du gelem cuma gunu geldım o tarafa bı yerde fal baktırdım aklımdan gectın kahve ıcek senle be kuzum hadı ne zaman musaıtsın de hele ..
Yarın büyük gün kızlar. Kime aldığımı bizzat kendisinden öğrenirsiniz.
Neler aldığımı demiyeceğim ama kendi ellerimle sıcacık kurabiyeler yapıp yolladım ona.
Gerçi o aldığında soğumuş olacak ama yapacak bir şey yok. Ben sadece parçalanmamasını diliyorum.
Ay çok heyecanlıyım ben yine çocuklar gibi.
Tek sorunum bana alacak kişi hakkında güççücük bir fikrimin bile olmaması.
Bu merak midemi ağrıttı vallahi.
Ablacım sen bana mı aliyin de hele bak çok merak yaptım ben değilse de yok almıyorum desen anlıyacağım
Zaten geçen çekilişten de hevesliyidim şimdikinde bari heves yapmıyayım
ben sıze alcam ...
ama kararsızım okadar emek veren bu organızasyonu yapan degerlı bı anneye ne alınır kı ..
du gelem cuma gunu geldım o tarafa bı yerde fal baktırdım aklımdan gectın kahve ıcek senle be kuzum hadı ne zaman musaıtsın de hele ..
Şenizozaman ev hedıyenı getırırım seker ..Aslında gönül isterdi ki 1.5 ay sonra kendi evimde ağırlayayım ama geç oluyor.
Önümüzdeki hafta sonu birşeyler yapabiliriz inşallah. Haberleşelim yine konuşuruz hayatımŞeniz
Sana geçen sefer de epey heyecan yaptırmıştım.
Kıyamam canım ben sana. Yok, kurbanım sen değilsin.
Yarın büyük gün kızlar. Kime aldığımı bizzat kendisinden öğrenirsiniz.
Neler aldığımı demiyeceğim ama kendi ellerimle sıcacık kurabiyeler yapıp yolladım ona.
Gerçi o aldığında soğumuş olacak ama yapacak bir şey yok. Ben sadece parçalanmamasını diliyorum.
Ay çok heyecanlıyım ben yine çocuklar gibi.
Tek sorunum bana alacak kişi hakkında güççücük bir fikrimin bile olmaması.
Bu merak midemi ağrıttı vallahi.
Şeniz bayanssulusmile bayanssulusmile
Spaydi biliyorsun evlilik arifesinde aşırı hassas ve duygusal bir hatunum. Kandırma sakın beni. Zaten bozuk olan psikolojimi daha da bozma emi?:gitme:Duygu evet benim sana ben alıyorum...
Şenizozaman ev hedıyenı getırırım seker ..
sana ben almıyom kandırmım senı cıddı moda donem hemen ..
ama gonul ısterdıkı almayı gercekdende..boshayallersmile
Spaydi biliyorsun evlilik arifesinde aşırı hassas ve duygusal bir hatunum. Kandırma sakın beni. Zaten bozuk olan psikolojimi daha da bozma emi?:gitme:
Doğru söyle sen misin?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3onlıne kurabıye satısı yapcez kk ekıbı olarak kaydirigubbakcemile3ayyy ablam lütfen ben miyim,yoksa hamile biri mi??
yaşadı desenize...!!!
böyle sıcak sıcak kurabiyeler falan...
benim kurbanım daha göndermedin biliyorum ama
Anuşka ablamın şu fikrini tanıtım topiğine yazdığımı kabul et lütfen... Şeniz Şeniz Şeniz
ŞenizŞenizSongül abla msnden ulaşamıyorum sana. Birşey diyeceğim de. Bana bir ulaşır mısın?
Spaydi biliyorsun evlilik arifesinde aşırı hassas ve duygusal bir hatunum. Kandırma sakın beni. Zaten bozuk olan psikolojimi daha da bozma emi?:gitme:
Doğru söyle sen misin?
Canımsın en kısa zamanda ayarlayalım birşeyler.Şeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Songül abla şimdi test yaptım 8 aylık hamileyim.
Benim hediye yola çıktı mı deyiver bana...
anuşka abla kesinnnnnn bu sefer sen bana aldın ya eminimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?