• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler bir fikir verinnn.....................

meltem_eymen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
703
0
46
Ankara
Arkadaslar 1 yasında oglum var erken dogmustu suanda 1 yasında olmasına ragmen 8 kg cok zayıf yürümeyedde basladı hiç durmuyor nasıl kilo aldırabilirimm balık yagı falanmı içirsem yemeside iyi cok iştahlı degil ama oyunla falan yedirmeye calısıyoruz fikirleririzi bekliyorumm

Arkadaslar 1 yasında oglum var erken dogmustu suanda 1 yasında olmasına ragmen 8 kg cok zayıf yürümeyedde basladı hiç durmuyor nasıl kilo aldırabilirimm balık yagı falanmı içirsem yemeside iyi cok iştahlı degil ama oyunla falan yedirmeye calısıyoruz fikirleririzi bekliyorumm

Merhaba canım çocuğunun kilosu çok düşük değil 10 kilo olması daha iyi olurdu yaşına uygun olarak, ama bu sınırın çok altında değil. Bence balık yağı içirmektense balığı yedirmeye çalış. Dişleri çıkmıştır nasılsa. Çünkü bir uzman balık yağını içireceğinize balığı yedirmeye çalışın demişti, balık yağlarının içinde mutlaka eklenmiş katkı maddeleri de vardır nasılsa.Elinden geldiğince evde hazırladığın şeyleri vermeye çalışırsan daha sağlıklı yetişir bebeğin inşallah...:40:

öylemi dersin birde sürekli oyunla yemek yiyoruz bünyesimi kabul etmiyor acaba iştahla yemiyor ya

Canım benim kızımda öyle bugün aç geziyor desem yeridir, çok seçiyor yemekleri ama yine de dışardan vermiyorum,alışsın ev ortamında hazırlanan doğal sağlıklı yemeklere istiyorum. Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki maalesef her şey şüpheli neredeyse, kendi hazırladıklarımızın içerisinde ne olduğunu biliyoruz en azından...

önemli olan sağlıklı olması bence kilosu normal

Back