Anneler Günü için de çekilişimiz var....

lülülülülülülülülülülülüya beni niye kimse aramıyorr bende hediyem geldiğinde yapacağımı biliyorumm hadi bakalım katil olacak arkadaş bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilimmmmlülülülülülülülülülülülükaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bakıyorum herkeşler katilini arıyo..
benim gurban geliyo geliyo gidiyokaydirigubbakcemile3..biraz daha meraklansın.aklinialirimsmilegurbanım özle beni anacımmmmmaklinialirimsmile
ana benüm katilüm kim acep?boshayallersmileokadar okuyom bakıyorum ama bulamadım gittiiibilmiyorumkismile

kızz sipidiii
bu fatuynan
kedini yumakla oynadı gibi oynadın
senmi alıyon ona heidye dicem
nerden biliyon sen neyin enrde oldugunu
di hele guclubacismile

kızz sipidiii
bu fatuynan
kedini yumakla oynadı gibi oynadın
senmi alıyon ona heidye dicem
nerden biliyon sen neyin enrde oldugunu
di hele guclubacismile

yok be canım benim ben aldım hediyemi opuyorumnanaktan
ama ona alacak kişi neyse artık ipucu vermem lazım ki
az kaldı direk tahmin eder dur sana özel mesaj atıyım ama kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim.KK sız olmak ne zormuş:sinifsinif:
gökgürültüsü modemimizin başını yemiş.işten gelince yeni modemle değiştirdiler.bende size kavştum

bu arada hediyelerim geldi,fatunza çok çok teşekkür ediyorum.hepsini de çok beğendim.çok geç olduğu için arayamadım.yarın sabah arayacağım.yalnız makinamın pilleri bitik olduğu için fotolarını çekemedim.paketli hallerini koyamayacağım.heyecanla paketleri açtım.en kısa zamanda fotoları çekip yükleyeceğim

günaydın kızlarzemuszemus
bayramımız kutlu olsun tüm çocuklara ve bizeturkbayragi

günaydın hatunlar, cumanız hayırlı olsun ve 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun

ee kimsenin hediyesi gelmemiş başka
bugünde gelmez büyük ihtimalle hayallerim başka haftaya kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…