El pompası acıtıyo evet ama elektrikli acaba damarları açmaya yardım eder mi sağıcam ya hani az geliyo diye sağ diyolarAh canim ya aynen ayni sorun bendede var bir aylik kizim aksam 8 gibi basliyor artik gece 1 2 3 yok ben care bulamadim gaz dedim degil kolik diyorlar umarim oyle degildir okadar uykusuzumkibugunde aşı oldu geldigimizden beri ağlıyor sutunun nekadar geldigini doyup doymadigi icinmi merak ediyorsun el pompasi cok aci veriyor en guzeli elektrikli olan rahat hatta sarjli olanlar var prize bagli kalmadan rahatca oturup sagarsin
3 ay mıbebeğiniz kolik malesef bnde 3 ay çektim sonra geçti elhamdülillah
Ay hacamat felan cıkss ben bile korkuyorummvar aslında homeopati diye doğal bi tedavi yöntemi var bi araştırın istersenz ya da hacamat yaptıranlar da var bebeğine tabi bizmki 3 ay sürdü ama her bebek farklı oluyo
Valla çektiğim kadar çekerim canımm hacamattan korkuyorum bn :)))eskiden çok ağlayan bebeklere yaparlarmış
Bunu cok duydum bilmiyorum canim gitmeme sansimiz yok ariyolar olmadi kapiya geliyolarkeşke aşı yaptırmasaydınız aşılar çok zararlı
Benim de bir aylık kızım var ve dediğiniz gibi aynı saatlerde uyuyana kadar ağlıyor bazen sesi kısılıyor bazen dayanamayıp ona ağlardım en son dr gaz ilacını değişti colinox diye Bi damla verdi iki gündür elhamdüllillah çok güzel uysal uysal uyuyor inşlh daimi olurValla çektiğim kadar çekerim canımm hacamattan korkuyorum bn :)))
merhaba benim kızımda 5 ile 8 arasında ağlardı kolik diyorlarmış ben sonradan öğrendim zamanla geçiyorMerhaba güzel anneler, hamişler :)
İki sorum olacak, öncelikle benim 1 aylık bi kızım var ve yaklaşık 4 gündür bi huy edindi belli bi saatte ağlamaya başlıyo mesela en geç 6 da başlayıp 10'a kadar ağlıyo huysuzluk yapıo bunu geçirmenin bi yolu var mıdır?
İkincisi ise ben sütümün ne kdr geldiğini bilmiyorum çevremdekiler sağman lazım diyolar el pompası ile olmuyor ama elektrikli pompa kullanıp memnun kalan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?