anneeeem sakın ölmeeeeee :(

Canim oncelikle gecmis olsun, bence senin kanamalarin ve agrinin sebebi belkide ikiz bebek tasidigindan olabilirmi diye dusundum. Anlamadan birisini kaybetmis olabilirsin cunku genelde bebeklerden biri dusunce ayni anlattigin gibi oluyor.
Bende agustosta dusuk yaptim artik Rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip etsin bana ve tum isteyenlere

bılmem ama pcos sebebıyle sol yumurtalıgım ıkız olabılır demıslerdı ama tek yumurta gozukuyordu dr cok ıyyı herseyı soluyo o yuzden ıkız oldugunu soylemedı yanı tek yumurta dedı. kan pırtısı dusebılırmıs oyle ama 3 tane dustu o kadar buyuk sey nasıl benden dustu anlayammadım tek bıldıgım sey o an wc oturup kolumda serumla aglamak oldu :KK43:

Arkadaşlar yorum yaparken bence farkında kırıcı olabiliyoruz.Buna dikkat etmeliyiz.Aynı şeyi ben de yaşadım 10 haftalıkken hiç sebep yokken kanamam oldu.Bir hafta yattım tuvalet dışında hiç kalkmadım. Progestan ilacını ve iğnesini kullandım.Konu sahibi arkadaş biraz bilinçsiz davranmış tamam ama netice de bebeğine bir şey olabileceği aklının ucundan geçmemiştir.Yaşayan bilir seni çok iyi anlıyorum umarım Allah bebeğinizi sağlıkla size bağışlar.

Arkadaşlar yorum yaparken bence farkında kırıcı olabiliyoruz.Buna dikkat etmeliyiz.Aynı şeyi ben de yaşadım 10 haftalıkken hiç sebep yokken kanamam oldu.Bir hafta yattım tuvalet dışında hiç kalkmadım. Progestan ilacını ve iğnesini kullandım.Konu sahibi arkadaş biraz bilinçsiz davranmış tamam ama netice de bebeğine bir şey olabileceği aklının ucundan geçmemiştir.Yaşayan bilir seni çok iyi anlıyorum umarım Allah bebeğinizi sağlıkla size bağışlar.

destegınız ıcın sagolun. bıde bısı daha sormak ıstıyorum stres uzuntu de cocuqun dusmesıne neden olurmu....

saglikli bi bebekse hiç bi$eycik olmaz canim , tabi uzulmemen daha iyi, bebek hisseder diye hep derler :) , ama embriyo saglikli deilse doga onu otomatikman yok ediyo dr lar hep bunu soyleer ..
bak eskiler anlatir $urdan atladim, burdan zipladim yinede dogdu diye:)

ben hamile oldugumu bilmiyordum, e$imle lcd tv çikarmi$tik ikinci kata merdivenden .. streside oldu uzuntisude ama kizim 5 ya$inda sapa saglam çok $ukur ..

saglikli bi bebekse hiç bi$eycik olmaz canim , tabi uzulmemen daha iyi, bebek hisseder diye hep derler :) , ama embriyo saglikli deilse doga onu otomatikman yok ediyo dr lar hep bunu soyleer ..
bak eskiler anlatir $urdan atladim, burdan zipladim yinede dogdu diye:)

ben hamile oldugumu bilmiyordum, e$imle lcd tv çikarmi$tik ikinci kata merdivenden .. streside oldu uzuntisude ama kizim 5 ya$inda sapa saglam çok $ukur ..

ben kendı aılem yuzunden problemlıyım o yuzden kayn pederım uyarı amaclı bı konusma yapmıstı kendı aılem hakkında o aksam sol tarafıma bı agrı gırmıstı bende kendı aılem tarafını sucladım onlar sorunlu olmasa kayn pederm bnle knusmayacaktı boyle. bnmde sol tarafıma agrı gırmıcektı dedım ıcımden :KK43:

destegınız ıcın sagolun. bıde bısı daha sormak ıstıyorum stres uzuntu de cocuqun dusmesıne neden olurmu....

Canım sen öncelikle rahat ol.Stres tabi ki etkiler.Bol bol dinlen bu arada bitki çaylarından maydanoz ve soğandan bir süre uzak dur.Umarım bebişin anneciğine sıkı sıkı tutunur.

Allah yardımcınız olsun , inşallah yoktur öyle bir şey :KK43:

salı gun 26 subat dogum gunum yarında kontrole gıdcem ınsallah bebısım bana dogum gunu hedıyem olarak karnımda kalmayı tercıh eder :KK43: bugune kadar hıc sevınecegım bı hedıye almadım alanım olmadı. ıns ılk hedıyemı yuzunu bıle gormedıgım bırıcık yavrumdan alırım..

