Anneler Günü tanıtım topiği...

Evet bende tanıtayım kendimizemuszemus
3 ay sonra evleniyorum. 1.67 boyunda 53 kg bir hatunum.
Bana çıkan arkadaşa bir öneride bulunayım.
Malumunuz evleniyorum kişisel şeyler değilde çeyizime konulacak birşeyler alırsanız daha memnun olurumohaoldumsmile
KK sayesinde çeyizimi döşeyeceğimkaydirigubbakcemile3
Bibloları, süs eşyalarını severim. Tablo hastasıyım. Annemin evini resimlerle doldurdumkaydirigubbakcemile3
Sonra mutfak eşyası olabilir. Metal-cam kavonozları çok seviyorum.
Ev tekstili de olabilir. Nevresim, pike, bornoz, havlu...
Yani bunları söyleyebilirim.
Çıkan arkadaşın zevkine kalmış. Ne olursa olsun buradan bana güzel bir anı olacak...
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...kaydirigubbakcemile4

Ben oyumu çerçeve olarak kullandım. Alacak arkadaşın bilgisi olsun:)

Son düzenleme:
ben kendimi tanıtayım
25 yaşındayım evliyim 160 boy 48 kiloyum
2 yaşında bir oğlum var.
takılardan zarif olan takıları severim abartıyı pek sevmem
parfüm hastasıyımdır.avon parfümlerini çok severim.
siyah,beyaz ve özellikle gri rengi çok severim
bedenim 36 ayakkabı no 38. mumları çok severim makyaj yaparım. bu kadar arkadaşlar şimdiden teşekür ederim

her katılan arkadaşımızın mecbur yollayacağı hediye seçeneğinde ise süslü çerçeve veya mumluk olabilir.

Son düzenleme:
Bende katılıyorum çekilişe bende tanıtam kendimi:delphin:

Dün 27 oldum,evliyim.sempatiksalakcinni
70-72 arası kiloyum 2 aydır adet olamamanın verdiği hazla bir yemeye verdim kendimi 5 kilo aldım.1.64 boyum.:lepi:
Kıyafetle ilgili seçiciyim çok fazla beğenmeme huyum var,rica edeyim o yüzden benim çıktığım arkadaş bana kıyafet almasın.aklinialirimsmile
İç çamaşırına ve çoraplara bayılıyorum,desen desen,renk renk.bayanssulusmile
Şallah,fularlar aynı şekilde.Beyaz bir badiyle bile bir şal sarı bir küpe takabilirim..Herşeye uydururum şalı.boshayallersmile
İnci küpe hastasıyım,kayınvalidemin doğum hediyesi olarak yaptırdığı gerçek inciden setim var ama günlük kullanmıyorum onu,bu yüzden de bujiteriden büyükten küçüğe inci küpe alırım.Sarı halka kpeler,güzel gzel tokalar takarım..
Sarışınım,buğday tenliyim.opuyorumnanaktan
13 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var,amanın onada kıyafet göndermeyin bacılarım onun benden daha dolu dolabı,giydiremeyip paketiyle kaldırdıklarım had safhada.Yazık günah derim.Ona çeşit çeşit tokalar takarım,bantlar takar süs bebek gibi süslerim pamığımı:asigim:
Evimde objeyi sadece salonda kullanırım,oturma odam çok sadedir.
Ne gelirse gelsin çok güzel bir anı olacak eminimki,şimdiden gönderen arkadaşa bir teşekkürü borç bilirimkaydirigubbakcemile5

ben 25 yaşındayım bekarım 170 boy 45 kiloyum ayakkabı numaram 37 s veya m beden giyiyorum takı ve makyaja bayılıyorum çok sewerim avon parfümü kullanırım çok sewerim başka parfümler pek kullanamıyorum migrenim var mor yeşil gri renklerini çok seviyorum esmerim kokoşum biras kokoş taçlara bayılırım ev aksesuarlarnıda sewerim saçım açıktır elbise ve tunik gömlege bayılırım ben nazar boncuklu bilekliki seçtim kendim yapıyorum takı 2 li fincana hayır demem genellikle spor giyinirim anneler günü için ilk hediyem şimdiden çok heyacanlıyım arkadaşımın gönlünden ne koparsa kabulümdür ne alırsa mutlu olurum süslüyüm kızlar iç çamaşır olarak üst 75 alt s veya m beden giyiyorum parfüm delisiyim uzun tuniklere bayılırım sigara kullanmıyorum büyük çantayı çok severim ayak numaram 37 veya 38

Son düzenleme:
Bende tanıtıp işimi bitireyim..

