Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
''Anneler günü'' Anne/Kayınvalideye hediye Seramonisi
- Konu Sahibi efftelya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım sen erkek arkadasının gerek yok dedigine bakma sakın. Bırak tanışmayı yada anneler gününü (çünkü henüz e arkdasının annesi) Yeni taşınılan bir eve ilk kez gidildiğinde ufak bir hediye getirme adetdir, ki büyükler bu adetleri daha çok benimser. Bu yüzden kızların da daha önce yazdığı gibi alıcağın hediyenin ev yada mutfak esyası olmasının daha uygun olabilcegini düşünüyorum.
- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
bence çiçek yanında
şık 2 li kahve fincan setlerinden
ya da güzel bir çerçeve götürebilirsin
ya da narlar var bakırdan/camdan/gümüsten ( maddi durumuna göre ) bereket sembolü yeni eve geciyor o tarz bir sey alabilirsin.
Baktım belli bi markanın 2li kutulu fincan setiyle ,6lı kutusuz fincan seti arasında 5tl fiyat farkı var ::) kararsız kaldım o yüzden..narda iyi fikir ama cok iyide tanımıyorum nasıl karsılarlar bilemediğim için..
Ben senin yerinde olsam ne yapardım diye düşündüm.
Önce belirteyim zamanında kendim sadece telefon açtım, aynı şehirlerde değildik. Evlerine giderken de kek şeklinde çiçek almıştım.
Ama senin yerinde olsam küçük bir pasta ve ev eşyası alırdım. Ev eşyası da muhtemelen türk kahvesi makinesi olurdu.
Her anne kahve sever gibime geliyor.
Hem ev eşyası, hem anneler günü hediyesi gibi olabilir sanki bu.
evet bu fikriniz cok hos fincanlara bakma sebebimin altında bır fıncan kahvenın kırk yıl hatrı vardır Sözüne istinaden birde kahve makinesi süpeeer fikir.. alısveriş listeme not aldım bunuda..
mobilyalara uygun bir biblo vazo şekerlik tabak vs bakın
erkek arkadaşınızdan tüyo alabilirsiniz sonuçta evle ilgili..
çok pahalı bir şey olmasına da gerek yok.
çerçeve de olabilir..
ev hediyesi, annneler günü, tanışma..
hepsi birlikte.. bence kalıcı bir şey alsanız daha hoş olur.
ben eşimin ailesiyle tanışmaya gittiğimde, ne yeni bir ev vardı ne de anneler günü..
şık bir şekerlik almıştım..
eşyalarla uyumlu..
gittiğimde görmek hoşuma gidiyor
sanırım dedıgınız gıbı kalıcı hedıye olursa daha ıyı olacak gıbıme gelıyor ..
Ben geçen anneler gününde sadece aramıştım, bu kez hediye almamız gerekıcek,
Ben ıkı annemıze de mor menekşe almak istiyorum, balkona uzun dıkdortgen saksı içinde. saksıyıda şık bir paketletıcem tamam işte, valla bu kadar telaş içinde yaratıcı birşeyler düşünmeye vaktım de kalmadı yaratıcılıgımda, başka zaman artık detaylısı..
menekselerı cok severım ben Önemli olan hatırlamak mutlu etmek bu gıbı gunlerınaslında cok onemı yok ama bu vesileyle mutlu olmalarına sebep olmak cok güzelll..
- 30 Aralık 2009
- 22.871
- 89.009
- 1.123
- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
Canım sen erkek arkadasının gerek yok dedigine bakma sakın. Bırak tanışmayı yada anneler gününü (çünkü henüz e arkdasının annesi) Yeni taşınılan bir eve ilk kez gidildiğinde ufak bir hediye getirme adetdir, ki büyükler bu adetleri daha çok benimser. Bu yüzden kızların da daha önce yazdığı gibi alıcağın hediyenin ev yada mutfak esyası olmasının daha uygun olabilcegini düşünüyorum.
yorum ıcın tesekkurler sımdı hedıye alma fıkrımden daha cok emın oldum..
iki anneme de çiçek yollatacağım...Gurbetteyiz uzağız her iki tarafada...Çiçekleri ben kendim götüremiyorum bari götürsünler adıma çiçekçiler..
Allah kavustursun İnşallah..