Anneler bi bakar mısınız?

kelebekbiranne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2023
3
2
1
33
Merhabalar. 7 aylik kız bebeğim var. Bana karşı ilgisiz olduğunu hissediyorum. Babasina çok düşkün. Bunu normal karşılıyorum.kiz cocuklari zaten babaya düşkün olurmuş.ama yani o kadar vakit geçiriyorum onunla, o kadar oynuyorum. Bana karşı soğuk duruyor. Tabi karşılık bekleyerek yaptiğim işler değil. Onu zaten çok seviyorum. Ama bikaç Ay önce çalışmaya başladım. yarım gün bakiciya bırakıyorum. Eve geldiğimde bana öyle bi gülümsüyor. Sonra pek umrunda değilim. Bakiciya bile daha çok gülüyor. Demek ki bakıcı kötü davranmıyor. Bu güzel bir şey ama ben de o güzel gülüşleri haketmiyor muyum ? Sanki 3-5 saat daha bakiciyla vakit gecirse annem nerde demez gibi...Nerde yanlış yapıyorum acaba? Hem ev işleri hem dışarıda iş hem de ona yetişmeye çalışıyorum. Yorgunluğumu hissedip negatif bi enerji mi alıyor. Ya da onu ağlatan , hoşuna gitmeyen işleri hep ben yapmak zorunda kalıyorum. Üstünü değiştirmek, bezini değiştirmek gibi. O işleri yaparken onu rahatsız ettiğim için mi bana soğuk. Ya da çok çok vakit geçirdiğimiz için benden bıkıyor mu sizce?

Bebek bu daha bir şey anlamaz ki benim oğlum da babasına düşkün sabahtan akşama ben ilgileniyorum geceleri ben kalkıyorum eşim haftanın 7 gunu çalışıyor akşam geç geliyor geldiği an çocuk çığlık çığlığa seviniyor gülücükler atıp aguluyor ki eşim ilgili bir baba değildir çoğu zaman çocukla ilgilenmekten kaçar
Beni sevmiyor gibi bir şey hiç düşünmedim ben öyle bir şeyin olması mümkün değil

Benim bebeğimde 6 aylık. Aynı şekilde işe gidiyorum geliyorum. Babasına daha düşkün, ona daha çok gülüyor. Bende beni pek sevmediğini düşünüyorum bazen. Ancak haftasonu biraz fazla ilgilenince durum değişiyor. Sanırım ise gittigimiz için bize tavır yapiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…