bende sahi sandımlarısam topık esprı kız 2 kışı olmaz zaten.bak ben tarıh olarak 3 ve 7 mayıs arası duşundum uygunmudur
kankim bende çözemedim
larisa ben niye sana alcam sen bana alda
çeyizim tamamlansın
bunlar hediyeye doymamış.
dua edin canım birşey çekmiyor!klava:
mutluluklar dilerim yeni aşkınla
sen beni düşünmeden yaşamana bak
senin dertlerin varya benim yanımda
ben onlarla yaşarım sen keyfine bak
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
melodiciğim özür dilerimmm belki çok kızacaksın ama citolle konuştuk ben dedim böyle yazacam bakalım düşecekmii ayy pişman oldum şimdi
arkadaşım hediyen gelmedi ama başka türlü öğrenemeyecektimm sabahtan beri offf diye diye bi hal olduydum
citolle konuşunca yaz bakalım düşecekmi dedi kızmazsın inşallah ben başka birini bekliyordum hiç girmeyen bir arkadaş vardı bide ziyaretçilerimde onu görünce rahat rahat kesin budur dedim yazdım tühh ya hediyelerin gelmedii ama neyse süpriz olsun onlarda mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
meloş daha göndermediki:roflol::roflol:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
melodiciğim özür dilerimmm belki çok kızacaksın ama citolle konuştuk ben dedim böyle yazacam bakalım düşecekmii ayy pişman oldum şimdi
arkadaşım hediyen gelmedi ama başka türlü öğrenemeyecektimm sabahtan beri offf diye diye bi hal olduydum
citolle konuşunca yaz bakalım düşecekmi dedi kızmazsın inşallah ben başka birini bekliyordum hiç girmeyen bir arkadaş vardı bide ziyaretçilerimde onu görünce rahat rahat kesin budur dedim yazdım tühh ya hediyelerin gelmedii ama neyse süpriz olsun onlarda mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?