Anneler Günü için de çekilişimiz var....

ciddi minaklinialirimsmilepiki ben gönüllü taçizcin olarım,
seni tenhada kıstırrım amaaŞeniz
dier topicteki durum çok üzücü yaa,herkesin gönlüne göre olsun dicem izninlenbilmiyorumkismile

ciddi minaklinialirimsmilepiki ben gönüllü taçizcin olarım,
seni tenhada kıstırrım amaaŞeniz
dier topicteki durum çok üzücü yaa,herkesin gönlüne göre olsun dicem izninlenbilmiyorumkismile

cok zor yakalarsın tenhadakaydirigubbakcemile3

öyle evet ama yaşanıyor ne yazıkkiolumunekankayizsmile

maalesef yaşanıyo demek ki,üzülme bence,
benim çıkmam gerek,ergen adayı oğluşum var bi adet,
yidi durdu başımı pc deyi,
ii akşamlar pıstıkımopuyorumnanaktan

maalesef yaşanıyo demek ki,üzülme bence,
benim çıkmam gerek,ergen adayı oğluşum var bi adet,
yidi durdu başımı pc deyi,
ii akşamlar pıstıkımopuyorumnanaktan

saglık olsun canımŞeniz
ah bu gencleralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
güle güle canımolumunekankayizsmile

dün rüyamda çamur görmüştüm larisa şahsı eline çamuru almış atacak yer arıyormuş sanırım buna delalet ayıp vallahi parama yazık.

dün rüyamda çamur görmüştüm larisa şahsı eline çamuru almış atacak yer arıyormuş sanırım buna delalet ayıp vallahi parama yazık.

sen keyif almamış olabilirsin ama burada larisayla arkadaş olmaktan sohbet etmekten bir şeyler paylaşmaktan mutlu olan bizler varız tavrına dikkat et ve sözlerini daha nazik bir biçimde seç

ileri gidiyorsunuz
terbiye hudutlarını aşmayın
editör uyarısından ziyade
arkadaşımn namına uyarı ediyorum

sen keyif almamış olabilirsin ama burada larisayla arkadaş olmaktan sohbet etmekten bir şeyler paylaşmaktan mutlu olan bizler varız tavrına dikkat et ve sözlerini daha nazik bir biçimde seç

bende keyif alıyorum ama gerçekten parama yazık olduğu yetmemiş gibi birde rezillik ve rüsvalıktan bahsedildi. bende sohbetten mutluyum ama bu durum çok rahatsız etti beni.

bende keyif alıyorum ama gerçekten parama yazık olduğu yetmemiş gibi birde rezillik ve rüsvalıktan bahsedildi. bende sohbetten mutluyum ama bu durum çok rahatsız etti beni.

lütfen şu parama yazık oldu lafını bir kwenara bırakalım
çünük iyi kötü hepimiz bir bütçe aıyıryoruz bu tür etkinliklere
maddiyatımız izin verdiği ölçüde
ama asnırım arkdaşımızın kırıldığı harcanan miktar değil,
sanki tanıtım yazısı hiç okunmamış gibi hediyelerle karşılaşması gönderimdeki paketleme özensizliği ve en önem verdiğimiz duyugları ifade etmemizi sağlayan notlarımızın yazıldığı özensiz kağıt
yani bunlara canı sıkılmaya hakkı var sanıyorum
ama sen de keşke bu üzüntüler karşısında param boşa gitti diye çıkış yapmasaydın çünkü bu da çok acı
biz buraya parasal açıdan bakarsak çıkamayız işin içinden

burada birbirimizi tanımadan hediye alışverişi yaptık ama diğer topikte öyle anlatılmışki resmen rezalet şeklinde tamam paketleri temin edemedim ama benim için hediyenin içeriği idi bunuda en iyi şekilde alıp göndermeyi hedefledim.ama gerçekten yazılanlar çok kötü bunu haketmedim iyi bir paraya aldığım hediyelerden bir teşekkür bile almadım.

canım o zaman larisa bunu kibar bir şekilde dile getirseydi bu daha güzel olmazmıydı kendisine ilettim hediye paketi temin edemedim diye her yer kapalı idi. sadece fazladan bir poşet koydum diye cıngar cıktı bunlar bahane olamaz 2 hediye pakette 2 hediye poşette Allah aşkına ben burada bana alan arkadaşımı kötülemek adına yazmıyorum ama not bile yoktu olsun o ayrı bir durum ama ben bana alan kişiye teşekkür etme lütfunda bulundum larisadan bunu beklerdim en azından

bence bu konuyu daha fazla uzatıp
topige üzücü bir gölge düşürmeyin kızlarr
ayrıca bu olay kendi aranızda özelden halledilseydi ve
gereken songul ablaya bildirilseydi daha iyi olurdu

hataya hata ile karşılık vermek dahada üzücü bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…