Anneler Günü tanıtım topiği...

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Evet arkadaşlar diğer tanıtım topiği yine karıştığı için,
yeni açalım dedik ama lütfen sadece tanıtım mesajları olsun ve
herkes için 1 tanıtım mesaj olursa ,kişilere ulaşmak da daha kolay olur...

kendinizi tanıtırken,alt-üst bedeninizi,ayak numaranızı,
hangi renklerden hoşlandığınızı,nelerden hoşlandığınızı mutlaka yazın,
yani detyalara da girelim ki,kıyafet alan oluyor,iç çamaşırı alan oluyor,
sorun yaşamayalım...

hadi bakalım kolay gelsin...

NOT: Herkesin 1 mesaj hakkı var ve sadece tanıtım mesajları olacak topicte.....

ilk tanıtım benden olsun :))
29 yaşındayım evliyim iki kızım var birisi yedi yaşında diğeri on aylık :))) boyum 1.74 kilom 59 m-l beden giyiyorum ayak no 38
en çok parfüm kullanırım :))) büyük çantalardan hoşlanırım:) spor giyinmeyi çok seviyorum sevdiğim renkler siyah mavi mor beyaz:))))
makyaj yapmayı severim mavi ve yeşil tonlarında yaparım genelde:) işim gereği klasik giyiniyorum
ev eşyalarına bayılırım:)
takı takmayı sevmiyorum:(
çikolataya bayılırım:)))

benim için önemli olan geçmişe baktığımda güzel bir anı olarak hatırlamak bu günü:)

ikili kupa tercihimdir:)))

Son düzenleme:
32 yasındayım henüz anne değilim bebek istiyoruz artık
boy 1.65
kilo 53-54
beden S / 36-38 beden
ayak no 38- 39
mor, kırmızı, beyaz, pembe, petrol mavisi, en sevdiğim renkler
önemli olan hatırlanmak ve mutu olmak
süslüyüm ve makyaj yapmayı cok severim :))

bana bileklik yada kupa daha çok uyar sanırım yada arkadaşım ne isterse onu alsın çerçeve de olabilir canı sağolsun

Son düzenleme:
23 yaşım bitiyo 8 mayısda
1 oğlum var 27 aylık...
1.69 boyum
60 kılom..
seçiciyim herşeyın güzelini severim:)
kokoş değilim kesinliklle sadelıkten yanayım..38.5 terlik numeram..
makyaj yapmayı sevıyorum
fenerbahçeliyiz oğlumda bende
anneler günunden bır gün önce doğum günüm:)
ikisi bir arada çıkacak bu sene:)
yarışmacı bayenlere başarılar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Efendim bende kendimi tanıtayım. opuyorumnanaktan Söylemek isterim ki bana alacak arkadaşım ne alırsa alsın kabulümdür.
Bu tanıtım yazısını işini kolaylaştırmak adına yazıyorum bilmeni isterim.
Şöyle ki buyrunnnnnnnnn

27 yaşında çalışan bir anneyim. Kızım ırem 29 aylık ama kendisine alışveriş yaparken 5 yaş reyonundan alıyoruz. Biraz uzun ve topiş bir kızım var. :ecrin_bebek:

Ben 76 kiloyum ve 44 beden giyiyorum. Nadiren 42 de oluyor kalıbı büyükse :utangac: Ayakkabı numaram 38-39. Anlaşıldığı üzere kızım da bana çekmiş :dance: Kapalı bir bayan değilim.

Evimde pastel tonlar hakim. Salonum kahve krem dekoreli. Yatak odam mor ve kızımın odası lila pembe karışımı.
Bu sene tamamen dekorasyon değişikliği yapacağım. Yatak odamı lila tonlarına çevireceğim. Abajurlarımı vs değiştireceğim.
Salonumu turkuaz - kahve yapacağım.
Kızımın odasını da beyaz pembe yapmayı düşünüyorum.

Her renk eşya kıyafet takı vs vs kullanırım hiç sorun değil.

Kitap okumam pek. Evimde olan bikaç kitap çocuk eğitimi kitapları o kadar.

Çanta ve cüzdan kullanmayı severim. Özellikle büyük çanta ve uzun cüzdanlar hoşuma gider.

Dediğim gibi ne alırsan al emin ol benim için çok değerli olacaktır. a.s. ankette nazar boncuklu bileklik dedim. ama istediğini alabilirsin sorun değil.

