Anneler Günü tanıtım topiği...

beni de artık tanırlar bazıları ama kısaca yazayım bari evliyim iki oğlum var,39 yaşındayım genç göründüğümü söylüyorlar ama:kedi:38-40 arası bedenim. yani M-L arası giyerim uzun tunik elbiseleri severim taytla giymeyi,spor kıyafet severim,ayak numerom 37-38 dir.renk pek ayırmıyorum ,avon temsilcisiyim..

ayy daha öncede tanıtmışım ya kendimi ben neyse herşey aynı sadece bir yaş almışım o kadar

geçen çekilişte kendimi anlatabilmek için baya efor harcamıştım. o yüzden eskilerden bir kopyala yapıştır biraz ekle biraz çıkart tekniğiyle halledeyim dedim
26 yaşında (27 olduğuma dair söylentiler var ama pastamı görmeden mumumu söndürmeden hayatta kabul etmem ) :roflol:

1.63 boy 52-54 kilo aralığında gezinen özel bir kurumda Türkçe öğretmenliği yapan bir hatunum.s-m giyiyorum kalıba göre değişiyor beden. evliyim bebişim henüz yok. olması için çalışma yapıcam ama kocacım da yok denizler bırakırsa gelecek inş.kaydirigubbakcemile3 bakımlı olduğum söylenir. modern değişik tarzda şeylerden hoşlanıyorum.

kıyafet konusunda çookk kararsız kalıyorum. mağazadan alıp eve geliyorum. sonra aaa ben bunu nasıl almışım diyorum gıcığım yani gıcık ( geçen çekilişte böyle yazmıştım ama sipaydim bana o kadar şık bir hırka göndermişki mest oldum kendim alsam ancak bu kadar beğenirdim) ama iç çamaşırlarına geceliklere satenlere bayılırım. beğenmeme ihtimalim hiç olmaz heralde.-tatlicadiarzu-

takı takarım ama gösterişli büyük kaliteli şeyler olmalı.atkı şal bere sağolsun velilerim o kadar çok örüp gönderiyorlarki hatıra diye utanmasam dağıtıcam artık.
hediye paketlerine de mest olurum içine bir şey konulmadan çok şık bir hediye kutusu gönderilse bile çok mutlu olabilirim. yüzsüzlüğe başlamışken devam edeyim kaydirigubbakcemile5
ev dekorasyonu özel ilgi alanım. klasik şeyler yerine modern tasarımlar çok ilgimi çekiyor. en sevdiğim renkler kırmızı turkuaz beyaz.. evim de tamamen bu renklerle döşeli. koyu renkleri sevmiyorum daraltıyor beni.
ek hediye seçeneğim broş ve bileklik dışında her şey olabilir.
bana hediye alacak arkadaşım bunu okuman bile bir emek harcadığını gösteriyor şimdiden tşk ederim sana. herkes yazmış ama doğru söze ne denir.sen yazdıklarıma da bakma çok bazen hiç beğenmem dediğim şeylere bayılmışlığım da olmuştur. ne alırsan al içine heyecanını sevgini koyman bana yetip de artacaktır. opuyorumnanaktan

selamlar ben de kendimi kısaca tanıtayım.

47 yaşındayım .kk deki en yaşlı üyeyim galibamafoldumben
evliyim,26 yaşında bir oğlum var.
takı yapıyorum ama kendim pek kullanamıyorum,sadece büyük yüzükler kullanabiliyorum.
çok canlı renkleri kullanamıyorum kilolardan dolayı
herşeyi giyemediğim için,kıyafet alınmasa çok memnun olurum.
yeni ev yaptırıyorum,bu yaz taşınacağım inşallah
sizden gelen herşey kabulumdur.yeter ki içinde sevgi ve özen olsun

genel istek üzerine,kendimden biraz daha bahsedeceğim.

yukarıda anlattığıma ilave olarak

bedenim XL,ayak numaram 38
kışın genellikle siyah ve gri gibi koyu tonlar giyerim.bir fular ve şalla kıyafetimi tamamlarım.
yazınsa kot üzerine tişört ve gömlek
ışıltılı şıkırtılı kıyafetleri ve takıları hiç kullanamam.
büyük gümüş yüzükleri severim.
çanta tutkunuyum
orjinal şeylere bayılırım.
yeni bir ev yaptırıyorum ve şu an deli gibi dekorasyon sitelerine giriyorum.