Özellikle söylüyorum asla kıyafet istemiyorum, kıyafet hem değişik zevklere hitap ediyor hemde beden olayı hüsrana uğratabiliyor....

sadece özenli seçilmiş olması yeterlidir hediyenin maddi değerine önem vermem fakat lütfen ve lütfen özenle seçilmiş olsun... sadece yollandı denilmesi için yollamayın sadece ufacık bir not bile gelse özensiz seçilmiş bir hediyeden daha değerli benim için..

takı takamam altına dahi alerjim var, örgünün her türlüsünü kendim yapıyorum ayrıca örgü kullanmıyorum...el işi çeşitlerinide yaparım her şey elimden gelir dikiş, nakış vs...

kitap severim yerli yabancı romanlara bayılırım klasiklere değil fakat bunuda belirteyim bir çoğunu okudum, nakışsız düz pastel renkli kaliteli havlulara bayılırım , fincanları çok severim her çeşit porselen fincanı severek kullanırım büyük küçük çay kahve farketmez, mutfak için cam eşya olmasın eşim camda çalışıyor :))...

saçım başım açıktır, sigara kullanmam....

her katılan arkadaşımızın mecbur yollayacağı hediye seçeneğinde ise sade bir çerçeve veya ikili fincan olabilir

Son düzenleme:
kızlar sıra bende 36 yasında 4 cocuk annesıyım..
kapalı bır bayanım ..her kıyafetıme uygun örtü kullanmayı severım..göz alıcı buroşlarla örtümü renglendiririm.
genelde kıyafetlerım sıyah agırlıklıdır.bedenımı ve evımı söylemiyorum.
cünkı sahsıma ait hedaye olsa dıye dusunuyorum...
siyah şık ayakabı ve canta hastasıyım..takı,makyaj mal.toka kullanmam.
39_40 ayak numaram.
hıc spor takılmam aksine gayet agar ablayım....
hedıyenın fıyatı hıc muhim degıl yeterkı kalıcı olsun...bugunu hatırlatsın.
yörenızın neyı meshursa kabulumdur..tekstıl urunlerıne bayılırım.mutfakta ılgınc rengarenk su bardaklarını severım..
salon ıcın buyuk sus esyalarını severım.igne oyalı ortuler vazgecılmezımdır...

broş benım için uygundur..sipariş gibi oldu ama napalım.siz güzel bır hedıye alır yanınada brosu koyarsınız...

Son düzenleme:
Burayı Yeni Görüyorum. delikafaduldendelikafadulden
21 yaşımdayim 50 kiloyum 170 Boyum var Ama böyle yersem seneye falan 2 katı olma yolundayım. :jeyyar:
2 aylık sözlüyüm haziranda nişanım var Hepinizi Bekliyorum :jeyyar: :roflol:
Çeyiz Hazırlama Derdi ile uğraşıyorum anam hiç bitmiyor bunlar yaw vallahi aklinialirimsmile
ıç çamaşırı bedenimi de söyleyim üst 75 alt En küçük beden ve string :1closedeyes:
Kıyafet Bedenim ise Alt ve Üstte S yada 36 beden:1closedeyes::1closedeyes:
Renklerin Hepsini Seviyorum ama kırmızı-pembe-siyah bunlar benim için çok özel :sm_cool:
Kendimi anlatmam gerekirse sigara kullanmıyorum arada zevk için işte sonra süs eşyalarını seviyorum-oyuncakları seviyorum-bebekleri seviyorum
bekarım bu arada çocuğumda yok Allahın izniyle evlenince :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ıç çamaşırını seviyorum sevmediğim Tek şey kışlık şapka atkı normal yazın şapka takarım şakkıdı
Bana alacağın hediye tabikide seni bana yansıtıcak içinden ne almak geliyort ise :1rolleyes:
Bana ulaşabileceğin çok arkadaşımız var Umarım yardımcı olabilir mişimdir.:dilcikar:

Not: Ben Konuda Çerçeveye oy vermiştim eeee çeyizime bi hatıra olarak eklerim diye ama bana alacak arkadaşım farklı bişey düşünürse oda kabulumdur :jeyyar:

