Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkini de emziremedim hiç
doktora gittiğimde '' bi emzir bakalım niye emmiyormuş'' dedi doktorumuz
orada ilk denememde emdi şok oldum resmen yalancı çıktım
ama sonra farkettim ki
orada sedyenin üstüne oturup emzirmiştim yani yüksekteydim ve kızımın ayakları aşağı sallanıyordu kucağımdan yarı otuur pozisyonda
sonra anladımki oturarak emmek istiyor bi müddet öyle denedim
biberonu da oturtarak ancak içirebildim
bende oyle yaptim herzaman verdim memeyi simdi meme manyAGI oldu sadece emzik gibi tutcam die helk ediyo bni.insallh kisa zamnda duzene girer cunku cok yoruldum.uzulmyin canim bu olasiligida dusunup kendimi hazirlamamm gerek.
ama hazir deglim olcagimida sanmiyorm
sen yolun başaındasın..
şimdi dikkati daha çabuk yönlendirilebiliyor..belli bi periyot oluşturursun mesela ona uymaya çalışırsınız çok kasmadan..
ama şuda bi gerçekki erkek bebeler çok düşkün oluyorlar memeye..
çok hoş, bebeklerin işi gücü yalancı cıkarmak zaten. bende bir arkadaş grubuna benimkinden için huysuz beni şöyle yoruyor böyl yoruyor diyorum, kimse inanmıyor. çünkü bebeğim gülücükelr saçıyor sesizce oturuyor yada öyle yerlerde. illa beni yalancı çıkartacak
oturdugum ulked cok sicak zaten oglumun kol bacak hep acik ama nafile...amin nsallah enkisa surede gecer tesekkur ederimcnm farklı şeylerle ilgisini dagıtmaya çalışabilirsin emzik niyetine kullanmaması için.emzizrirken de bacakları çıplak emzirmeyi dene bebekler çok hoşlanıyor bacaklarının çıplak olmasından altının degişmesinden:)belki işe yarar:)Allah yardımcın olsun inş düzelir
bebnım bebegımde aynı durumda 1aylıkken basladık bızde emmek ıstemedı bende bırakmasın dıe ayakta emzırmeye basladım halımı goren guluo sarkı soluorum zıplıorum agzıma oyuncak alıorumsuan 5bucuk aylık aynen devam edıo gece her saat bası uyanıo ama uykusunun arasında oturmama ses etmıo ne zaman normal olucaz bılmıorum ama buna sukur hıc olmazsa anne sutu alıo