anneeeem sakın ölmeeeeee :(

alanyalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
353
10
kızlar pazartesi aksamı karnıma agrı gırdı.9 haftalık hamıleyım.aksam agrı kesıcı attım bıraz gectı kocam ılıskıye gırmek ısteyınce kıramadım dusuk olacagı aklımdan bılre gecmezdı ılıskıyede gırdım sabaha pazatteesı gun sabah devlet has kaldırdılar dr lar resmen gulyo o derece ılgısız bı sıstem var kanaman cogalınca gel dedıler progesteron dıe bı hap verdı yolladı duramadım ozel bı has gıttım o sancıla seruma taktılar saat 9 du. tam serum yarıma geldı lavaboya gıdyım derken bı kılo kan geldı . ıkı tane kan pıhtısı dustu cıger buyuklugunde. aglamaya bASLADIM cocugum dustu dıye hemen dr yanna ındım cocuqumun kalp sesını duyunca dunyalar bnm oldu.. tam 4 gundur dınlenıyorum kan kesıldı o an bı ıkı saat geldı o kadar . pzrtesı kntrolum var ıns tehlıke gecmıstır. hap atıyom ıgne vurduryom sımdı .. allah kımseye yasatmasın. cokkkkk zor acısı :KK43:

Hamileyken ağrı kesici mi içtiniz benmi yanlış okudum çok karışık yazmışsınız bi de kim güldğ kim ilgisiz

tuvaletteyken kanla birlikte çıkan parçalar neydi peki? geçmiş olsun Allah bağışlasın size yavrunuzu

Hamileyken ağrı kesici mi içtiniz benmi yanlış okudum çok karışık yazmışsınız bi de kim güldğ kim ilgisiz

pazatesı aksamı agrı basladı. mınoset atabılyomusum bı tane mınoset attım. agrım azalınca ılıskıye gırdım sabahına da sancıdan hastanelık oldum devlettekı dr lar o kadar ılgısız kı gulumseyerek bakıyorlardı sankı hasta degılde baska bırı varmıs gıbı karsılarında...

kızlar pazartesi aksamı karnıma agrı gırdı.9 haftalık hamıleyım.aksam agrı kesıcı attım bıraz gectı kocam ılıskıye gırmek ısteyınce kıramadım dusuk olacagı aklımdan bılre gecmezdı ılıskıyede gırdım sabaha pazatteesı gun sabah devlet has kaldırdılar dr lar resmen gulyo o derece ılgısız bı sıstem var kanaman cogalınca gel dedıler progesteron dıe bı hap verdı yolladı duramadım ozel bı has gıttım o sancıla seruma taktılar saat 9 du. tam serum yarıma geldı lavaboya gıdyım derken bı kılo kan geldı . ıkı tane kan pıhtısı dustu cıger buyuklugunde. aglamaya bASLADIM cocugum dustu dıye hemen dr yanna ındım cocuqumun kalp sesını duyunca dunyalar bnm oldu.. tam 4 gundur dınlenıyorum kan kesıldı o an bı ıkı saat geldı o kadar . pzrtesı kntrolum var ıns tehlıke gecmıstır. hap atıyom ıgne vurduryom sımdı .. allah kımseye yasatmasın. cokkkkk zor acısı :KK43:

Eşiniz ilişkiye girmek istedi ve siz kıramadınız öyle mi?
Siz 9 aylık hamileyken eşinizin bu denli düşüncesiz davranmasını kınadım şahsen.
Nedir bu erkeklerdeki uçkur düşkünlüğü anlayabilmiş değilim.

pazatesı aksamı agrı basladı. Mınoset atabılyomusum bı tane mınoset attım. Agrım azalınca ılıskıye gırdım sabahına da sancıdan hastanelık oldum devlettekı dr lar o kadar ılgısız kı gulumseyerek bakıyorlardı sankı hasta degılde baska bırı varmıs gıbı karsılarında...

ben ilk defa duydum bence bu minoset olayını bır daha soun ya da ben mı bılmıyorum.ağrı kesici ve diğer ilaçlar çok tehlıkelı dıye bılıyorum bence ıcmemeye özen gösterın

eşini kırmaya çekinme o zaman yoksa çok acı çekersin.benim ağır migrenim var asla ilaç kullanmadım tavsiye etmiyorum

kendi annen hasta olmek uzere zannettim ba$ligi okuyunca :KK43:

bulundugun haftada verilen ilaçdan ve dinlenmekden ba$ka yapabilecek yok maalesef galiba .. paracetamol içebilirsin evet zor durumda kaldiginda ..
ALLAH tamamaina erdirsin, kucaginda gormeyi nasip etsin in$allah
e$inede kizma boyle olacagini bilemezdi , riskli olmayan gebeliklerde dr serbest birakiyor ili$kiyi
tabi sizinki riskli gebelik oluyor bu duurmda nerden bilecekdiniz , 7 ay otursun totosunun ustunde kocan artik :)

Eşiniz ilişkiye girmek istedi ve siz kıramadınız öyle mi?
Siz 9 aylık hamileyken eşinizin bu denli düşüncesiz davranmasını kınadım şahsen.
Nedir bu erkeklerdeki uçkur düşkünlüğü anlayabilmiş değilim.