sanırım bu kadar yeter.bana alacak arkadaşım,hiç kendini sıkıntıya sokma ne alırsan al beni çok mutlu
edersin.
ha birde ağer ki başka bir şehirdeysen ve şehrinin özel bir şeyi varsa onu da gönderebilirsin.
yok tatlıymış,kestane şekeriymiş falan gibi..yani bulunduğun şehrin hatırası...
:sinifsinif:

merhaba hanımlar songül ablanın mesajını yeni aldım hemencik yazim dedim..
28 yaşındayım 2 oglum var5-3 yaşlarında.herkes biliyor gerçi midyatın köyünde ebeyim...
gelelim ölçülere 40 beden giyiyorum uzun tunik hastasıyım ya aslında ne yazcamıda bilmiyorum mor rengini herşeyde severim..anket seçenegindende süslü çerçeve olabiir yada fincan farketmez yani..takı makyaj malzemesi pek kullanmam tesettürlüyüm ya aslında ne alınırsa bilinki benim çin çok degerli yani öyle çok düşünüp taşınma gerektirmeyen biriyim..sevgilerimle...

Son düzenleme:
kendımı hıc tanıtmıcam kıslar benı arastırıp bulmasını ıstıyorum bu sefer cunku ben genelde hep öle yaptım kurbanlarıma yazdıkları butun selerı okudum en ayrıntılarını buldum bole daha kolay oluyo cunku yetısemıyorum sayfalarca yazı okuyupta acaba yazdımı bısıler dıye bulup calışırken zaman gecıyo oyuzden bu teknık ıyı ama yıne solım ogluma bı oyuncak alsın yollasın yeter 26 yasında tesettürlü bı hatunum muhasebecıyım iç çamaşırına bayılırım çıkolata severım 172 boyum 60 kılom var ıç çamasırım 85 m bedenım sevgıler saygılar ha unutmadan bugday tenlıyım acık renkler yakışmaz avoncuyum bıde:) kozmatıge gerek yok yeterlıdır ....:))

şöyle bir bakayım kimler kendini tanıtmış dedim ama
baktım ki en başta ben tanıtmamışım kendimi,

38 yaşındayım,1.74 boyunda ,en son 69 kilodaydım..(çok çabuk kilo kaybederim de...)
evliyim ve 13 yaşında genç kız annesiyim..başörtülü değilim...çakma sarışınım..
üst bedenim L..ayak numaram 39.
işim gereği hafta içi resmi giyinirim,her kıyafetime göre de takılar takarım...
iri taşlı kolye ve yüzük hastasıyım.ama imitasyon takı kullanamıyorum maalesef...
arada spor da takılıyorum yani...
süslenip,giyinmeyi çok severim,kıyafetime uygun kemerler,kumaş kemerler,,çantalar,
küçük çanta,heybe tarzı süs çantalarını da çok severim...
evim bordo krem ağırlıklı,lojmanda oturduğum için
süs eşyalarımın çoğu depoda,çünkü evim 85 m2..mutfak eşyalarını bende çok severim....

en sevdiğim renkler en başta gri,bordo,siyah,beyaz ve yeşildir,
yeşil o çok güzel olan tonuna bayılırım...
mavi hiçbirşeyim yoktur,çünkü gözlerim yeşil olduğu için yakıştıramam kendime...
çalıştığım için hafif makyaj mutlaka yaparım ,ama detaylı makyajı pek sevmiyorum...
(özel günler haricinde)
parfümüm sabittir,yıllardır değiştirmem...
anneler günü gibi özel birgünde,benim için özel birinden gelen
herşey benim için anı olacaktır ve severek kullanacağım..

Malum anket yaptığımız için oradanda seçeceğiz don yerine,
nazarboncuklu bileklik ,süslü çerçeve olabilir,
hangisini seçerseniz...

