• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Anneler günü'' Anne/Kayınvalideye hediye Seramonisi

efftelya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
3.312
1.572
173
Bacılarımm aslında hepimizin ortak sorunu bu..

Ben şimdiden düşünmeye başladım kara kara..

Bu arada sorunumu aktarıp fıkırler arasında Anneler Günü hediyesi secmekte cok kararsız yada yenı fikir bulmak ısteyenlere yardımcı olsun istedim..Bir kadını en iyi başka bir kadın anlar..Anneler kayınvalıdeler gelinler görümceler el ele verip beyin fırtınası yaratalım..

Benım derdime gelince..

Bi erkek arkadaşım var beni annesiyle tanıştırmak istiyor..Tanıstırmak ıstedığı donemde ayrıca yenı evlerıne geçecekler..Yeni tasınmıs olacaklar..Bende yakın oldugu ıcın en uygun tarıh anneler gunu olsun istedim :) Anlayacagınız işimiz cok zor..

aynı gun erkek arkadasımı Teyzem ve annem ıle tanıstırmak ıstıyorum..EEe onlarıda ziyaret etmek gerek tabi:15:

canım daha ılk tanısmada hedıye almak cok sacma olur .
sadece evını zıyarete gıttıgın ıcın ve ılk tanısma oldugu ıcın
nezaketen bır cıcek ya da cıkolata nıyetıne lezzet çiçeklerı
alabılırsın .

Hayırlı olsun öncelikle,umarım güzel geçer tanışma..yüklü mevkide bişey alma derim ama yeni eve taşınacaklarsa madem güzel süs eşyası alabilrsin biblo tarzı ,erkek arkadaşının ağzını ara canım..biblo sever mi diye?bence çok hoş olur ..

canım daha ılk tanısmada hedıye almak cok sacma olur .
sadece evını zıyarete gıttıgın ıcın ve ılk tanısma oldugu ıcın
nezaketen bır cıcek ya da cıkolata nıyetıne lezzet çiçeklerı
alabılırsın .

Hayırlı olsun öncelikle,umarım güzel geçer tanışma..yüklü mevkide bişey alma derim ama yeni eve taşınacaklarsa madem güzel süs eşyası alabilrsin biblo tarzı ,erkek arkadaşının ağzını ara canım..biblo sever mi diye?bence çok hoş olur ..

Cevaplar için teşekkür ederim..Hediye almayı dusunmemın sebebi aslında daha öncesinde telefon dialogumuz,hakkımdaki güzel düşünceleri,kucuk el emegı hedıyelerı ve ablalarından aldıgım pahada ağır altın bi kolyeye teşekkür etme dusuncesıne istinaden..Tanımadan bu kadar benımsemiş olmaları benı cok mutlu ettıgınden doğan mutlu etme isteği..:29:

bence de çiçek gayet yerinde bir hediye olur bir de yanına giderken pasta alabilrsin.

Zaten ilerde kayınvaliden olunca bu iş rutine binecek hediye fikirlerini o zamana saklarsın

önce bir sorun sevgilinize evde ihtiyaç olan eksik annesinin sürekli yakındığı birşey varmı bizimkisi el blendırından şikayet eder dururdu ben hem anneme hem kayınvalideme almıştı ayrım olmasın diye bu sene ne yaparım bilemiyorum birer kıyafet alıyım yeter sanırım:44:

Bacılarımm aslında hepimizin ortak sorunu bu..

Ben şimdiden düşünmeye başladım kara kara..

Bu arada sorunumu aktarıp fıkırler arasında Anneler Günü hediyesi secmekte cok kararsız yada yenı fikir bulmak ısteyenlere yardımcı olsun istedim..Bir kadını en iyi başka bir kadın anlar..Anneler kayınvalıdeler gelinler görümceler el ele verip beyin fırtınası yaratalım..

Benım derdime gelince..

