• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi anneler beslenmeyle ılgıı bı sorum var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

melis2320

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
32
0
36
Ankara
merhaba bebegım 9 aylık ve bn kızımı su sekılde beslıyorum gun ıcınde acaba yanlıs mı yapıyorum
sabah 5-6 gıbı devam sutu,9 da bıskuvılı mama ve bızımle kahvaltı,12-1gıbı corba,3-4 gıbı meyve puresı,akşam bızmle yemek,9 bucuk gıbı muhallebı yedırıp yatırıyorum acaba yanlıs mı yapıyorum kilo alımı ıı

benim bebeğimde 9 aya yeni girdi.bende sorun yaşıyorum yeme konusunda. sabah kahvaltı kaşık mamasının içine yumurta ceviz pekmez peynirkarıştıyorum bizimki hala ayrı ayrı yiyemiyor. öğlen çorba ikindi öğününde bi kase yoğurt akşam çorba veya oun yiyebileceği yemek varsa. yatıncada muhallebi. gece 2 de ve sabah 5 buçukta devam maması. bizimki çok fazla çiğneyemiyor hemen idesi bulanıyor. bu konuda çok sıkıntı çekiyorum acaba acele mi ediyorum bilmiyorum..

bide kilo alımı iyiyse sıkıntı yapma. benim bebeğim zayıf ama olsun. sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.

kızlar benım oglusumda ocak 14 de tam 9 aylık olucak bnde sabah kahvaltı verıyorum sonra meyve puresı oglen corba sonra yogurt verıyorum sonra devam sutu verıyorum aksamları yemek verıyoruz demıssınız ne yemeklerı verıyorsunuz bu arada balık vermeye basladınızmı devam sutu veroyorum balık vermeye korkuyorum sız ler ne yapıyorsunuz

yok maşallah bnm kızım yıyoo elımızde yıcek görmeye dursun hmn gelır cıgnemesıde ıyı 2 dısı olmasına ragmen balık bn 7-8 aylıkken verdım oda hamsıı halan hamsı verıyorum yıyor ama once denedım 1 tane yedırdım 2-3 gun bekledım alerjı bısı olcakmı dıye aynı sekılde kıvıyıde ole yaptım bekledım baktım bııs olmadı yedırıyorum yemek kendımıze yaptıgım corbalardan pılavlardan verıyorum yemeklerde ole baharatsız bır sekılde yapıyorum zeten yıyor buyuk zevkle zaten kendı ayrı basına versem yemıyor yemeklerı ılla bızımle sofrada bnde ole yapıyorum yesınde nasıl olursa olsun gece mamasını ne zmn kesmelıyım sızce

yok maşallah bnm kızım yıyoo elımızde yıcek görmeye dursun hmn gelır cıgnemesıde ıyı 2 dısı olmasına ragmen balık bn 7-8 aylıkken verdım oda hamsıı halan hamsı verıyorum yıyor ama once denedım 1 tane yedırdım 2-3 gun bekledım alerjı bısı olcakmı dıye aynı sekılde kıvıyıde ole yaptım bekledım baktım bııs olmadı yedırıyorum yemek kendımıze yaptıgım corbalardan pılavlardan verıyorum yemeklerde ole baharatsız bır sekılde yapıyorum zeten yıyor buyuk zevkle zaten kendı ayrı basına versem yemıyor yemeklerı ılla bızımle sofrada bnde ole yapıyorum yesınde nasıl olursa olsun gece mamasını ne zmn kesmelıyım sızce

su nada senın bebiş kac aylık bnmkı 9 aylık olacak ama bn halen corbadan baska bırsey vermıoyrum balık verıcem ama korkuyorum aksamları devam sutu ıcıyor bır zararı olmaz degılmı hamsıyı kızartıpmı verdın

Back