Bebek Beslenmesi Anneler bi el atın konuma

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
34
Slm arkadaşlar, kizim 20 Aylık maşallahi vardi yemeğini yediriyordum her giren çok tatlı tombiş bi bebek diyodu 2 -3 ay önce yeni evime taşındım. burda da aynıydı geçen gün,parka falan goturdum.apt önünde kadınlar oturuyordu,onlarla konuştum dediler kızın kaç yaşında falan sonra dediler çok tombiş bi bebek çok güzel bakmissin(obez falan değil ) eve geldik çocukta iştah falan yok 3 gündür su dışında bir kaşık bile yemek yemedi 1.5 kilo zayifladi 3 gün içinde sürekli ağlıyo, huysuz,gece sabaha kadar uyumuyo dr goturdum. bi sorun yok dedi.. allah rizasi için bi yardım edin ne yapayım kızım sürekli ağlıyo hiç bişey yemiyo napıcam ben

Ayetel kursi okuyun bol bol, tombik zayif butun bebekler yogun bakislardan cok cabuk etkilenirler. ayrica banyo yaptirinca da ciddi bi rahatlama sagliyor

namaz dularının hepsini oku, nazar ayetleri de oku geçmiyor diye düşünme devamlı oku, belki ağırdır nazarı çocuğun, ama bu arada başka doktora götürmeyi de ihmal etmeyin,başka doktora da bakın

gelecek sefere çocuğunun yaşını 2 yaş büyük söyle, vah vah desinler... sadaka falan ver bu arada.

Ben de kizim tombik olmasa da yemek yerken cogu kisi iyi yiyor diye koniaurlar hep korkarim. Ama aliskanlik oldu bende disari cikarken ayakkabisini giydirdigim an ayetel kursu felak nas okurum muhakkak. Bir de merdivenden inene kadar kendimce turkce bir dua okurum bir zamanlar bir yerlerden ogrendigim. Rabbim evlatlarimizi gozlerden nazarlardan korusun. Rabbim sifa verain evladiniza. Dis veya baska sikintiai olabilir mi? Gerci dr.a goturmissunuz sanirim ama diste dr.lar pek bisey demiyor

evden çıkarken bi ortama girerken felak nas surelerini okuyun....allah bağışlasın bu arada...

Canım şöyle seçenekler var
Mutlaka aklına ilk gelen nazar. Değilmiş olabilir mi olabilir. Bol bol okuyun kızınıza
Ikincisi 18-36 ay arası 2 yaş sendromuna girebiliyorlar.22 aylık kızım var 2 yaş sendromundayız ve evde terör estiryor
Üçüncüsü eksik olan Dişi varsa diş çıkartıyor olabilir iştah keser ağrı yapr
Dördüncüsü her zaman yaptığı alışkanlıktan vazgeçiyorsa onun etkisi olabilir. Misal biz tuvalet eğilimindeyiz.
Üstüne gitmeyin kendi haline bırakın

Ya canim benim uc gunde vermemistir 1,5 kiloyu..yani umarim oyledir eger eminsen bu kadar hizli kilo verdigi icin acilen doktora goturmelisin
3 gundur bisey yememesi hic sorun deil cok iyi yesede birden keyfizlesir istahi kapanir 1 haftada yemez okur yani bu normal ama 3 gun yememeyle 1 kilo vermesi normal deil bence doktora bu hizli kilo verme olayini altini cizerek soyle cok onemli

Geçenlerde kilosu na bakmissin bide dün Dr giderken baktık 3 gün içinde vermiş canım Dr söyledim canım ama hiç umursamadi devlet hastanesine goturdum çok kalabalıktı Dr ilgilenmedi

Yok canım dış değil bugüne kadar hoc dış ağrısında böyle olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…