11 Mayıs 2014 Pazar Anneler Günü.Hepimizin kıymetlisi canımız annelerimize şüphesiz en güzel hediye hatırlanmak,aranmak olsada yinede onu düşünerek alınmış özel bir hediye de bu özel günde fazlası ile mutlu edecektir..Sizler için alternatif hediyeler araştırdım.Fikir vermesi açısından paylaşıyorum.Hediyenin büyüğü ,küçüğü olmaz önemli olan ona hitap etmesi ve onun için alınmış olması.Size bir tavsiyem böyle özel günlerde her ne kadar ben paylaşacak olsamda eve değilde kişinin kullanabileceği türden hediyeler seçmeniz...
Genelde hediye alırken evde keyifle kullanabileceği güzel yemekler hazırlerken kullanabileceği tarzda ürünler düşünürüz..İşte mutfakta işine yarayacak alternatifler
İster kendiniz yapın ister butik kurabiyecilere yaptırın özel kurabiyeler hazırlatabilirsiniz..Hatta sitede bile butik kurabiye işi ile uğraşan arkadaşlardan sipariş verebilirsiniz..
Veeee fotoğraflar...Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte artık bütün fotoğraflarımız bilgisayarlarda kayıtlı olsada ikiniizin özel anlarınıı ait fotoğraflardan tab ettirip şık bir şekilde çerçeveletip ona hediye edebilirsiniz..