Son düzenleme:
evet kızlar bu defa bende katılıyorum

27 yaşındayım 3 yıllık evliyim 10 aylık bi oğlum var

beden söylemek istemiyorum çünkü durumlar çok vahim:umursamaz:hamilelikten öncede şişkoydum ama hamileli boyunca ve sonrasında iyice şiştim kaldım en kısa sürede vermeyi hedefliyorum ama dediğim gibi tercihim giyim eşyası değil bunun için illa alcam diyosanızda çok büyük beden almanız lazım onuda tutturamazsınız zatenkaydirigubbakcemile3

biblo tarzı şeyleri atkı bere türü şeyleri pek sevmem zaten evimde küçük olduğu için az ve öz eşyam var salonuma kırmızı beyaz ve siyah renkler hakim yatak odamda pembe mor tonlarında

kokoş ev eşyalarını severim

büyük çanta severim

ayak numaram 40

ev tekstilinden hoşlanırım ama değişik olmak koşuluyladelikafadulden

sigara kullanıyorum,özel gün ve zamanlarda alkolde alabilirim

aslında şık bi kadeh takımına hayır dememlülülülülülü

kapalı değilim

zenci gibi kıvırcık saçlıyım -tatlicadiarzu-

değişik ilginç mutfak eşyalarına bayılırım klasik şeyleri pek sevmem

takı toka türü şeylerdende pek hoşlanmam

benim eşimin ve oğlumun adına özel olan herşeyden hoşlanırım (Neslihan&Ali&Batuhan)hihoyyyt

kitap okumaya fırsat bulamadığım için okuyamıyorum

dediğim gibi ilginç ve değişik olan herşeyi severim

kıyafet türü bişey olmazsa sevinirim

oğluşuma alıncak hediyeler kapım açıktık 10 aylık kendileri ama biraz iri kıyım 1 yaş gibi falankaydirigubbakcemile2

sanırım genelde sevmediğim hoşlanmadığım şeylerden bahsettim aslında içinizden ne geliyosa o önemli olan sizden gelecek bi hatıra yüzümde gülümseme oluşturacak herhangi bişey ve güzel dostluklar kurabilme çok öpüyorumopuyorumnanaktan

pakete konulması gerekli hediyeminde ıKıLı KUPA VEYA SÜSLÜ ÇERÇEVE olmasını isterim canlarım hangisi gönlünüzden koparsa veya hangisini bulabilirsenizopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
slm güzeller,opuyorumnanaktankendimi tanıtma geldim,bu ayın 13 ünde 34 üme bastım hayırlısıylan,
sakaryada yaşıyorum ,16 yıla yakın evliyim,
15 yaşında kıfırcık kısçe ve 11 yaşında bal gözlü oğluş annesiimboshayallersmile
1.72 boyunda ve 70 kiloyum,(tez vakitte zayıflamayı düşünüyorum tebiiki:)
sarışın, yeşil gözlüyüm,
42 ila 44 (L -XL) beden arası giyiyorum,
ayaklarım rahatsız olduu için numaramı vermiim,
kendı seçimim olmalı bu nedenleboshayallersmile

tesettürlüyüm,fekat sadece hatunların bulunduu toplantılarda acaip süslenirim,
çok abartmadıkça dekolteye de kaçabilirim,aslında azcık kokoşumda diyebilirim,
şıkır şıkır takılar,tokalar (daha çok taç )kullanıyorum,

günlük hayatta ise daha sade giyiniyorum,
aslında yerine göre sadeliği ,yerine göre süsü gayet dozunda değerlendiirim,

evimin düzeninde sadeliği seviyorum,
mutfak ve dekoratif süs eşyalarına pek meraklıyım,

yarışmacı arkedeşlere başarılarkaydirigubbakcemile3

ankette bileklik demiştim ama ,benim için fark etmez yaa,
hedaye göndercek kişinin gönlünden ne koparsa kabulümdürolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
bende geldim aranıza:D
24 yaşındayım tazae anneyim 2 aylık bir oğluşum var 3 senelikde evliyim
boyum 1,68 kilom (doğuma bağlı olarak:D ) 70 ama şimdilik:D
sarışın yeşil gözlüyüm ayak no 38 beden en son 38di:D şimdi 42 falandır heralde
L ve XL lara geçtim artık:D ama kıyafet biraz riskli bir hediye olur
iç çamaşırdada üst bedenim 85 altta herşeyi giyerim paçalı don hariç
ama beyaz çamaşırdan nefret ederim siyah yada kırmızı kullanıorum
(ayy aramızda erkek yoktu demi)

