Gebeliğe Hazırlık Anneler acil yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

asyamdls

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
16
1
24
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım deneyimli anne ve anne adaylarımızdan bilgi almak istiyorum.
Çocuk düşünüyoruz Ben en son reglimi 21 ağustosta gördüm tekrar eylülün 21 de olmam lazımdı olmadı kaşık ağrılarım çok oluyordu kaç kere test yaptım çıkmadı birşey 7 ekimde doktora gittim doktor sağ yumurtalığında pcos görünüyor dedi ve rahim duvarın kalınlaşmış dedi beta hcg istedi 11.6 çıkmıştı hamilesin dedi git 2 hafta sonea gel dedi ben bu 2 hafta içinde kan değerlerime baktırdım çok güzel artıyordu 11.6 , 67.8 , 147 , 529 , 1715 , en son Salı günü gittim doktora tekrar istedi 5172 di kan değerim doktor Altan baktı keseyi gördük bebek daha görünmüyordu be beni korkuttu şüpheli gebelik diye kanı verdikten sonrsa haftasına göre kan değerlin gayet normal dedi sizce pcos engel mi hayırlısyla bebeğimi görebilexek miyim

yoo ben de pcosla hamile kaldım. benim değerim 12bindeyken bile sadece kese göründü bebek görünmemisti 😂😂 ona takılmayın yani.

ben de 5+3 haftalık hamileyken muayenemi e nabıza “gebelik şüphesi” diye girmişti doktor 😂😂 hemen aradım neden böyle girdiniz hamileliğim kesin değil mi diye 😂😂 değeriniz falan gayet iyi.

ben keseyi gördükten 10 gün sonra bebeği, ondan da 7 gün sonra kalp atısını görmüştüm. sıkmayın canınızı 🥰

Gerçekten mi çok teşekkür ederim içimi rahatlatınız buradaki doktorlar çok kötü kaç haftalık olduğumu söylemiyorlar insanlarla ilgilenmiyorlar ve Korkutuyorlar bana cuma günü gel dedi yarın gidicem ama başka bir doktora gidicem inşallah görürüm 3 gündür çok moralim bozuktu çok sağolun

X