9 aylık degıl 9 haftalıkkk :KK43: pısman oldummmm zaten dusuk olca aklıma gelmesdıııı..

gecmis olsun canim öncelikle.. ilk düsügüm benimde öyle oldu malesef.. esimle birlikte olduktan sonra hafif kanamam basladi.. 1 hafta boyunca gecmedi sonunda bebegimi kaybettim.. suan yine hamileyim ve ilk 3 ay hic iliskiye girmedik korkudan.. doktorum birsey olmaz iliski düsük tehlikesi yaratmiyor desede..
gerci düsügümde iliskidenmi oldu, hastanede verdikleri ilaclardanmi oldu onuda tam bilmiyorum.. gida zehirlenmesi gecirdim.. hastanede Serum ilac falan vermisti.. belkide ondan oldu bilmiyorum.. antibiotik falanda kullanmistim (hamile oldugumu daha bilmiyordum) 4 gün Sabah aksam antibiyotik almistim..

bebeginin kalp atislarini duyduguna cok sevindim.. hayirlisiyla alirsin kucagina insallah.. esinlede bence bir süre iliskiye girmeyin nolur nolmaz..

Cok gecmis olsun,minesot ilacini kulana biliyorsun banada tüp bebek tedavimde verdiler,ama iliski olayina yaklasma bence,biz 7 ay iliskiye girmedik. Esin idare etcgk artik sende dinlenmene bak.

Gecmis olsun doktorlar gebeligin ilk 3 ayinda zorunlu olmadikca ilac vermiyorlar buna agri kesicide dahil minoset yada herhangi bir agri kesici kullanmak isterseniz doktorunuza danisin.

Benimde düşüğüm olmuştu sebebini bilemedik.Kasık ağrısı oldu ve dediğin gibi bi et parçası düştü.Hemde ikizmiş,ikiz olduğunu öğrenince daha çok üzüldük.Sonra 1 ay içinde tekrar hamile kaldım bu sefer 10 haftalıkken düşük tehlikesi geçirdim.Acildeki dr düşecekse düşer bunu engelleyemeyiz dedi ve progestan hap verdi.Kendi dr.um 2 hafta iğne ve yatak istirahati verdi sadece wc için kalkıyordum yemeğimi eşim yapıp getiriyodu yatağıma.2 haftadan sonra tehlike geçti şimdi bebeğim kucağımda 4.5 aylık :)
Allah sana da kucağına almayı nasip etsin gerçekten zor ve üzücü bi durum :KK43: Ama ne kendini ne de eşini suçlama herşey Allahtan unutma..

ben ilk defa duydum bence bu minoset olayını bır daha soun ya da ben mı bılmıyorum.ağrı kesici ve diğer ilaçlar çok tehlıkelı dıye bılıyorum bence ıcmemeye özen gösterın

ilaç alınmadan önce hamilelik kategorisine bakılması gerekir.minoset hamileyken içilebilecek ilaçlar arasındadır.sakıncası yoktur.

İnşallah düşmemiştir yavrunuz.
Deneyimim olmadığı için yardımcı olamıyorum kusura bakmayın :/
İyi haberlerinizi bekliyoruz..

canım korkma verdikleri ilaçlar normal ama sen bundan sonra yat dinlen

bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ikizlerime....16 haftamda öyle böyle değil 1 hafta kanamam oldu sakinleştirici bile verildi bana...

bir gebelik için yaşanabilecek her kötü şeyi yaşadım.....ama rabbim verecekse veriyor.....

minoset içebilir hamişler parol de içebilir ayrıca....

sonrasında lekelenmelerde olabilir cnm sıkılma....önemli olan bebeğin gelişimi

hamilelikte minoset ve bunnun giibi agrı kesiciler içilebiliyor bende kullanmıstım tabi doktor tavsiyesiyle bebege herhangi bi zararı yok buarada gecmiş olsun :S üzüldüm dikkat edin eşinizde biraz anlayıslı olsun canım bu ne böyle doktor siz e ilk 3 ay ilişki yasak demedi mi :S

Canim oncelikle gecmis olsun, bence senin kanamalarin ve agrinin sebebi belkide ikiz bebek tasidigindan olabilirmi diye dusundum. Anlamadan birisini kaybetmis olabilirsin cunku genelde bebeklerden biri dusunce ayni anlattigin gibi oluyor.
Bende agustosta dusuk yaptim artik Rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip etsin bana ve tum isteyenlere

hamilelikte minoset ve bunnun giibi agrı kesiciler içilebiliyor bende kullanmıstım tabi doktor tavsiyesiyle bebege herhangi bi zararı yok buarada gecmiş olsun :S üzüldüm dikkat edin eşinizde biraz anlayıslı olsun canım bu ne böyle doktor siz e ilk 3 ay ilişki yasak demedi mi :S

suan aynı yatakta bıle yatmıyoruzzz artık. 5 gundur kaynanam bakıyo sagolsun çöp bile kaldırtmıyor kendı aaılemden haayır yok malesef ewlendım ewlenelı ewıme bıle gelmedıler

X