Çocuk Hastalıkları anneler bi bakar mısınız?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
kızım ilk dişini 4.5 aylıkken çıkardı o günde beri diş çilesi bitmedi iştahsızlık huzursuzluk.kızım şimdi 9.ayına girdi ve 8.dişi bekliyoruz.merak ettiğim azılar daha zormuş hemen çıkarmı yoksa 1 yaşından sonra mı çıkar?diş sırasına göre şimdi azılar geliyor korkulu rüyam oldu bu diş çünkü kızım çok zor çıkarıyor.benimle aynı durumda olan var mı?teşekkürler

arkadaşım benim kızın da ilk dişini 3.5 ayda çıkardı. ogünden beri sürekli dişi çıkıyor. 1 yaşında 8 dişi vardı.ama azılar daha zor çıkıyor.çıkmadan 2 ay önce çilesi başlıyor şimdi 14 aylık 3 azısı çıktı köpekleri de aynı anda geliyor inanamazsın. kendini çok sıkıyor dişi çıkarken. geceleri huzursuz. artık ben de biran önce bitsin istiyorum diş çilemiz.

önce azılar sonra köpekler normalde ama benim kız azı ve köpekleri beraber çıkarıyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…