How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi Annecikler bakar mısınız?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim oğlum 3 yasonda bebekken bende çok çektim kolikten saatlerce aglardı sam smpleks diye bi ilaç vardı ağlama saatinden önce veriyodum çok iyi geliyodu o zamanlar çabuk geçiyo şimdiki aklım olsa hiç şikayet etmezdim. Ozamanlar kucaktan inince aglardı şimdi ben istiyorum o kucakta durmuyo güle güle buyutun bebişlerinizi

Merhaba güzel anneler, hamişler :)
İki sorum olacak, öncelikle benim 1 aylık bi kızım var ve yaklaşık 4 gündür bi huy edindi belli bi saatte ağlamaya başlıyo mesela en geç 6 da başlayıp 10'a kadar ağlıyo huysuzluk yapıo bunu geçirmenin bi yolu var mıdır?
İkincisi ise ben sütümün ne kdr geldiğini bilmiyorum çevremdekiler sağman lazım diyolar el pompası ile olmuyor ama elektrikli pompa kullanıp memnun kalan var mı??

ben 8 aylık annesiyim, hala manuel pompa kullanıyorum. Elektrikli de denedim, hem basit hem hastane tiplerinden, eğer hastane tipi kullanmayacaksanız hiç boşa para verip almayın, okşayıp bırakıyorlar, tam boşaltmıyorlar sütün zamanla azalmasına sebebiyet veriyorlar.

Back