açık bir bayanım öle pek şatafatlı giyinmem sadelikten hoşlanırım
aslında yerine göre giyiniorum bazan kokoş bazanda sadeyim
kozmetik malzemelerinden büyük çantalardan değişik elde taşınabilen cüzdnlardan çok hoşlanırım
ağır takıları severim öle basit bilekliklerden falan pek hoşlanmam
hafif parfümleri ve toprak yada yeşlil tonlarındaki makyaj malzemelerine bayılırım
değişik mutfak eşyaları da ilgimi çeker
ev teksitili havlular değişik örtüler çok hoşuma gider çeşit çeşit kullanmayı çok severim
kitap okumayı çok severim ama yeterince kitabım var :D
sigara kullanmıorum
ayrıca pakette olaması gereken hediye içinde tercihim süslü çerçeveden yada ikili fincan takımından yana:) ben ikisi arasında karasız kaldım sen karar ver:D
bebeğimede gelebilcek hediyeler kabulümüzdür oğluşum pek severde hediyeyi:D mesela dönence:D
evimde bordo ve krem tonlarında öle küçük bibloları sevmem evi kalabalıklaştırdığını düşünüorum ama büyük vazolar çerçeveler ve tablolar beğendiklerimin arasındalar

bu benim ilk anne olarak geçireceğim anneler günüm ve ilk defa eşim dışında birinden hediye alacağım inşallah normaldede arkadaşlık kuarabilceğim insanlar çıkar bana:D ne alırsanız alın benim için çoook değerli olacaklar

Son düzenleme:
merhaba
29 yaşındayım 2 oğlum var boyum 160 kilom 51
modayı yakından takip ederim
söylediklerine görede kokişmişim bilmiyorumkismile

ankette nazar boncuklu bileklik seçtim a.s.

selam kızlar,bu tanıtım topiğini görmemiştim.
ben 42 yaşında tombikmi tombik,kapalı bir bayanım.biri 16,diğeri 20 yaşında 2 oğlum var.kilolu olduğum için giysi olmazsa sevinirim.
sigara içmiyorum.mutfak eşyalarına bayılırım.mutfakta değişik ürünler kullanmayı ve misafir ağırlamayı çok severim
anketten don dışında herşey olabilir :)))))))

Son düzenleme:
canlarım 24 yaşındayım bekarım 163 boyum çok ciyak renkleri sevmem turbanlıyım, beyaz tenliyim, makyajla pek alakam yok öyle, makyaj malzemelerim bissürü var ama hadi bugunde bir makyaj yapayım dediğim çok nadirdir takı falanda takmam evlenirsem nasıl yüzük takıcam bilmiyorum sıkılıyorum hemen sigara kullanmıyorum alt beden 42 üst beden iç çamaşırı olarak 85 canlarım bende giyim istemiyorum
biblo tarzı şeyler almazsanız sevinirim
ikili fincan takımını seçmiştim ankette
bana ne alınırsa çok sevinirim yeterki kkdan bir anı kalsın sizleri seviyorum canlarımopuyorumnanaktan​

Son düzenleme:
evet yeniden tanıtayım kendimii..
bu ayın 9unda 35 yaşına basacak olan evli 15 yaşında ergen bir kızçe annesiyim.
orta boylarda oldukça tombiş bir bayanım.özellikle belirtiyorum kıyafet türü şeyler düşünmezseniz sevinirim.(beni merak eden buluşma haberlerinde beni görebilir).hafif makyaj yaparım.hafif çiçek kokularını severim.şal fular v.s kullanmayı severim.takı kullanırım ama biraz seçiciyimdir.sadelikten yanayımdır.sade fekat kokoş olmayı seferim.
genelde (kamufulaj amaçlı) siyah veya lacivert renkelri kullanırım.ama turkuvaz haki yeşili bu aralar favorim.ayak no:37
orjinal ev akseuarlarına,mutfak eşyalarına meraklıyımdır.
ankettekilerden herhangi biri olabilir.ama broş biraz daha yakın gelior.
bana alıcak arkadaşım..ne alırsa alsın yeterki sevgiyle göndersin yeteropuyorumnanaktan

