anneler günündel kayınvalideye ne alınabilir?

EbOn2010

Kuş Yuvası Gibi Ev Döşeği
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
1.671
118
173
Edirne
nişanlıyım, muhtemelen anneler gününün öncesinde yada sonrasında görüşcez (ayrı şehirlerdeyiz çünkü)
uçuk rakamlar olmamak şartıyla önerilerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
ben açacaktım konuyu sen açmışın :) bulursan banada söyle :)
ben tişört almayı düşünüyorum

Ben daha önce aldıklarımı yazıyım belki fikir verir sizede.Eşarp,parfüm,çanta,tahta el oyması Kuran rahlesi,triko bluz.manyıklı herşeyi almışım ben de bu sene ne alsam diye düşünüyorum.

benimde aklımda bikaç şey var tabi paylaşayım da karar verelim :
gecelik yada pijama
2 li kahve fincanı (kayınpederle kahve çay falan içerler belki :)
mutfakta kullanabileceği herhangi bişey.
belkide tişört
aslında şapka da geçmiyor değil aklımdan
çünkü yazlık yerden bizimkiler alışkınlar öyle şeye de, ama zevkini bilemediğim için karar veremedim.

dün bende pijamalara baktım güzel
de ben evliyim çok iyisini alsan bir dert almasan bi dert
annemle kendini kıyaslar

Bluz olabilir. Yazlık yerden diyorsan şöyle üfür üfür hint işi kumaşlardan bir bluz güzel olur.
Mutfak eşyası olabilir. Böyle daha önce kullanmadığı onu yeni bir araç olursa daha çok sevinir.
Terlik çok kabule geçer yaz ayları için.
Kullanıyorsa makyaj malzemesi olabilir.
Nişanlınızın sizin ve aile üyelerinin fotoğraflarının yer aldığı süslü bir fotoğraf albümü olabilir. Hem manevi değeri yüksek bir hediye olur.

mutfak eşyası olabilir ama ketiilı neym var bi bulaşık makinası yok onuda almam
terliğini kıyafetini şununu bnunu nişanlıyken annem hep aldı yolladı onlar hiç bişe almadı
fotoğrafımı duvarına asmış gerçekten çok manalı

ben genelde mutfak esyası alırım cok memnun olur sever yenı mutfak esyalarını :) bardak tencere tava elektrıklı aletler vs :) kullanırken de kızım aldı der

ben hıc bısı almayı dusunmuyorum. bugune kadr aldım kıymet bılen olmadı malesef kı o yuzden bu sefer elım bos gıderım

Mutfak esyasi falan degil de daha kisisel birsey olmasi lazim bence.

Benim k.validem yasiyor olsaydi anne bluzu alirdim.

bı anneler gununde sarjlı supurge bırınde elektrıklı caycı ve cay bardagı takımı bırınde bluz ve esarp almıstım. belkı fıkır olur dıye yazayım dedım

nişanlıyım, muhtemelen anneler gününün öncesinde yada sonrasında görüşcez (ayrı şehirlerdeyiz çünkü)
uçuk rakamlar olmamak şartıyla önerilerinizi bekliyorum...

Gönlünden ne geçerse onu alabilirsin.
Geçen sene biz nişanlım ile beraber aldık mesela...
Gerçi her hediyemizi nişanlım ile beraber alıyoruz. Anneler günü yaklaştıkça bir çok mağaza indirim veya kampanya uyguluyor zaten.

Kayınvalidenin zevkine göre giyim de seçebilirsin, takı da veya farklı bir aksesuar.
Geçen sene kayınvalidemin tefal tavaya ihtiyacı vardı mesela.. Ama o bildiğimiz sıradan tava değil tabii.
Izgara özellikli tava ve aynı zamanda 1 alana 1 bedava kampanyası olduğu için, hem ızgara tava hem de wok tava aldık ona.
Gayet memnun kalmış ve çok beğenmişti.. Hem de ihtiyacı olan kullanacağı birşey almış olduk.
Bir diğer yandan da yarı yarıya ödediğimiz için (tam rakkamı hatırlamasamda) 40-45 TL kişi başı ödemiş olduk.

bı anneler gununde sarjlı supurge bırınde elektrıklı caycı ve cay bardagı takımı bırınde bluz ve esarp almıstım. belkı fıkır olur dıye yazayım dedım

çay bardağı takımı olabilir yada kahve fincanı takımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…