anneler günündel kayınvalideye ne alınabilir?

Gitmem eminim hoşuna gider ama kasılıyorum henüz çok kaynaşamadık.
Çiçek gönderir birde ararım heralde.

O zaman hayırlısı olsun.. Kaynaşmak tabii zaman alacaktır, insan başta bir kasılıyor, ne diyeceğini onun nasıl davranacağını falan şaşırıyor.
Ama güzel süreçler bunlar.. İyisi kötüsüyle güzel...
İnşallah kaynaşırsınız

bende annemle ıkısıne aynı seyı almayı dusunuyorum
fıncan takımı almıstım
cerceve fıkrını bende tuttum
yenı eve tasınacak mayıs ayında sıfır daıre almak ıstedıklerı var yatak ortusu nevresım maddı durumuma uymuyor suanda ama bılmıyorum bunlardan bırıde olabılır
bakalım ama ıkısıne aynı seyı almak ısterım

Gitmem eminim hoşuna gider ama kasılıyorum henüz çok kaynaşamadık.
Çiçek gönderir birde ararım heralde.

olurmu oyle sey

kızlar anne kız bluzları olurmu yaw cocuksu kalmazmı ama sever benımkı cabuk sevnır hosnut olur bılırım
neyse bende bıraz dusunım

ben mutfak eşyası değilde kendine birşey almayı düşünüyorum, annemede o mantıkla hareket ediyorum..

süpürge
ancak o zaman tam bir cadı olur :86:
şaka bi yana kayınvalideme birşey almayı düşünmüyorum,çünkü gerçekten haketmiyor.belki telefon açarım o kadar

Nişanlıyken ne tatlı geliyor di mi kaynanalar İnsan hevesle hediye almak istiyor.Biz de öyleydik şimdi eşeğin sağ bacağını bayramda sol bacağını anneler gününde bulur

benim kayınvalıdem telefon istiyor bakalım durum neyi gösterecek ogullarından istiyormus bakalım dıger ogulları tamam derse kabul ederım ama etmezse hiçç umrumdada değil valla kim alıyorsa alsın normal telefondan aradı da cep telefonu kaldı , eskiyide kabul etmez

(erkek arkadaşımın) annesine bir kere el çantası bir kere kahve fincanı almıştım çok beğenmişti ikisinide kullanmıştı
bence o yaşlardaki insanlara kullanabileceği hediyeler almak daha mantıklı mutfak araç gereçleri iyi hediye olabilir

ben nişanlı iken bluz yada eşarp alıyordum
bu sene anneme ve kayınvalideme bulaşık makinesi aldık vestelden
bonus kartla agustosta ödemeye baslıycaz kampanya vardı
ikisinin de yoktu bul.makinesi rahat edicekler

Adı üstünde anneler günü kayınvalideler günü değil ama almassak da olmaz (

şahsen ben her hangi bir hediye almayı düşünmüyorum. alışmasın daha şimdiden :))) bir arayıp kutlarım yeter :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…