Anneler günü

Tas65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
307
162
53
33
Oglum yavrum biz bugun babanla cok eksigiz bugun evliligin 1. Yili anneler gunu ve ben sensizim oysa hamileyken evlilik yil donumuze oglumuzla girecez derdik yanlizim yanliliz ve tuhaf gelen ne biliyormusun annem kimse anlamiyor ben acimi kimse bilmiyorum yuregimde ates oyle yakiyorki bedenimi sensiz yasama tutanmaya çalışıyorum tek iyi gelen sey arada buraya icimi dokmem annemmm kuzum sensiz nefesim cikmiyo bazen ölüyorum...Eger sen dogsaydin nisan annesi olacaktim kuzum gozbebegim allahim bana ve benim gibi evlat acisi ceken herlese sabir versin sen gideli 110 gun oldu nasil gecti bilmiyorum ama gecti her gun agladim sukretttim agladim guldum agladim konustum agladim aslinda o gunler hep aglayarak gecti ama gecti senin yuzune kurban olayim o kucucuk ellerine bilseydim sonumuz bu olcak koklamazmiydim seni ben butun cocuklarin kokusunda seni ariyorum cok aci cekiyorum annem agladigim ve uzuldugum icin beni affet anneler gunumuz kutlu olsun,yil donumumuz kutlu olsun seni seven annen❤

Rabbim sabır versin inanin okurken gözlerim doldu cok zor ya Rabbim kimseyi yavrusundan ayrı koymasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…