- 1 Aralık 2023
- 3
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi kelebekbiranne
Merhabalar. 7 aylik kız bebeğim var. Bana karşı ilgisiz olduğunu hissediyorum. Babasina çok düşkün. Bunu normal karşılıyorum.kiz cocuklari zaten babaya düşkün olurmuş.ama yani o kadar vakit geçiriyorum onunla, o kadar oynuyorum. Bana karşı soğuk duruyor. Tabi karşılık bekleyerek yaptiğim işler değil. Onu zaten çok seviyorum. Ama bikaç Ay önce çalışmaya başladım. yarım gün bakiciya bırakıyorum. Eve geldiğimde bana öyle bi gülümsüyor. Sonra pek umrunda değilim. Bakiciya bile daha çok gülüyor. Demek ki bakıcı kötü davranmıyor. Bu güzel bir şey ama ben de o güzel gülüşleri haketmiyor muyum ? Sanki 3-5 saat daha bakiciyla vakit gecirse annem nerde demez gibi...Nerde yanlış yapıyorum acaba? Hem ev işleri hem dışarıda iş hem de ona yetişmeye çalışıyorum. Yorgunluğumu hissedip negatif bi enerji mi alıyor. Ya da onu ağlatan , hoşuna gitmeyen işleri hep ben yapmak zorunda kalıyorum. Üstünü değiştirmek, bezini değiştirmek gibi. O işleri yaparken onu rahatsız ettiğim için mi bana soğuk. Ya da çok çok vakit geçirdiğimiz için benden bıkıyor mu sizce?