- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
numaran vaa bende,arayıp taçiz ederim amaaa:jeyyar:
ciddi minaklinialirimsmilepiki ben gönüllü taçizcin olarım,
seni tenhada kıstırrım amaaŞeniz
dier topicteki durum çok üzücü yaa,herkesin gönlüne göre olsun dicem izninlenbilmiyorumkismile
maalesef yaşanıyo demek ki,üzülme bence,
benim çıkmam gerek,ergen adayı oğluşum var bi adet,
yidi durdu başımı pc deyi,
ii akşamlar pıstıkımopuyorumnanaktan
huhu kızlar
imam efendinin karusu öldüş
helva dökelim
dün rüyamda çamur görmüştüm larisa şahsı eline çamuru almış atacak yer arıyormuş sanırım buna delalet ayıp vallahi parama yazık.
dün rüyamda çamur görmüştüm larisa şahsı eline çamuru almış atacak yer arıyormuş sanırım buna delalet ayıp vallahi parama yazık.
sen keyif almamış olabilirsin ama burada larisayla arkadaş olmaktan sohbet etmekten bir şeyler paylaşmaktan mutlu olan bizler varız tavrına dikkat et ve sözlerini daha nazik bir biçimde seç
bende keyif alıyorum ama gerçekten parama yazık olduğu yetmemiş gibi birde rezillik ve rüsvalıktan bahsedildi. bende sohbetten mutluyum ama bu durum çok rahatsız etti beni.
lütfen şu parama yazık oldu lafını bir kwenara bırakalım
çünük iyi kötü hepimiz bir bütçe aıyıryoruz bu tür etkinliklere
maddiyatımız izin verdiği ölçüde
ama asnırım arkdaşımızın kırıldığı harcanan miktar değil,
sanki tanıtım yazısı hiç okunmamış gibi hediyelerle karşılaşması gönderimdeki paketleme özensizliği ve en önem verdiğimiz duyugları ifade etmemizi sağlayan notlarımızın yazıldığı özensiz kağıt
yani bunlara canı sıkılmaya hakkı var sanıyorum
ama sen de keşke bu üzüntüler karşısında param boşa gitti diye çıkış yapmasaydın çünkü bu da çok acı
biz buraya parasal açıdan bakarsak çıkamayız işin içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?