Bebek Beslenmesi anneler bebegini ayakda gezdirerek emziren var mi?acil yardim istiyorum.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
sen yolun başaındasın..
şimdi dikkati daha çabuk yönlendirilebiliyor..belli bi periyot oluşturursun mesela ona uymaya çalışırsınız çok kasmadan..
ama şuda bi gerçekki erkek bebeler çok düşkün oluyorlar memeye..

çok hoş, bebeklerin işi gücü yalancı cıkarmak zaten. bende bir arkadaş grubuna benimkinden için huysuz beni şöyle yoruyor böyl yoruyor diyorum, kimse inanmıyor. çünkü bebeğim gülücükelr saçıyor sesizce oturuyor yada öyle yerlerde. illa beni yalancı çıkartacak

bende her istediğinde veriyorum :) ayakta gezme derdimiz bitti ama ben bazen geziyorum oturmayı sevmem. ama zor oluyor ağırlaştı artık

yolun basindamiyimm:18:ama b en cok yoruldum biseyde yemiyo sadce beni emmek istiyo ama ben cok yoruldum artik sutten kesesim bile geliyo .ama daha cok kucuk olmaz tabi napcam bilmiyorum sadece bir an once bitsin bu ayakda emzirme isi onu istiyorum.

evet canım aynen öyle
benim kızım sağolsun herkesin yanında çok akıllı uslu oturur kimseye inandıramam neler yaptığına
sonra eve geliriz sabahlara kadar ağlar
nazar mı alıyoruz nedir anlamadım gitti

cnm farklı şeylerle ilgisini dagıtmaya çalışabilirsin emzik niyetine kullanmaması için.emzizrirken de bacakları çıplak emzirmeyi dene bebekler çok hoşlanıyor bacaklarının çıplak olmasından altının degişmesinden:)belki işe yarar:)Allah yardımcın olsun inş düzelir

bebnım bebegımde aynı durumda 1aylıkken basladık bızde emmek ıstemedı bende bırakmasın dıe ayakta emzırmeye basladım halımı goren guluo sarkı soluorum zıplıorum agzıma oyuncak alıorumsuan 5bucuk aylık aynen devam edıo gece her saat bası uyanıo ama uykusunun arasında oturmama ses etmıo ne zaman normal olucaz bılmıorum ama buna sukur hıc olmazsa anne sutu alıo

oturdugum ulked cok sicak zaten oglumun kol bacak hep acik ama nafile...amin nsallah enkisa surede gecer tesekkur ederim

bnmde halimi gooren bana aciyo onve bn aykda emziriyorm diyrm kimse innmiyo sonra gornce sok gedciryolar.benim gece bari oturmama izin verse bn onada raziyim da oda yok hic duzelmicekmis gibi geliyo.siz yorulmuyomusunz halinzden memnunmusunuz ben pek degilimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…