hemen tanıtayım tanıyan tanıdı zatii kaç çekiliştir burdayım...
27 yaşında yım evliyim 5 yaşında şeker bi kızım var...renk olarak mor vazgeçilmezimdir:))
balı etli hatunumdur ....1,70 boyum var xl yada xxl giyiyorum...üst bedenim 95..ayaykkabı numaram 40..nevresim yatak örtüsü çok severim takı pek sevmem sadece yüzük kullanırım ..mutfak eşyası ve ev aksesuarı severim..hatta dün piknige çaycımı götürdüm kırıldı pek üzüldüm:))anketten 2 li fincan takımı istiyorum ben kuzum...malesef sigara içiyorum..beni yakından tanımak istiyorsan asker eşleri topigindn yada melek anneleri topiginden kime sorsan herşeyimi anlatır..benden bu kadar kızlar...

24 yasındayım 2.5 yaşında bır oglum var sigara kullanmıyorum 1.68 boyunda 50 kıloydum yıne aynıyımdır tartılmadımda
s beden gıyıyorum elbıselere bayılıyorum hastalık oldu bende ev esyam cok fazla cogu depoda evım küçük çogu esyamı kurmadım bıle.2li fincan takımını secmiştim.toka fılen takmam ayrıca takı ıncık boncukta takmıyorum sadelikten yanayım pembe rengi hiç sevmem en sevdıgım renk mürdüm petrol mavisi siyah ve gri şimdilik bukadar

kızlar daha uzuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn anlatınnnnnnnn.....renklere gırın acıkmısınız kapalımısınız...songul ablacım iznınle ben bedenımde degısıklık yapcam gun gectıkce zayıflıyorum da :)) dogum kılolarım gıdıyorrrr......

eheeeem eheemsositososito
öhöööm öhöööm sempatiksalakcinni
şimciiik kendimi tanıtayım bni bilenler biliri 8.takım kaptanı olarak
amma burda da detaylı yazayım ayrıca adana buluşmalarınn başıyım resmlere bakabilr arkadaş
25 yaşındayım 6 yaşına girecek bi cadı kzım var adı azrasılam o ,bnm canım kzım herşeyim sigara kullanmam
göz rengim ela burcum akrep
boy kilo mevzusuna hiç girmeyim lülülülülülü boyu söleyimde kiloyuda isterse takımdan öğrenir
boy 1:78
bana alacak arkadaştan rica ederim kıyafet türü almasın kaydirigubbakcemile5
büyük ihitmal olmaz zaten:1ninca:
başım açık

ayrıcada manyak derecede edward :asigim: twilight hastasıyım( ne alakaysa sanki arkadaş bana edward yollucak:delphin:) anmadan geçmeyim :istedim :lepi:

züccaciye işi ,çanta, cüzdan, takı ,toka, parfüm (fresh kokular) ,makyaj malzemesi , çorap , altın rengi , yeşil yada pembe türü biblolar ev eşyalrı tercihimdir
ayrıca simli şeylerede bayılırım

sapına kadar galatasaraylıyım:hooray:

amma velakin gelecek herşeye razıyım ömrüm boyunca çok mutlu bir anı ve hatıra olacak banaopuyorumnanaktan
ankette bn broş seçtim ne alakaysa ama vazgeçtim
süslü çerçeve yada ikili fincan takımı olursa sevnrmhihoyyyt

bni tanımak isterse
en yakın 8. takımdan arkadaşlara yada adanalı bni tanıyan arkadaşlarıma sorabilir
ayrıca çok önemli
bana hedaye yollucak arkadaş illa ki fotolarını çeksin
inşallah o güne vardığımzda resmlerini o topikde göstermk isterim
bnmde makinam var ama şuan bozuk
yapılırsa tabii bnde çeker eklerim

birde arkadaş hangi memleketense oraya özgü bi anı yollarsa sevnrm
oranın meşhuuur birşeyini

Son düzenleme:
şimcik:kedi:
170 boyunda 50 kıloda 23 yasnda hanımhanımcık kk nın bir kızçesiyim:kedi:
testtürlü değilim bekarım:lepi:
36 bedenim 39 numara ayakkabı numaram