Hayır değiller, ona özellikle dikkat ettim. Seramik de değil stoneware de değil. Bunların tamamı fine porselen. Standart porselenden daha üstünmüş. Profesyonel mutfak kullanımı için özel yapılmış ürünlermiş, o yüzden zaten bu ürünleri tercih ettim. 3000 yıkamaya kadar dayanıklı oluyormuş bu tip profesyonel ürünler. Perakende mağazalarında gördüğümüz standart porselenler gibi de değiller, pek alışık olduğumuz tarzda ürünler değil gibiler.Bunlar seramikse almayın. En ufak çatal izi bıçak izi kalıyor. Çirkinleşiyor takım.
Çok sade değil mi sence?Sonuncu çok şık duruyor kuzende aynısı var masaya çok yakışıyor beyazlar 3
Evet, modern bir tarzı var. Diğerleri gibi değil sanki ama kararsız da kaldım bilemedim şimdi.Renklilerden 2. Modeli beğendim
Benim de favorim o gibi şimdilik bakalım.Beyazlardan 2.ci resim olan bence
Değil Gold olduğu için yeterince kendini gösteriyor. Sofrada çok şık duruyor. Foto baktimda bulamadım kızın masasini cekmemisimÇok sade değil mi sence?
Ben nedense tabakların içi beyaz olmasını istiyorum. Renkli olunca pek hoşuma gitmiyorEvet, modern bir tarzı var. Diğerleri gibi değil sanki ama kararsız da kaldım bilemedim şimdi.
Hımmm. Kafam iyice karıştı şimdi.Değil Gold olduğu için yeterince kendini gösteriyor. Sofrada çok şık duruyor. Foto baktimda bulamadım kızın masasini cekmemisim
Yemekleri daha ön plana çıkarıyor beyaz renk değil mi? Sunum açısından daha güzel bir görüntü yakalamış oluyorsun, sanki. Haklısın aslında.Ben nedense tabakların içi beyaz olmasını istiyorum. Renkli olunca pek hoşuma gitmiyor
Evet aynen öyle oluyor.Yemekleri daha ön plana çıkarıyor beyaz renk değil mi? Sunum açısından daha güzel bir görüntü yakalamış oluyorsun, sanki. Haklısın aslında.
O da güzel, ayrıca bile düşünülebilir belki. Değişik bir albenisi yok değil.Ben en sonuncu yeşilleri beğendim
1 mi 2 mi?Beyazlardan 1 güzel duruyor
ben de beyazlardan ikinci olanı beğendim ortasında çiçeğimsi motifi olanSelamlar herkese! Anneme, anneler günü için yemek takımı hediye almak istiyorum. Sürpriz yapacağım için kendisine doğrudan soramıyorum ama sizin de görüşlerinizi almak istedim sizce renkli bir yemek takımı mı almalıyım yoksa beyaz bir takım mı? Beğendiğim bazı ürünlerin resimlerini koyuyorum. Benim aklımda 2. sıradaki beyaz var çay takımı da bunun o yüzden sonra da tamamlayabilirim diye düşünüyorum ama eminde olamadım, siz ne dersiniz? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Renkliler:
1)
Eki Görüntüle 3239094
2)
Eki Görüntüle 3239101
3)
Eki Görüntüle 3239102
Beyazlar:
1)
Eki Görüntüle 3239096
2)
Eki Görüntüle 3239097