Anneler Gunu Hediyesi bebism gelse

selale0101

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
1.876
1.587
448
Merhaba kizlar anneler gunune 12 gun kaldi, Bu sene bende anne adayi olarak anneler gununu kutlamayi cok isterdim, Yasim 29 bir kez bebegimi kaybettimIlk kez o zaman anne olmanin verdigi duygularla evlat acisini yasadim, Daha minicikti 2 aylik yeni yeni kalbi atti ama sonra durdu, Ultrason resmi aile albumumuz icerisinde o benim ilk mutlulugumdu annesinin ilk kalp atisiydi, Insallah melegimin kardesi cok bekletmeden annesinin kucagini doldurur.Allah anneligi yasamak isteyen herkese nasip etsi icindede bana.Bu anneler gunu hepimize bayram olsun.

Cok uzucu bir olay yasamissin canim Allahm bu kandil gununde dualarimizi duyar insallah karsiliksiz birakmaz... bizde 2aydir deniyoruzz bende anneler gunune anne adayi oldugumu ogrenerek kutlamak istyorumm. Adetim 15 mayis ta. Daha iki hafta var bugunler nasil gecicek bilmiyorum insallah hamileyimdir cok istiyorum :/ senin icinde dua edicem Allahm kucaklarimizi bos birakmasin dualarimzi duysun insallah.. hayirli kandiller...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keşkeee ne güzel olur Rabbim sana da bana da isteyen ve bekleyen her kadına hayırlısıyla tez zamanda nasip eder inşallah

Kandiliniz mubarek, dualarimiz kabul olsun. Allah dualarimizi kabul etsin insallah

Keşkeee ne güzel olur Rabbim sana da bana da isteyen ve bekleyen her kadına hayırlısıyla tez zamanda nasip eder inşallah

Kandiliniz mubarek, dualarimiz kabul olsun, Allah bir daha ki kandillere bebislerimizle gecirmeyi nasip etsin,

Amin..

Merhaba selale sanki bu yazıları ben yazmışım gibime geldi benim de 29 yaşında iki aylıkken bebeğimin kalbi durdu. Zor bir sınavdı. Şimdi ben de bekliyorum birkaç gün içinde inşallah net bir müjdeli haber veririm ve inşallah sizlerden de güzel haberler duyarız..

Allah dualarımızı kabul etsin.

Adetine kaç gün var? Beklemek ne zor değil mi oyy oy

amin..

Görelim Mevlam neyler?

Benim bat 6 mayis ama hic belirti yok adet belirtiside yok hicbir yerim agrimiyor kasiklarimdada batma yok, benim ilk gebeligimde yerlesme kanamasi gelmedi hic, ve yine agrim yoktu adetim 1 gun gecti cizgi belirdi bir gun incesi cizgi cikmamisti o yuzden bu seferadetim 1 gun gectikten sonra test yapacagim, senin bat ne zaman canim insallah bu ayi iyi degerlendirmissindir

Benim BAT 5 Mayıs ben bu sabah test yaptım çok silik belli belirsiz çizgi çıktı ama kesin emin olmak için 6 Mayıs'ta bir daha yapacağım. Resmi burada da yayınladım ( http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=238991&page=355&p=35117763#post35117763 ) çoğu hamilesin diyor ama doktora gidip keseyi görmeden sevinmemekle birlikte kimseye de söylemeyeceğim. Az daha sık dişini deyip duruyorum kendime :18:

konuyu görünce farkettimki benimde batım anneler gününe denk geliyo, aylardır bekliyoruz bu mübarek ayların hürmetine rabbim versin inşallah bize anneler günü hediyemizi

diğer konuya yazmışsın belirtilerim çok diye test yaptım demişsim ne o belirtiler

Öncelikle karnımda bir şişkinlik oldu gaz gibi bir rahatsızlık var. Sonra kasığımın sol tarafında batar gibi ağrı oluyor çok ayakta durunca kendimi yorduğumda oluyor. Uzanınca yarım saat içinde ağrım azalıyor. Ben başta ayaklarımı üşüttüm yatağa girince de sıcaktan geçiyor sanmıştım. Sonra hamileliğin belirtisi olduğunu görünce dikkat ettim.
Biri bi yemekten bahsetsin canım çekiyor bunu bir kaç kez yaşadım son günlerde. Hata annem kız sen hamilemisin nesin diye espri yaptı bişey diyemedim. Ayrıca sık sık idrara çıkıyorum.

Bunlarla birlikte büyüklerin dediği bir şey var dikkatimi çekti kirpikler birbirine karışırmış. Normalde benim kirpiklerim tane tanedir. Ama ciddi ciddi birbirine girmiş durumda.

