Efendim bende kendimi tanıtayım. opuyorumnanaktan Söylemek isterim ki bana alacak arkadaşım ne alırsa alsın kabulümdür.
Bu tanıtım yazısını işini kolaylaştırmak adına yazıyorum bilmeni isterim.
Şöyle ki buyrunnnnnnnnn
27 yaşında çalışan bir anneyim. Kızım ırem 29 aylık ama kendisine alışveriş yaparken 5 yaş reyonundan alıyoruz. Biraz uzun ve topiş bir kızım var. :ecrin_bebek:
Ben 76 kiloyum ve 44 beden giyiyorum. Nadiren 42 de oluyor kalıbı büyükse
Ayakkabı numaram 38-39. Anlaşıldığı üzere kızım da bana çekmiş :dance: Kapalı bir bayan değilim.
Evimde pastel tonlar hakim. Salonum kahve krem dekoreli. Yatak odam mor ve kızımın odası lila pembe karışımı.
Bu sene tamamen dekorasyon değişikliği yapacağım. Yatak odamı lila tonlarına çevireceğim. Abajurlarımı vs değiştireceğim.
Salonumu turkuaz - kahve yapacağım.
Kızımın odasını da beyaz pembe yapmayı düşünüyorum.
Her renk eşya kıyafet takı vs vs kullanırım hiç sorun değil.
Kitap okumam pek. Evimde olan bikaç kitap çocuk eğitimi kitapları o kadar.
Çanta ve cüzdan kullanmayı severim. Özellikle büyük çanta ve uzun cüzdanlar hoşuma gider.
Dediğim gibi ne alırsan al emin ol benim için çok değerli olacaktır. a.s. ankette nazar boncuklu bileklik dedim. ama istediğini alabilirsin sorun değil.
Katilciğimden gelen istek üzerine bişiler daha ekliyorum. Sevgili katilciğim kimsin bilmiyorum ama beni mutlu edememekten çekiniyormuşsun. Hiç üzülme kuzum. Yorma kendini sevgini ve dostluğunu hissedebilmek yetecek bana. Yine de sana kolaylık olsun diye yazıyorum bak. Ama sen yine de ne istersen onu al olur mu :)
mutfak eşyası
duvar süsü
süs eşyaları (biblo vazo vb gibi)
masa sehpa örtü vb.
süslü tepsi
çanta cüzdan
iç çamaşırı
cicili bicili terlikler
parfüm olarak kalıcı ama soft çiçek kokularından hoşlanırım
Şık çerçeveler
Makyaj yapıyorum mecburen işyerimde ama en çok göz farı ruj rimel kullanırım.
gönlünüzden benim için geçecek herşey başımın tacı
dipciknotcuk : Organizasyon ve süsleme işleriyle uğraştığım için bana alacağın hediye konusunda endişeli olabilirsin. Hiç endişelenip çekinme sanki hiççç o işleri yapmayan birine alır gibi al canım. Senden gelen herşey benim sahip olduğum herşeyden daha değerli olacak.