Katilciğimden gelen istek üzerine bişiler daha ekliyorum. Sevgili katilciğim kimsin bilmiyorum ama beni mutlu edememekten çekiniyormuşsun. Hiç üzülme kuzum. Yorma kendini sevgini ve dostluğunu hissedebilmek yetecek bana. Yine de sana kolaylık olsun diye yazıyorum bak. Ama sen yine de ne istersen onu al olur mu :)

mutfak eşyası
duvar süsü
süs eşyaları (biblo vazo vb gibi)
masa sehpa örtü vb.
süslü tepsi
çanta cüzdan
iç çamaşırı
cicili bicili terlikler
parfüm olarak kalıcı ama soft çiçek kokularından hoşlanırım
Şık çerçeveler

Makyaj yapıyorum mecburen işyerimde ama en çok göz farı ruj rimel kullanırım.
gönlünüzden benim için geçecek herşey başımın tacı

dipciknotcuk : Organizasyon ve süsleme işleriyle uğraştığım için bana alacağın hediye konusunda endişeli olabilirsin. Hiç endişelenip çekinme sanki hiççç o işleri yapmayan birine alır gibi al canım. Senden gelen herşey benim sahip olduğum herşeyden daha değerli olacak.

Son düzenleme:
adım ceren 21 yaşındayım 6.5 aylık bir oğlum var.1.60 boyum,68 kilo,39 numara ayakkabı no.bu arada doğum nedeniyle aldığım kiloları veremedim hala:(( L beden giyiyorum.bende bu günü hatırlayabileceğim bi hediye olsun yeter arkadaşlar okadar masrafa gerek yok küçük şeylerle mutlu olmasını severimolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan.....nazar boncuklu bileklik dedim ama şart değil..oğluşum 7.5 aylık olduuuuu arkadaşlar isteyen bebişimede alabilir...

Son düzenleme:
33 yaşındayım... aslan burcuyum. evliyim, çalışıyorum. 1.67 boy ve 60 kiloyum. üst M-L beden giyiyorum.

şık giyinmeyi de severim spor giyinmeyi de. kıyafet, atkı, bere, eldiven iç çamaşırı almasın beni çeken arkadaşım kıyafet zor beğenirim.

ayak numaram 40. başım açık. sigara kullanmıyorum.

kahverengi, krem,yeşil mor,siyah ve beyaz renkler favorim. diğer renkleride severim.

bende takıları çok severim. ( metal bileklik kullanamıyorum kolumu alerji yapıyor) takıda hoşuma giden herşeyi takarım. kuru kafa kolyemde var, taşlı kolyemde var. şu aralar favorim kahve ve siyah takılar.

sabun manyağıyım nerde sabun görsem incelemeden geçmem, beğenirsem alırım. kullanmaya kıyamadıklarımı dolabımda saklıyorum. kaydirigubbakcemile3

kokulu mumlara bayılırım.

çikolata manyağıyım.

çorapları da severim, kullanmadığım bir sürü çorap var çekmecemde. ne zaman alışverişe çıksak mutlaka çorap alırım. eşim napcan o kadar çorabı diyor. :roflol: şu aralar uzun çoraplara taktım.

parfüm (fresh kokular hafif çiçek kokularından hoşlanırım)
büyük çantalar, makyaj malzemeleri, biblolar sevdiğim şeyler. bayanssulusmile

peluş oyuncaklara özellikle ayıcıklara bayılırım. evde bir koli var. hala da almayı düşündüğüm oyuncaklar var. :icecream:

süslü kupaları severim.

beni çeken arkadaşımdan ricam bana bornoz almasın evde 3 tane var.

bana beyaz don yada ikili kupa alabilirsin. çerçevem var ve bileklik takamıyorum.

dualarım kabul oldu ve bende anne adayıyım. . hihoyyyt

Son düzenleme:
22 yaşımdayım.Çalışıyorum...
1.60 boyundayım,açığım,spor takılırım hep sadelikten yanayım
Alacağım ilk anneler günü hediyesi beni seçen arkadaşımın gönlünden ne geçerse...
ıleride çok güzel bi şekilde hatırlayabileceğim bir anı olacak...
ıkili fincan yada çerçeve olabilir ama olmazsada hiç sorun değil :)

Son düzenleme:
18 yaşındayım :) Bekarım doğal olarak.ılk anneler günü hediyemi buradan alacağım.Benim için diğer hediyelerden çok çok farklı olacak.Diğerlerini her zaman alabilirim ama daha anne olmadan bu hediyeyi alacağım.Bakalım ne olacak :) Ama ne olursa olsun çok özel bir hediye olacağını umuyorum.
Parfüm,kozmetik severim çok.Her türlü kremler,kokular favorimdir.Kitaplara bayılırım.
Başak burcuyum.Kusursuzluk saplantım vardır.S beden,170 boyum.39 numara ayakkabı.Alt bedenim 36.Açık esmerim.
ıç çamaşırında canlı renkleri değişik şeyleri severim.Büstiyer çok severim. Toka falan sevmem.

