- 8 Mayıs 2017
- 7
- 2
- 36
-
- Konu Sahibi deryaderinn
Canim elekt.kucuk ev aletlerini,ev hediyesi haric bir kadina anneler gunu veya dogum gunun hediyesi olarak almak taraftari degilim.Merhaba kızlar, anneme anneler günü, doğum günü derken her sene bir çok hediye aldım. Şimdi düşünüyorum da aklıma önceki aldıklarımdan başka fikir gelmiyo. Kahve makinası, mutfak robotu, kıyafet, kolye, ütü, fırın aldığım hediyeler arasında ve diğerleri de hep benzer şeylerdi. Farklı fikirler bekliyorum sizden, yardım lütfeeen :)
Canim elekt.kucuk ev aletlerini,ev hediyesi haric bir kadina anneler gunu veya dogum gunun hediyesi olarak almak taraftari degilim.
Anneme cok hos agir bir parfum ile birlikte yine ayni sekilde bir esarp kolye,yuzuk,saat tarzinda hediyeler almayi tercih ediyorum ben.
Anladim Canim ne alirsan al ev esyasi alma,kurabiyemini senin bütçen biraz daha rahatmış galibabenim biraz daha makul hediye alternatiflerine ihtiyacım var da
Kesinlikle aynı fikirdeyim, ama annem bunları kendisi isteyince mecbur kalıp aldımCanim elekt.kucuk ev aletlerini,ev hediyesi haric bir kadina anneler gunu veya dogum gunun hediyesi olarak almak taraftari degilim.
Anneme cok hos agir bir parfum ile birlikte yine ayni sekilde bir esarp kolye,yuzuk,saat tarzinda hediyeler almayi tercih ediyorum ben.
dün baktım english home'a talan edilmiş durumdaKızlaaarr valla gunlerdir dusunuyorum ama bulamadım beynim yandı yine english home dan nevresim takımıyla mı gececek busene
aaa ben böyle bir sitenin varlığından bile haberdar diilim, hemen incelicem. güvenli bi site midir, denediniz mi hiç?www.mutlugunmarketi.com diye bir alışveriş sitesi buldum. çok değişik el işi orjinal ürünler var anneler günü için, ben örgü supla aldım bir de çok şık yastık ve puf takımı. fiyatlar güzel, makul. bakın derim
ben aldım işte bi sıkıntı yok :) hangi ürünleri beğendiniz? benim aklım bikaç şey de daha kalmıştıaaa ben böyle bir sitenin varlığından bile haberdar diilim, hemen incelicem. güvenli bi site midir, denediniz mi hiç?
siteyi inceledim, çok şeker tasarımı var, renkleri de öyleben aldım işte bi sıkıntı yok :) hangi ürünleri beğendiniz? benim aklım bikaç şey de daha kalmıştı
off süper ya :) farkındamısınız bilmiyorum da anneler günü bu haftasonu ve ben de daha bişey bulamadımannem canıma okur benim bişey almazsam annem süslü biridir ve el işlerini çok sever, bir çeşit derya baykal gibi bişey şık, cicili bicili önerileriniz lazım aciilll lütfen!
Merhaba kızlar, anneme anneler günü, doğum günü derken her sene bir çok hediye aldım. Şimdi düşünüyorum da aklıma önceki aldıklarımdan başka fikir gelmiyo. Kahve makinası, mutfak robotu, kıyafet, kolye, ütü, fırın aldığım hediyeler arasında ve diğerleri de hep benzer şeylerdi. Farklı fikirler bekliyorum sizden, yardım lütfeeen :)