yatarak emdırmeyı denedınızmı yanına uzanarak uykuluyken tam uyanmamışken mesela
bilirim ayakta emzirmenin zorluğunu(( bende bi dönem ayakta gezine gezine emzirmiştim, yoksa almıyodu memeyi (sonra sonra düzeldi ama bende öyle bi bel ağrısı yer etmişti ki, yaşına doğru ancak geçti.. biraz sabredin yapacak bişey yok.. her ay yeni bi huy ediniyorlar, bunu da unutur inşallah.
çok ilginç. ben de ayakta emzirdim bazen başka türlü emmiyordu. odada dolaşa dolaşa emzirdim. ama arada yatarken de kabul ediyordu. zıplatma falan da istemezdi.
mothercare'in (başka markalarda da olabilir) emzirme pozisyonunda da kullanılabilen kangurusu var. normal bağlıyorsun sonra bir omzu düşürüp bebeğin başını yana kaydırıyorsun, emzirme pozisyonuna geçiyor. bununla emzirirebilirsen ayakta hem hoplatmak hem de genel olarak o ağırlığı taşımak daha kolay olabilir.
aynen benimde belim okadar agriyoki yatamiyorum artik.sizin ki nzaman duzeldi acaba?bu aralar ayakda emmek de istemiyo.amudami kalkmami istiyo nedir annlamadimki?ama yok bu sefer taklaya gelmem.
bebeğin sanırım eğlenmek istiyor:)düşünsene hayat onlar için nekadar sıkıcı.benimkide bi ara ayakta emmek istiyordu.dediğin gibi hoplatmamıda istemeye başladı...ben avuç içlerini ayklarını öpünce çok hoşuna giderdi.bende onun dikkatini böyle çekerek kucağımda emzirmeye alıştırdım.şimdi 9 aylık ve her pozisyonda emer...bebeğinin hoşlanacağı bi oyun ,şarkı nebiliyim bişey bulmaya çalışabilirsin.yani emmeyi eğlenceli hale getirmek aslında yapman gereken bence.
aynen benimde belim okadar agriyoki yatamiyorum artik.sizin ki nzaman duzeldi acaba?bu aralar ayakda emmek de istemiyo.amudami kalkmami istiyo nedir annlamadimki?ama yok bu sefer taklaya gelmem.
benimki yeni yeni ellerini sokuyor ağzıma, ben de ham ham yapıyorum gülüyor.. henüz ayak sokma aşamasına gelmedik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?