyle. Yemiyor tipini sevmediği bir yemek varsa. Çok aşırı önyargılı.Kreşe ver.
Evde yemedikleri ne varsa orada yiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?