Son düzenleme:
ben de38 yaşındayım,iki oğlum var biri 18 diğeri ise 7 yaşında.Akrep burcuyum.38-40 beden giyiyorum,ayak numaram 38 bakımlı olmayı seviyorum,örgü örmeyi,kitap okumayı,müzik dinlemeyi severim,avon temsilcisiyim,uzun tunik tarzı bluzları,taytları ,eşofmanları severim genelde spor giyinirim yerine göre.renklerim beyaz,siyah,kırmızı,gri tonlarıdır.hediyeniz benim için çok değerli olucaktır.kaydirigubbakcemile5beden olarak ben de L-M giyiyorum

Bekarım..(koca aday adayı varsa bildiğiniz yollayabilirsiniz hec yoh demem-tatlicadiarzu-)

22 yaşındayım (kazık kadanı olmuşum beaaa:bbo:)
Çalışıyorum muhasebeciyim...Burcum Başak...
Mor ve pembe vazgecilmez renklerim zemuszemuszemuszemus
ardından siyah ve beyazdır favorimmmm:1closedeyes:
Takılara borcama bayılıyorum..
(borcam ne alaka demeyin ne yapım vallahi bayılıyorum.
gecen ay bi büyük alışveriş merkezinde borcam kampanyası vardı 4 parca 20 melyondu
2 kutu aldım hemen 2. kutuyuda alıyodum yengem kızım sen manyakmısın senin evi borcamla dizeriz diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cok hoşuma gidiyo ne yapımmmmmm)
Kitap okumaya bayılırım...Terapim resmen...
Aşk dram sürükleyici romanlar severimzemuszemus

Alcam ilk anneler günü hediyesi...
Çok garip bi duydu ve heyecan içindeyim... Şimdiden içimi heyecan kapladı...
Bana alcak kişiyi gectim.. Ben kime alcam panigindeyim...
ınşallah gene kandırcam keklicem biri cıkar :delphin::jeyyar:
:roflol::roflol:(eccemmm beni gebertcek :icecream:)

Bana alcak arkadaşım...
Çok zorlanırsan hediye seciminde pm at yardımcı olurum sana itinayla:roflol:

Yeter bu kadar-tatlicadiarzu-

Arkadaşım sakın bana nazarlıklı bileklik alma...takamam ve sevmiyorumda acıkcası...
cerceve don ve albüm 2 li kupadan herhangi birini alabilirsin

Son düzenleme:
Efenim bende kendimden bahsedeyim:ecrin_bebek:
27 yaşındayım, muhasebeciyim.20 aylık bir kızım var:asigim:
L beden giyiyorum, ayak numaram 39.
Kapalıyım, sigara kullanıyorum.
Siyah,gri,krem ve mor en sevdiğim renkler
Hemen hemen her kadında olduğu gibi parfüm takıntım var.(çiçek ve fresh kokuları severim)
Takı atkı şal falan kullanamıyorum sıkıntı yapıyor bende
Anneyim ama bu benim ilk anneler günü hediyem olacak, kızım daha çok küçük inşallah babasına çekmezde büyüynce böyle özel günleri kutlayan bir çocuk olur:sinifsinif:
ılk hediyem olacağından heyecanım büyük.
Bu arada daha önceki çekiliştede belirttiğim gibi bana alacak arkadaş iç çamaşırı, iç gıcıklayan tarzda geceliklerden göndermesin, eşim terstir biraz. Parasına yazık olur eve götüremem:1no2:
Benden bu kadar :icecream:

Anneler gününe özel hediyede albüm - çerçeve veya broş olabilir.