Bi erkek arkadaşım var beni annesiyle tanıştırmak istiyor..Tanıstırmak ıstedığı donemde ayrıca yenı evlerıne geçecekler..Yeni tasınmıs olacaklar..Bende yakın oldugu ıcın en uygun tarıh anneler gunu olsun istedim :) Anlayacagınız işimiz cok zor..

aynı gun erkek arkadasımı Teyzem ve annem ıle tanıstırmak ıstıyorum..EEe onlarıda ziyaret etmek gerek tabi:15:

ilk tanısma ise güzel bir çiçek mantıklo olur...annenni sen daha iyi tanırsın ihtiyacı olan bir şeyi alırsın

sen kimseyi dinleme canın ne istiyorsa, içinden ne geliyorsa onu al. Ben de geçen hafta evlerine tanışmaya gittim kimi dedi gitme gitmen uygun değil, kimi dedi hediye götür kimi dedi hediye götürme bende abartılı olmasın diye sadece pasta alıp gittim oysa ki kahvaltı seti almıştım onu götürecektim ama sırf başkalarının sözünü dinlediğim için aldığım hediyeyi götürmedim ve kadın çıkarken bana çeyrek verdi keşke de götürseymişim çok pişman oldum :50:

Cevaplar için teşekkür ederim..Hediye almayı dusunmemın sebebi aslında daha öncesinde telefon dialogumuz,hakkımdaki güzel düşünceleri,kucuk el emegı hedıyelerı ve ablalarından aldıgım pahada ağır altın bi kolyeye teşekkür etme dusuncesıne istinaden..Tanımadan bu kadar benımsemiş olmaları benı cok mutlu ettıgınden doğan mutlu etme isteği..:29:

canım bır cıcekle pastayla da tesekkur edebılırsın .ılla maddı acıdan yuklu deger tasıyan hedıye almana gerek yok .
hanı 2.3. bulusma olsa degerlı maddı yada menevı bır hedıye al dıyecegım ama ,telefonda da gorussenız
ılk gorusmede cıcekten pastadan oteye gıtme derım .
buda nezaketen bır davranıs olarak algılanır zaten ,hedıye olarak algılanmaz .
agırlıgını koru derım ,cok meraklıymıs gıbı gorunme bence.
ben de bı kere boyle hataya dusecektım de annem cevırdı yoldan benı :1:
ben de lezzet cıceklerı yaptırmıstım ayıreyetten guzel bır canta almıstım .
annem de kızdı "oglanı ıstemıye gıdıyorsun galıba "dıye tepkı gosterdı :1:
haklıydı bence .meraklı gıbı gorunebılırsın canım en ıyısı cıcek al yeter .
dedıgım gıbı daha orjınal olsun ıstıyorsan bonny food lezzet cıceklerı yaptır .
cıkolata cıcegı bı arada olsun :9:

Son düzenleme:
sen kimseyi dinleme canın ne istiyorsa, içinden ne geliyorsa onu al. Ben de geçen hafta evlerine tanışmaya gittim kimi dedi gitme gitmen uygun değil, kimi dedi hediye götür kimi dedi hediye götürme bende abartılı olmasın diye sadece pasta alıp gittim oysa ki kahvaltı seti almıştım onu götürecektim ama sırf başkalarının sözünü dinlediğim için aldığım hediyeyi götürmedim ve kadın çıkarken bana çeyrek verdi keşke de götürseymişim çok pişman oldum :50:

kımseyı dınlemeyecek ıse ,konu sahıbı boyle konu acmazdı zaten .
demek kı fıkırlerımızı onerılerımızı beklıyor .
bız de onerılerımızı sunuyoruz .tabıkı konu sahıbı canı ne ısterse onu yapacak ,
ama "sen kımseyı dınleme "derken o zaman kımse yorum yapmasın gıbı bırsey olur

genelde buraya fikir almak için konu acılıyor kararsız kalmıs bellıki danısmak istemiş...sonucta senınkıde bir fikir değil mi senide dinlemesın o zaman

madem burdaki bayanları eleştiriyorsan ozaman bu forumda işin ne, burada herkes herşeyi paylaşıyor, fikir alıyor, sen pişman olduysan, işine yaramayan fikirler olduysa durma forumda

yorumlar ıcın teşekkürler..Arkadaşta yasadıgı durumdan ötürü pişmanlıgını paylasmıs.. Herkes fıkrını beyan etmekte özgürdür..Sonucta farklı fikir teatisinde bulunmak adına açtığım bi konudur..Herkes deneyimlerini ve fikirlerini paylaşmaktan cekinir bu durumda..Sizlerde istediğiniz tepkiyi vermekte özgürsünüz tabiki ama konunun tartısmaya donusmesınden cekınıyorum..Lütfen konuya devam edebilir miyiz?

