- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- Konu Sahibi denizliligenc1995
merhaba arkadaşlar ben Anaokulu öğretmeniyim ve yüksek lisans yapıyorum. Yüksek lisans yaparken dersimiz gereği hocamız bir ilkokula gönderdi. Çıkışta servise gitmeye çalışan bir 1. Sınıf öğrencisini pislik herifin biri kaçırmaya çalıştı. Çocuğu arabasına bindirmeye çalıştı. Ben uzaktaydım. Hiç görmedim. Bağırışlara gittim. Adamı yakaladılar adam o sırada tekrar kaçtı. Dün oldu bu olay. Adam kapının önünde bekliyormuş. Elini kolunu sallayarak. Psikolojik olarak çok kötü oldum. Evli değilim ama mesleğim gereği çocukları çok seviyorum. Resmen kendi çocuğum bu olayı yaşadı gibi hissediyorum. İçim acıyor. Okul müdürü ve öğretmenler velilere mesaj atıp bu kaçırma olayını haber verdi. Çocuklar iyi ama böylesi bir olay oldu diye. Evden dışarı çıkmak istemiyorum artık. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Denizli’de yaşıyorum. Bu olay Denizli de meydana geldi. Şuanda çok kötüyüm sizlerle dertleşmek istedim. kendime gelemedim. Sizlerle paylaşmak istedim. Mesleğimi bırakıp, okulu bırakıp herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyorum. İstifa etmek ve yüksek lisansı bırakmak istiyorum. Çok kötüyüm özellikle konu açmak istedim çünkü anneler var burada. Çok dikkatli olun. Cevap veremezsem hemen şimdi işe gideceğim ilçeye. Yolda telefon çekmiyor. Gelince yazacağım.