Son olarak bu benim keşfim daha evvelki gebeliğimde fark etmiştim bunda da yaşadım. Benim adetime yakın günlerde yüzümde ya da boynumda bir kaç tane küçük küçük sivilce çıkar fakat bu ay sivilcenin s sini göremedim. Yüzüm pürüssüzleşti. Bu yüzden endişe ettim dayanamadım test yaptım fakat hala emin değilim...

çok silik ama bi çizgi var inşallah hamilesindir
ben belirtileri kasık batmasını bel ağrılarını her ay yaşıyorum ama bişey olduğu yok ama bi kaç gündür bende çok sık idrara çıkıyorum daha önce hiç yaşamadığım bişey bende kendime böyle değişik bi belirti buldum umut dünyası iste

Bencede hamilesin gibi geldi . Senin yaptigin test erken gebelik testimi normal testmi markasi ne, gecen ay testler benimle oynadi belli bir sure sonra cikti a a griydi, seninki pembe tonlarinda o yuzden bence gebelik var, hayirli olsun bende senin gibi testlerden korkar oldum cizgiyi gorsem bile kalp atisini duyana kadar hep kaygili olacagim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yarin veya 2 gun sonra tekrarla dahada belirginlesebilir

Insallah canim ya mayis ayi ugurlu gelsin kandildede duamizi ettik insallah Allah verir nasibimizi. Ben meryem suresini okumayada basladim her cuma okuyorum haftaicindede musait olusam okuyorum, cocugu olmayan veya dusuk yaoan kadinlar okursa Allah saglikli evlat nasip edermis bu duayi surekli okuyana biraz uzun. Ben internetten latin hafli okunusunu okuyorum Sonrada duami ediyorum sende oku istersen canim bebek isleri hep nasip Allahim ne zaman ol derse o zaman olur yumurtlama gunu vs bahane biz elimizde geleni yapiyoruz gerisi tevekkul etmek, Allah kimseyi evlatsiz birakmasin,

bugün cuma vakti okudum bende meryem suresini Allah hayırlısını versin

Yok normal test. Markasına dikkat etmedim hatırlayamadım :44:
Ilk gebeligimde çok sevinmistim fakat doya doya sevinemedim doktora gittiğim ilk gün büyük bir miyomum olduğunu öğrendim. Doktor iyi şeyler soylememisti. Bu yüzden içimde hep korku var zaten yok dış yok boş acayip acayip seyler de oluyor.. ayy neyse içinizi kararttim ben kaçtım

Eğer idrara sıkıştiginda idrar miktarin normal ya da fazlaysa bu gebelik belirtisi çok az ise başka sıkıntıların habercisi dikkat et

Icini ferah tut olumlu dusun canim, normal testte 3 gun once cizgi belli oluyorsa demekki erken dollenmis ve hcg degerin yuksektir, hangi gunler iliskiye girdigini hatirliyormusun.

Icini ferah tut olumlu dusun canim, normal testte 3 gun once cizgi belli oluyorsa demekki erken dollenmis ve hcg degerin yuksektir, hangi gunler iliskiye girdigini hatirliyormusun.

Valla canım netten teste baktim nisan 16-24 arası ilişkiye girin yumurtlama 21 dedi 18 20 21 di sanırım :44:

Valla canım netten teste baktim nisan 16-24 arası ilişkiye girin yumurtlama 21 dedi 18 20 21 di sanırım :44:

Gunaydin bacim sende benim gibi meraktan uyuyamayanlardansin, forumdan ayrilamiyorum habire tablet elimde kendi testimi koyacagim gunu sabirla bekliyorum, benimde 18 24 arasi yaziyordu ben 16 19 21 23 gunler degerlendirdim bat 6si insallah tutturmusumdur ayin 19 unda uzayan akintim gelmeye basladi 21 inde asiri derecede kasik agrim ve akintim vardi o gunude kacirmadim 23 ude bizden olsun dedim, carsamaba izin gunuminsallah o gun test yapacagim eger pozitif olursa ayni gun kana giderim, gecen aya mahsus adetim bayagi gecikti 12 gun hormonlarim bozulmus sonraadet oldum 6 sinda kan verdim 3, gun degerlerim normale donmustu insallah bu ay yumurtlamama gibi bir durum olmamistir, her ay ayni gun adet olurum, 30 gunde bir, tek derdim acaba yumurtlama olmadimi ama uzayan akintim olmazdi herhalde neyse cok dusunmemek lazim nasipse bu ay gelir bebis nasip degilse haziran veya temmuzda belkide babasinin dogum gununde dogmak istiyordur 14 subat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…