Son düzenleme:
ehem ehem
yaş 24

boy:163

1.5 yıllık evliyim çocuk yok...
fenerbahçeliyim...

sevgili katilime kolaylık olsun diye... rica etmiş biraz daha açıklayıcı olmamı
dekoratif kokulu mum
süslü bardak kupa fincan
peluş oyuncak
mutfak eşyası
duvar süsü
iri yüzük
uzun kolyeler
ya da sade tek uçlu kolyeler
vidalı minik küpeler
süs eşyaları (biblo vazo vb gibi)
masa sehpa örtü vb.
süslü tepsi
sürahi seti falan olabilir
standart hediye oalrak da süslü çerçeve beğendim....
ay ne bileyim işte sevgili katilim kendini çok yorma beğenirim ben

gönderilmesi şartı koşulan hediye oalrak süslü çerçeveyi seçtim umarım arkdaşım bu isteğimi göz önünde bulundurur

çanta cüzdan hastasıyım..........

sigara kullanmam alkolle aram yoktur

yoğun istek üzerine beden ölüçümü açıklıyorum
42-44 beden giyerim...

Lütfen kıyafet olmasın çünkü kullanmama riskini çok taşıyor

ayak numaram 39...

kupa gibi şeyleri severim... yalnız sade kupaları değil de biraz süslü kuplalar hoşma gider...

süs eşyası severim ancak evim çok küçük olduğu için kendi aldığım şeyler bile kutusunda duruyor daha geniş evim olur da kullanırım diye...

yine süslü resim çerçevesi hoşuma giden eşyalar arasında...

güzel kokulu mumlardan da hoşlanırım...

işin açığı iç çamaşırı benim için çok cazip değil
çünkü buraya ilk katıldığımda 46 giyiyordum
bu arada zayıflıyorum ve 15 gün önce aldığım 15 gün sonra bol geliyor

parfüm olarak kalıcı ama soft çiçek kokularından hoşlanırım...

birçoğumuz gibi kozmetik takı merakım var en çok göz farı ruj kullanırım bir de yüzük düşkünlüğüm var iri yüzükleri severim.

uzun kolyeleri severim ancak üzerinde çok büyük aksesuarlı kolyeler tercihim değildir...

küpe severim ya vidalı nimik küpe olacak ya da uzun kıvırcık saçlarımdan görünecek büyüklükte olacak

ayrıca şu boncuklu nazarlıklı bilekliker de hoşuma gider
başkaaa....
hah...
kapalı değilim...

biraz daha zayıflayabilirsem bebek düşünüyorum
psikolojik danışmanım bu nedenle psikoloji içerikli kitapları severim.

ama asıl tercihim korku gerilim bilim kurgu türü kitaplardır.
aayyy başka ne desem ki...

peluş oyuncakları, oyuncak bebekleri severim evde kocaman bir koleksiyonum var.

bu aralar mor ve zümrüt yeşili takıntım var (yoksa kök yeşil mi diyorlardı aay renk yetersiziyim ben ya)

çikolataya bayılırım..

pek öyle atkı bere şal takmam almaya bayılırım ama takmayı bir türlü beceremem

kk dan mükemmel bir anı olacağına eminim....

gönlünüzden benim için geçecek herşey başımın tacı

kitap hastasıyım
gerilm korku kitapları favorimdir...

maxime chatam

ve

Jean Christophe Grange kitapları favorimdir

arkadaşlar bana ptt kargoyla gönderi yapmayın lütfen mümkün olursa yurtiçi kargo yada aras kargo olsun...
çünkü ben ptt kargoyla çok sorun yaşadım burdaki ptt kargo şubesi çok etkin değil henüz oyüzden çok aksalık çıkıyor...
umarım bu isteğim dikkate alınır

efenim bana hediye alacak arkadaş için bilgilerimi daha açık ve net bir biçimde yazmaya çalıştım umarım işine yarar onu fazla zorlamam

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

bende 22 yaşındayım 7 aylık evliyim hamile değilim. 1:65 boyum 54-55 arası gidip gelen kilom var kamuda çalışıyorum.ışim geriği hafta içi klasik giyiniyorum hafta sonu spor takılıyorum kafama göre.

Sigara ıçmiyorum.Türbanlı değilim.

ıç Çamaşırı bedenim Üst M alt bedenimde M yani 80 oluyor üst kısım

pantolon olarakta 38-40 değişiyor yine bluz tşört olarakta 38-40 oluyor.gömleklere tuniklere bayılıyorum.

ayakkabı numaram-37

makyaj yapmayı seviyorum abartılı değil tabi.

takı takmayıda seviyorim ama abartmam yani çok büyük gösterişli şeyleri sevmiyorum.