Son düzenleme:
artık bende tanıtayım kendimii

avoncuyum :D
anketteki tercihim süsülü çerçeveden yana
esmerim

süper kiloluyum

sal-eşarp-atkı - bere kullanmıyorum ( yılbaşında ve kadınlar günüe gelenleri kullandım ama :D)

kitap okumaya bayılıyorum
her kitabı okumam ama
fantastik -macere-gerilim olacak
öle bilim kurugu antin kuntun kitabları sevmem
zaten benim hayatım olumuş bi kurguu

süs eşyası severim
mumluk-çerçeve-ikili fincan - tablo:D- aaa bak hiç tablom yok
duvarlarım bomboşş
becerin varsa bi tane çiçekli böcekli bişey yapabilirsin bana :DD:D:

40 numara deve tabanı gibi ayaklarım var
kilo verirsem belki m onlarda küçülürrrrrrrr:D

koyu renkler tercihimdir
cırt renklerr sevmemm

takıya alerjim var boynum kabarır küpeden altından kolyeden
evlilik yüzügümü bile baş parmagıma takıyorum
bi orda rahat ediyor

ewliyim 2 tane ( 1 kız 8 yaş 1 oglum 6.5 yaş) sıpam var

profilimde evimin resimleride var

yeni kendime çanta aldım
cüzdanım yok:D
parfüm hastasıyım
türkmalı dizisindeki evin girişindeki duvarda anahtarlıgın ahstasıyım :D( pencere gibi olan)
bana alacak arkadaşa not: ptt kargo ile gönül rahatlıgı ile yollayabilirsin
hem hesaplı hemde ben hiç sorun yaşamadım
taa agrıya yolladım 2 günde gitti
hem sevgili kurbanımada duyrulurr
korga bana çok uzak ve sapa bir yerde
bende ptt ile yollıcam büyük ihtimal inşallh sorun çıkmazz

Son düzenleme:
Kurbanıma slm
28 yaşındayım evliyim bebek yok henüz çalışmalar yapıyoruz.
kilom 60 boyum 1,60 üst beden m-l giyerim genelde likralılarda sorun olmuyor.
sevdiğim renkler petrol mavisi, mor, gri, renk tonlarını severim. elbise giymeyi çok seviyorum. neredeyse hergün elbise giyiyorum onun dışında tunik giyerim tayt üzerine.
anket seçeneğinden ise fincan takımı tercihim.
en güzel hatıra olarak saklayacağım şimdiden tşk ederim. sevgilerimle.....

ben de tanıttım ama kısaca ekliyim gene tunik tarzı bluzları,spor eşofman giymeyi severim,büyük çantaları çok severim ama genede içinizden gelen her hediye benim için özel olucaktır.opuyorumnanaktan

kendimi tanıtayım bu sefer ayrıntılı tanıtmayacam ama bu benim ilk anneler günü hediyem olacak ay pardon birkere eşim yüzük almıştıbaşına taş düşmüştü ozaman:)))
daha önceki hediye maceralarımdan sonra arkadaşlar her hediye kabulümdür demiyecem bu sefer özenle seçilmiş lüks şeylerden hoşlanıyorum
takı takmıyorumm saat dışında fincanlar çay fincanlarına bayılıyorum binlece bardağım olsa yinede bıkmam çerçeveler pırıltılı pırıltılı başka ne söyleyim 42 beden giyiniyorumm üst alt aynı bende ne istesem acaba ya şallara bayılıyorum örgü olmamak koşuluyla fular sevmiyorum ama
çokmu şey istedim ayıpmı oldu olmaz olmaz canım busefer anneler günü çok önemli benim için
birde ışık elçinin kitaplarını alamadım çok seviyorum kitap okumayı tekrar söyleyim kuantum evrensel yasalar çekim yasası reiki meditasyon yoga hertürlü kitap ve cd ilgi alanımı çekiyor

bahsettiğim üzere fincanlar favorimdir

şimdi alıntı yapıp tekrar yazıyorumm lütfen arkadaşlar özenle seçilmiş olsun hediyeler açtığımda üzülmek istemiyoorumm bu seferr ışık elçi demiştim olurda kitap alırsanız ama eşruhumun eş zamanını okudum diğerleri çok makbule geçerr

Back