canım daha ılk tanısmada hedıye almak cok sacma olur .
sadece evını zıyarete gıttıgın ıcın ve ılk tanısma oldugu ıcın
nezaketen bır cıcek ya da cıkolata nıyetıne lezzet çiçeklerı
alabılırsın .
Hayırlı olsun öncelikle,umarım güzel geçer tanışma..yüklü mevkide bişey alma derim ama yeni eve taşınacaklarsa madem güzel süs eşyası alabilrsin biblo tarzı ,erkek arkadaşının ağzını ara canım..biblo sever mi diye?bence çok hoş olur ..
Bacılarımm aslında hepimizin ortak sorunu bu..
Ben şimdiden düşünmeye başladım kara kara..
Bu arada sorunumu aktarıp fıkırler arasında Anneler Günü hediyesi secmekte cok kararsız yada yenı fikir bulmak ısteyenlere yardımcı olsun istedim..Bir kadını en iyi başka bir kadın anlar..Anneler kayınvalıdeler gelinler görümceler el ele verip beyin fırtınası yaratalım..
Benım derdime gelince..
Bi erkek arkadaşım var beni annesiyle tanıştırmak istiyor..Tanıstırmak ıstedığı donemde ayrıca yenı evlerıne geçecekler..Yeni tasınmıs olacaklar..Bende yakın oldugu ıcın en uygun tarıh anneler gunu olsun istedim :) Anlayacagınız işimiz cok zor..
aynı gun erkek arkadasımı Teyzem ve annem ıle tanıstırmak ıstıyorum..EEe onlarıda ziyaret etmek gerek tabi
Cevaplar için teşekkür ederim..Hediye almayı dusunmemın sebebi aslında daha öncesinde telefon dialogumuz,hakkımdaki güzel düşünceleri,kucuk el emegı hedıyelerı ve ablalarından aldıgım pahada ağır altın bi kolyeye teşekkür etme dusuncesıne istinaden..Tanımadan bu kadar benımsemiş olmaları benı cok mutlu ettıgınden doğan mutlu etme isteği..
sen kimseyi dinleme canın ne istiyorsa, içinden ne geliyorsa onu al. Ben de geçen hafta evlerine tanışmaya gittim kimi dedi gitme gitmen uygun değil, kimi dedi hediye götür kimi dedi hediye götürme bende abartılı olmasın diye sadece pasta alıp gittim oysa ki kahvaltı seti almıştım onu götürecektim ama sırf başkalarının sözünü dinlediğim için aldığım hediyeyi götürmedim ve kadın çıkarken bana çeyrek verdi keşke de götürseymişim çok pişman oldum
sen kimseyi dinleme canın ne istiyorsa, içinden ne geliyorsa onu al. Ben de geçen hafta evlerine tanışmaya gittim kimi dedi gitme gitmen uygun değil, kimi dedi hediye götür kimi dedi hediye götürme bende abartılı olmasın diye sadece pasta alıp gittim oysa ki kahvaltı seti almıştım onu götürecektim ama sırf başkalarının sözünü dinlediğim için aldığım hediyeyi götürmedim ve kadın çıkarken bana çeyrek verdi keşke de götürseymişim çok pişman oldum
biblo süs tarzı bişey uygun olur diye düşünüyorum hem yeni evmiş,güzel bir çerçeve yada tablo falanda olabilir,erkek arkadaşınında fikrini al annesi nelerden hoşlanır
canım bır cıcekle pastayla da tesekkur edebılırsın .ılla maddı acıdan yuklu deger tasıyan hedıye almana gerek yok .
hanı 2.3. bulusma olsa degerlı maddı yada menevı bır hedıye al dıyecegım ama ,telefonda da gorussenız
ılk gorusmede cıcekten pastadan oteye gıtme derım .
buda nezaketen bır davranıs olarak algılanır zaten ,hedıye olarak algılanmaz .
agırlıgını koru derım ,cok meraklıymıs gıbı gorunme bence.
ben de bı kere boyle hataya dusecektım de annem cevırdı yoldan benı
ben de lezzet cıceklerı yaptırmıstım ayıreyetten guzel bır canta almıstım .
annem de kızdı "oglanı ıstemıye gıdıyorsun galıba "dıye tepkı gosterdı
haklıydı bence .meraklı gıbı gorunebılırsın canım en ıyısı cıcek al yeter .
dedıgım gıbı daha orjınal olsun ıstıyorsan bonny food lezzet cıceklerı yaptır .
cıkolata cıcegı bı arada olsun
ben olsam ilk etapta hediye falan götürmezdim, 1 kutu çikolata yeterli, illaki birşey götürmek istiyorsan zevkli güzel bir fincan takımıda olabilir, sonuçta herzaman kullanılacak bir hediye, abartmamışta olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?