çanta ve cüzdanları severim hoşuma gider.

atkı bere şal gibi takıntım yok kullanıyorum.

sabun kokan kokulara bayılırım.

sevdiğim renkler yeşil-mor-siyah-turkuaz mavisi-gri-siyah

evimde mor-kırmızı-beyaz ve siyah hakim

süs eşyalarınıda severim.

ne olursa olsun hiç önemli değil benim için gönderen arkadaşımın sevgisi önemli gönlünden ne koparsa kendine fazla sıkıntı yapmasın yeterki dostluğumuz sürsün
bana alacak arkadaş çerçeve bileklikm ne almak isterse alabilir

Son düzenleme:
hmmm başlayalım bakalım. :jeyyar:
28 yaşında 4 yıllık evliyim. 1 aylık görünümde 3,5 aylık bir oğlum var. -tatlicadiarzu-
şişkoyum malum yeni doğum yaptık. beden meden söylemeyeyim zira kıyafette çok seçiciyim o yüzden kendim almayı tercih ederim.
hatta şu kiloları vermeden kendim bile almayı tercih etniyorum, cezalıyım şimdilik.. :mymeka:
ama gerek olursa kocam gömlekte M beden, oğlumda tulumda 56 cm giyer. kaydirigubbakcemile3
şal, atkı, bere, garip gurup eldivenleri çok severim.
renk ayrımı yapmam; siyahtan fosforlu yeşile kadar geniş bir giyibilite yelpazem vardı.
etnik takılara bayılırım. gene etnik süs eşyalarını severim.
eğlenceli, komik, zıpır ev ürünlerini severim.
peluş oyuncakları rafta izlemekten çok ayağıma pufidik olarak geçirmeyi tercih ederim. kaydirigubbakcemile2
makyaf yapmayı sever(d)im. bu bebe tüm vaktimi alıyor. sabah işe giderken bile 5 dk rahat vermiyor.
çekeceğim arkadaşa hedaaye olarak 5 günlüğüne tam pansiyon Ayaz'ı da gönderebilirim isterse.. :sm_cool:
eee başkaaa..
hee birde çorap delisiyim. bildiğin kısa soket çorap mı denir ondan işte.
ama dümdüz değil oyuncaklı, çiçekli, böcüklü, hayvanlı.
hayatım boyunca tek bir kere düz siyah çorabım oldu, ona da çamaşır suyu damlamıştı.. :sinifsinif: neyse sulandırmayayım tanıtım yazısını..
takı olarak küpe takamam yara olur hemen kulağım. ancak iğnesinin çok çok ince olması gerekir. o yüzden çok özenirim çeşit çeşit küpe takanlara.. bilmiyorumkismile
beni çeken arkadaş; hedaayeyi iadeli taahhütlü yolla, beğenmezsem evde yok numarası çekerim. boşa gitmesin mallar :dilcikar:

şimdi ben yazıcam okuyanlar dicek ki yine aynı şeyi yazmış ama olsun
20 yaşındayım 21 martta 21 olucam inşş

sözlüyüm 24 haziranda nişanlı olucam inşş

genelde spor giyinirim altta 40-42 oluyo ama üstte 42-44 beden giyiyorum
en sevdiğim renk pembe siyah mor
iç çamaşırında üst 90 alt m-l kalıbına göre değişiyo

özel günlerde kokoş takılırım

çeyiz hazırlığı yapıyorum malumm

çok fazla takı takmam

mum çok severim

fular tarzı şeyleri severim

parfümde tatlı kokuları severim örn: flormar mind :lepi:

gelecek hediye eminim çok güzel olacak ama en önemlisi alacağım ilk anneler günü hediyesi ki bu bence çok daha özel
birde umarım yine larisa ya çıkmam geçen sefer çok fena kandırdı beni canım dostumm :1hug:

renkli renkli özellikle 2 kişilk olan bütün mutfak eşyaları çok hoşuma gidiyor bu aralar

bana alıcak olan arkadaşım don çerçeve albüm veya 2 li kupa istediğini alabilirsin hepsini çok severek kullanırım

Son düzenleme:
hımm bende tanıtayım kendimi...ilk defa bi çekilişe katılıyorum kk'da beni yeni tanıyorsunuz yani..