biblo süs tarzı bişey uygun olur diye düşünüyorum hem yeni evmiş,güzel bir çerçeve yada tablo falanda olabilir,erkek arkadaşınında fikrini al annesi nelerden hoşlanır

ben olsam ilk etapta hediye falan götürmezdim, 1 kutu çikolata yeterli, illaki birşey götürmek istiyorsan zevkli güzel bir fincan takımıda olabilir, sonuçta herzaman kullanılacak bir hediye, abartmamışta olursun

biblo süs tarzı bişey uygun olur diye düşünüyorum hem yeni evmiş,güzel bir çerçeve yada tablo falanda olabilir,erkek arkadaşınında fikrini al annesi nelerden hoşlanır

bu konuda yardımcı olmuyor gereklı olmadıgnı soyledı..Ben anneme en guzel hediyemi götürüyorum deyip cıkıyor işin içinden..:30: ailesinden ablalarada danışsam muhtemelen aynı tepkıyı verır :48:

canım bır cıcekle pastayla da tesekkur edebılırsın .ılla maddı acıdan yuklu deger tasıyan hedıye almana gerek yok .
hanı 2.3. bulusma olsa degerlı maddı yada menevı bır hedıye al dıyecegım ama ,telefonda da gorussenız
ılk gorusmede cıcekten pastadan oteye gıtme derım .
buda nezaketen bır davranıs olarak algılanır zaten ,hedıye olarak algılanmaz .
agırlıgını koru derım ,cok meraklıymıs gıbı gorunme bence.
ben de bı kere boyle hataya dusecektım de annem cevırdı yoldan benı :1:
ben de lezzet cıceklerı yaptırmıstım ayıreyetten guzel bır canta almıstım .
annem de kızdı "oglanı ıstemıye gıdıyorsun galıba "dıye tepkı gosterdı :1:
haklıydı bence .meraklı gıbı gorunebılırsın canım en ıyısı cıcek al yeter .
dedıgım gıbı daha orjınal olsun ıstıyorsan bonny food lezzet cıceklerı yaptır .
cıkolata cıcegı bı arada olsun :9:

ama ben yeri ve zamanı oldugunu dusundugum ıcın hediye almak ıstıyorum..zAten hedıyenın yanında mutlaka cıcek almak gereklı dıye dusunuyorum..:24: ama alacagım hedıyenın ne olur uygunlugu konusunda tereddutlerim oldugu ıcın buradayım.. Yani onların gözünde böyle algılanmak hoş olmaz tabiki ama gerçekten içimden gecen bu..Anneler gununde sevındırmek ıstıyorum..

Son düzenleme:
ben olsam ilk etapta hediye falan götürmezdim, 1 kutu çikolata yeterli, illaki birşey götürmek istiyorsan zevkli güzel bir fincan takımıda olabilir, sonuçta herzaman kullanılacak bir hediye, abartmamışta olursun

hımmm bencede kahve fıncanı fikri aklıma yattı ;) yinede farklı fikirlere açık kalalım..Belki başka arkadaşlarda faydalanmak ıster..

Ben senin yerinde olsam ne yapardım diye düşündüm.

Önce belirteyim zamanında kendim sadece telefon açtım, aynı şehirlerde değildik. Evlerine giderken de kek şeklinde çiçek almıştım.

Ama senin yerinde olsam küçük bir pasta ve ev eşyası alırdım. Ev eşyası da muhtemelen türk kahvesi makinesi olurdu.

Her anne kahve sever gibime geliyor.

Hem ev eşyası, hem anneler günü hediyesi gibi olabilir sanki bu.

mobilyalara uygun bir biblo vazo şekerlik tabak vs bakın
erkek arkadaşınızdan tüyo alabilirsiniz sonuçta evle ilgili..
çok pahalı bir şey olmasına da gerek yok.
çerçeve de olabilir..

ev hediyesi, annneler günü, tanışma..
hepsi birlikte.. bence kalıcı bir şey alsanız daha hoş olur.

ben eşimin ailesiyle tanışmaya gittiğimde, ne yeni bir ev vardı ne de anneler günü..
şık bir şekerlik almıştım..
eşyalarla uyumlu..
gittiğimde görmek hoşuma gidiyor

Ben geçen anneler gününde sadece aramıştım, bu kez hediye almamız gerekıcek,

Ben ıkı annemıze de mor menekşe almak istiyorum, balkona uzun dıkdortgen saksı içinde. saksıyıda şık bir paketletıcem tamam işte, valla bu kadar telaş içinde yaratıcı birşeyler düşünmeye vaktım de kalmadı yaratıcılıgımda, başka zaman artık detaylısı..

Back