ben ilk defa duydum bence bu minoset olayını bır daha soun ya da ben mı bılmıyorum.ağrı kesici ve diğer ilaçlar çok tehlıkelı dıye bılıyorum bence ıcmemeye özen gösterın

tatım mınoset gebelıkte kullanılabılıyo agrı oldugunda

kızlar pazartesi aksamı karnıma agrı gırdı.9 haftalık hamıleyım.aksam agrı kesıcı attım bıraz gectı kocam ılıskıye gırmek ısteyınce kıramadım dusuk olacagı aklımdan bılre gecmezdı ılıskıyede gırdım sabaha pazatteesı gun sabah devlet has kaldırdılar dr lar resmen gulyo o derece ılgısız bı sıstem var kanaman cogalınca gel dedıler progesteron dıe bı hap verdı yolladı duramadım ozel bı has gıttım o sancıla seruma taktılar saat 9 du. tam serum yarıma geldı lavaboya gıdyım derken bı kılo kan geldı . ıkı tane kan pıhtısı dustu cıger buyuklugunde. aglamaya bASLADIM cocugum dustu dıye hemen dr yanna ındım cocuqumun kalp sesını duyunca dunyalar bnm oldu.. tam 4 gundur dınlenıyorum kan kesıldı o an bı ıkı saat geldı o kadar . pzrtesı kntrolum var ıns tehlıke gecmıstır. hap atıyom ıgne vurduryom sımdı .. allah kımseye yasatmasın. cokkkkk zor acısı :KK43:

tatlım kk da tanıştımız bı arkadasımızın da aynı sekılde cok yoğun kanmaları oldu ama bebışı su anda 4 aylık ve saglıklı
onun detaylı ıncelemede plesenta prevıa teshısı kondu yanı kordon rahım agzını kapamış sende detaylı baktır cnm saın kendını suclama ben kızıma gebelıgımı ögrendıgımde 11 haftalıktı ve bız bebek calışması yapıyoduk duşunnnnnn ılişkı kanama sebebı degıl cnm eger sorunun varsa ondan sonra dıkkat edersınız

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ilk üç ay bir çocuk düşecekse düşer istersen zerre yerinden oynamadan yat. ilk üç aydaki düşükleri kromozom bozukluğu falan olarak değerlendiriyor doktorlar bir düşük olacaksa bu senin yüzünden ya da cinsel ilişki yüzünden olmaz.benimde hamileyim cinsel ilişkim oldu çünkü doktorum cinsellik bir sorun değil demişti bir keresinde çok hafif bir pembelik gördüm doktorumu aradığımda tahriş korkma dedi. ben cinsellik yüzünden bebeğine birşey olduğunu zannetmiyorum internettede araştırdım. minosete gelince zaten hamilelikte tek önerilen ağrı kesici o başkasını önermiyorlar ama doktorun izin vermeden içmen yanlış olmuş her ağrıda ağrı kesici alınmaz belki başka bir sebebi var. zaten senin eğer ilaç ve ilişkiden önce karnın ağrıdıysa bil ki kanaman daha önce başlamıştır o onun ağrısıdır

öncelikle çok geçmiş olsun.bende yaşadım aynısı hemde 3 defa o yüzden biliyorum.mide bulantım çok fazlaydı o yüzden parasetamolu fitil şeklinde kullanmamı söylemişti.2 ay kanamam oldu.artık akışına bırakmıştım.o kanamayla memleketime bile gittim (12 saat) doktor gitme demişti ama ben artık çok yorulmuştum hem korku ilk gebelik hem ağrı vardı.memleketimee gittiğimde orda başka bir doktorla görüştüm bi iğne verdi ismini hatırlamıyorum.o gün kanama kesildi.2-3 olmadı.daha sonra knamsız bi pıhtı düşürüdm.genelde o pıhtıyı istiyorlar hastanedekler.götürdüm korkulacak bişey yok dedi.yatak istrahatı verdiği ve sürekli yattığım için kan içimde birikmiş pıhtı halinde çıkmış.ama çok korkmuştum kocamandı.onun üzerine 12 saatlik yol çekip geri yaşadığım yere geldim.bu arada kanama kesildi arttık.dönünce doktora gittim bebek nasıl duruyomu dediğimde adm çok şaşırdı mucize bebek bu dedi :))) yani ilişkiye girmen filan bahane.allahım ona ömür verdiyse zaten yaşar.inşallah sağlıklı sıhatli kucağınıza alırsınız.

cnm ben 5,5 aylık hamileyim ilişki zorluk çıkarmadı hiç 2 günde 1 olur mutlaka pozisyon ve duruşa dkkt edersen sorun yok erkeklede alakalı ama madem kanaman olmuş sakın deneme herkeste iyi olmayabilir rabbim sağlık versin sanada bebişinede allan iznyle bişi olmaz progestanı ihmal etme ayrıca sürekli yat tuvalet harici kalkmamaya çalış

ben ilk defa duydum bence bu minoset olayını bır daha soun ya da ben mı bılmıyorum.ağrı kesici ve diğer ilaçlar çok tehlıkelı dıye bılıyorum bence ıcmemeye özen gösterın

Arkadaşım hamilelikte kullanılabilen 2 ilaç vardır onlar da minoset ve paroldur. Tabi plus olanları değil normal olanları.

pzrtesı kontrole gıttım tehlıke azalmıs dedı bes gun yattım kımıldamadan .kanamam durdu fılan zaten. sımdı ewımdeyım ıyıyım . sagolsun kynanam baktı bana bes gun . sımdı ıyıyım . ılıskıde pozısyondan dolayı zorlama oldu o yuzden tetıkledı bence. gunduz de temızlık yapmıstım.egıl kalk egıl kalk bıde yuruyuse gıttım hatıme gıttım 1 km yurumustum. ewım 4 katlı merdıvenllerde yordu asansor bozuktu. ewe geldım bıde yemek yaptım aksamına mısafır agırladım. hepsı ust uste bıde gece ılıskı ..... hepsı ust uste gelınce oldu ama hamd olsun suan ııyım . ılıskıdede zorlamadan hafıf hafıf ılıskıye gıryoz yoksa rahıme degdıkce karnıma agrı gırıyor. eskıkı gıbı degıl yanı.

X