21 yaşındayım 5,5 aylık bi oğlum var birazcık iri(maşallah)..ama oğluma birşey alırsanız bir yas için alın lütfennyada 9_12 ay arası...

beyaz tenlı,sarışın yesıl gözluyum..zemuszemus

1.67 boyum 62 kıloyum m beden giyiyorum aşağı 38_40 beden giyiyorum:umursamaz:
39_40 ayak numaramm....
kapalıyım . renk renk eşarplardan çok hoşlanıyorum.ama kendi evimin içinde çokk açık ginebiliyorum.
kitap okumaktan çok zevk alıyorum.aşk ve sürekleyici kitaplardan çok hoşalanıyorum..

takı takamıyorum.kolye ve küpe kullanamıyorum.siyah taşlı ve zümrüt yeşili taşlı iri yüzüklerden hoşlanıyorum..

iç çamaşırı ve atkı,bere istemıyorum..bilmiyorumkismile

mutfakta elektronik eşyalardan çok hoşlanırım..kahve çok içerim mesela...oğluma taze meyva sıkarım....
ev eşyalarından..ev süslerınden ..biblolardan..fotoğraf çerçevelerınden ve peluş oyuncaklardan cook hoşlanıyorum.opuyorumnanaktan

:enbuyukkk:ennnnnnnnnnn önemlisi arkadasımdan gelen bişey ömür boyu bakınca onu ve kk yı hatırlatsın bana ve benım için daha da önemlisi ilk defa anne oldum ve ilk defa hedıye alıcammmmmkaydirigubbakcemile5

bana çerçeve albüm yollaya bilirsiniz şık,süslü ,değişik çercevelerden çok hoşlanırım

Son düzenleme:
kendimi tanıtayım bu sefer ayrıntılı tanıtmayacam ama bu benim ilk anneler günü hediyem olacak ay pardon birkere eşim yüzük almıştıbaşına taş düşmüştü ozaman:)))
daha önceki hediye maceralarımdan sonra arkadaşlar her hediye kabulümdür demiyecem bu sefer özenle seçilmiş lüks şeylerden hoşlanıyorum
takı takmıyorumm saat dışında fincanlar çay fincanlarına bayılıyorum binlece bardağım olsa yinede bıkmam çerçeveler pırıltılı pırıltılı baaşka ne söyleyim 42 bede ngiyiniyorumm üst alt aynı bende ne istesem acaba ya şallara bayılıyorum örgü olmamak koşuluyla fular sevmiyorum ama
çokmu şey istedim ayıpmı oldu olmaz olmaz canım busefer anneler günü çok önemli benim için
birde ışık elçinin kitaplarını alamadım çok seviyorum kitap okumayı tekrar söyleyim kuantum evrensel yasalar çekim yasası reiki meditasyon yoga hertürlü kitap ve cd ilgi alanımı çekiyor

bahsettiğim üzere fincanlar favorimdir

Son düzenleme:
ilk anneler günüm olacak ve ilk kez çekilişe katılıyorumaklinialirimsmile

şimcik bende kendimi tanıtayım.

ben deniz 21 yaşındayım.1.57 boy 57 kiloyum.

9 aylık bi kızım var.

takıları severim.özellikle uzun kolyeleri.çanta,cüzdan,süs eşyalarını severim.

süslü çerçeveler ilgimi çeker.makyaj yapmayı severim.

tunik ve gömlekleri severim.ağır olmayan hoş kokulu parfümler olabilir...

ayak numaram 37-38 kalıba göre değişiyo.

peluş oyuncaklar hoşuma gider.

tabak çanak evimde fazlasıyla var

siyah renk hastasıyım.

bana gönderen arkadaş mumluk yada süslü çerçeve alabilir

gelen hediyeye baktıkça kkyı hatırlıcam.yayında ve yapımda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler eder,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.he he..:roflol:

Son düzenleme:
Yine ben:
42 yaşındayım, evliyim. 18 yaşında bir oğlum ve 12 yaşında bir kızım var.
Öğretmenim.
Boy ve kilomu yazmayacağım; çünkü hatırlamak bile istemiyorum. Zaten diyetteyim. Boyum aynen duruyor ama kilom değişimde...
Kişisel bakımıma önem veririm. Makyaj malzemesi, cilt bakım ürünleri, takı ve aksesuarda seçici olmakla birlikte sıkı bir kullanıcıyımdır.
Ev dekorasyonuyla uğraşmaya bayılırım. Ortalıkta çok fazla dağınıklık sevmem.
Mutfak, ilgi alanlarımın başında gelir. Tencere, tava, tabak çanağa bayılırım.
Ufacık şeylerden bile mutlu olan bir yapım var. Bu nedenle emin olun, her ne hediye gelirse gelsin havalara uçacağım muhakkak.
Türbanlı değilim.
Sigarayı bırakma aşamasındayım.
Ayak numaram 38.
Hepinizi seviyorum.

Oyumu nazar boncuklu bileklikten yana kullanmıştım ama riskli olduğuna karar verdim. Bu nedenle çerçeveyi tercih ediyorum.

Son düzenleme:
Back